2015 m. rugpjūčio 6 d., ketvirtadienis

„Natura Amica“ alūno akmuo (kristalas) - natūralus dezodorantas


Ar kada nors bandėte naudoti kristalą vietoje dezodoranto? Aš asmeniškai ne, todėl gavau tokį stebuklą testavimui iš karto išbandžiau. Labai smalsu buvo įvertinti efektą ir poveikį. Šiandien savo atsiliepimu apie Natura Amica Alum Rock noriu pasidalinti su Jumis.



Gamintojo aprašymas:


Natura Amica“ yra pažangi produktų linija, kuri apsaugo vartotojus nuo odos ligų. Šie produktai yra gaminami Italijoje, naudojant tik veiksmingus, saugius ir aktyvius komponentus.

„Natura Amica“ – tai 100% natūralūs dezodorantai, kurių pagrindinė sudedamoji dalis yra alūno akmuo (kalio alūnas) - gryna mineralinė druska, susiformuojanti ant uolų. Ji natūraliai gamtoje susidaro iš sulfido ir kalio turinčių mineralų oksidacijos. Dideli kalio alūno kristalų blokai kasami iš žemės, tuomet jie rankomis skaldomi, formuojami, poliruojami ir taip gaunami alūno kristalai. Kalio alūno randama visame pasaulyje, daugiausiai jo kasama aplink Viduržemio jūrą ir Andus Pietų Amerikoje.
Atkreipkite dėmesį, jog rinkoje dažniausiai yra parduodami sintetiniai alūno akmenys, kurie gaminami iš amonio druskos sintezės būdu (jų kokybę dažnai išduota žema kaina), tačiau tai jokiu būdu nėra natūrali mineralinė druska! Taip pat labai svarbu žinoti, jog išoriškai šie du akmenys atrodo vienodai.
Identifikuoti tikrąjį alūno akmenėlį galima iš prekės etiketės. Jei akmuo pagamintas sintetiniu būdu, rasite užrašą „AMMONIUM ALUM“, o prie natūralaus bus užrašas – „POTASSIUM ALUM“.
Naudojant šį akmenėlį, prakaito liaukos nėra užkemšamos, todėl nesutrinka prakaitavimas bei jo metu vykstantis toksinų šalinimas. Puikiai tinka ir vabzdžių įkandimo vietoms, nubrozdinimams tepti, dezinfekuoti, kraujavimo po skutimosi sustabdymui. Jį galima naudoti net ir po depiliacijos vašku, nes jis nedirgina odos. Jis yra visiškai saugus, neerzinantis odos, hipoalergiškas, todėl tinka visiems (net ir paaugliams), o ypač turintiems jautrią odą ar medicininių problemų su limfmazgiais žmonėms.

„Natura Amica“ alūno akmuo (kristalas) - natūralus dezodorantas – kalio alūno druska, kuri ištirpusi ant odos efektyviai stabdo bakterijų dauginimąsi, todėl puikiausiai neutralizuoja prakaito kvapą, nesutrikdant natūralaus prakaitavimo proceso. Dėl poras uždarančių savybių, šis dezodorantas sukuria terpę, kurioje negali daugintis bakterijos, tačiau priešingai nei sintetiniai dezodorantai vis tiek leidžia odai kvėpuoti. Alūno akmenėlis nestabdo prakaitavimo, kad iš organizmo galėtų pasišalinti druskos ir kitos kenksmingos medžiagos.
Alūno kristalas yra bespalvis, permatomas ir bekvapis. Jame nėra cheminių medžiagų, alkoholio, jis nelipnus. Alūnas netepa drabužių, todėl ant jų niekada nepaliks nemalonių baltų dėmių. Alūno kristalas mažina alergiją, neerzina odos, reguliuoja prakaitavimą ir atgaivina odą.
Alūno kristalas naudojamas šlapias arba tepamas ant šlapios odos. Taip užtepamas nematomas, plonas mineralo sluoksnis, kuris greitai nudžiūsta ir ilgam apsaugo odą nuo nemalonaus kvapo. Alūno kristalą rekomenduojame naudoti ne tik pažastų, bet ir kojų higienai.
Dezodorantą rekomenduojame naudoti ant švarios odos. Dezodorantas natūraliai apsaugos nuo nemalonaus kvapo 8-12 valandų.
Šis akmenėlis išsiskiria ekonomiškumu – naudojamas mažiausiai metus ir ilgiau.

Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Pati dezodoranto idėja, man labai patiko. Atsiranda vis daugiau, ir daugiau alergiškų žmonių, natūralios kosmetikos mylėtojų ir gerbėjų. Manau, kad natūralūs dezodorantai atras savo vietą dezodorantų nišoje. Mane labiau domina poveikis, nei sudėtis. Koks be būtų fantastiškai natūralus dizodorantas, o nemalonus kvapas ir prakaitas nereikalingas niekam.

Tiesą sakant, iš Natura Amica dezodoranto aš tikėjausi daugiau. Gavosi taip, kad šį produktą aš bandžiau per pačius karščius. Patepiau dezodorantu pažastis ir ėjau į susitikimus, taip pat servetėles ir dezodorantą pasiėmiau su savimi, jeigu reiktų atsigaivinti. Dezodorantas tepasi labai lengvai ir maloniai, neturi kvapo, nepalieka žymių ant drabužių (net juodų), nėra lipnus ir susigeria iš karto, tačiau po keturių valandų nelaiko nei prakaito, nei kvapo. Pakartotinai užtepti negalima, nes reikia tepti ant švaraus kūno. Aš nuvaliau pažastis su servetėlėmis ir bandžiau užtepti dezodorantą, tai jis įgavo servetėlių ir prakaito kapą.
Apibendrinat noriu pasakyti, kad tokie dezodorantai idealiai tiks žmonėms, kurie vertina natūralius produktus, nežiūrint į poveikį ir mažai prakaituoja, tai pat toks dezodorantas bus idealiai žiemai, o ypatingiems situacijoms ir Afrikos karščiams jis netinka.

PR sample




SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2015-08-06 19:24

    http://beautytalkbyvictoria.blogspot.com/2015/08/naturalus-dezodorantas-natura-amica.html

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig