2015 m. rugpjūčio 19 d., trečiadienis

Perfecta Express Slim priemonės nuo celiulito


Su Perfecto priemonėmis aš susipažinau Lenkijoje, pirkau kelias vienkartines veido priežiūros kaukes (atrodo viena buvo giliai valanti, o kita drėkinanti), man jos labai patiko. Kai jau važiavau sekantį kartą į Lenkiją apsipirkti, atkreipiau dėmesį į Perfecta siūlomos kosmetikos asortimentą. Nusipirkau priemonės nuo celiulito: turbo koncentratą su kofeinu ir termo koncentratą su šildomuoju poveikiu.





Talpa: 200 ml.

Kaina: apie 17 ZL

Kur pirkti: Lenkijoje, HEBE parduotuvėje


Itin veiksmingas koncentratas celiulito mažinimui. Pagreitina riebalų deginimo procesą, kovoja net su įsisenėjusiu celiulitu, turi limfodrenažinį efektą, apsaugo nuo celiulito susidarymo.




Perfecta express Slim termo koncentratas (saunos poveikis) - dėl termo efekto, pagreitina riebalinio sluoksnio deginimo procesą, sudėtyje esantis kofeinas švelnina odą, gerai naikina celiulito požymius ir neleidžia susikaupti naujiems riebalams. Koncentratas stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, mažina celiulito požymius ir blokuoja gliukozės įsisavinimą. (verčiau iš lenkų kalbos, pasirodo ne kremas, o stebuklas kažkoks ;-))








Mano nuomonė:

Man priemonės patiko, labai malonus kvapas (dažnai priemonės nuo celiulito, ypač su termo efektu, kvepia itin nemaloniai), o čia malonus, profesionalios kosmetikos kvapas. Priemonės greitai susigeria į odą, nepalieka lipnaus sluoksnio. Aišku stebuklo nedaro, tačiau gerai švelnina, stangrina ir drėkina celiulito pažeistas vietas. Panaudojus priemones ilgesnį laiką, celiulito žymes tampa tikrai mažesnės. Man labiausiai patiko priemonė su Saunos efektu (termo), deginimo efektas tikrai yra, šildo labai gerai, jeigu naudoti po kūko šveitiklio ar vonios, degina stipriai. Būtinai nusipirksiu dar kelias priemonės, nes man jos patiko labiau nei Eveline.




SHARE:

2 komentarai

  1. Aš ir noriu nusipirkti priemones nuo celiulito, nes dažnai tenka galvoti kaip atsikratyti celiulito. Tad noriu ne tik galvoti, bet ir daryti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super, tada priemonės nuo celiulito jūsų laukia, nepamirškite apie šveitiklius ir kūno masažą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig