2015 m. rugpjūčio 28 d., penktadienis

RASA Intensyviai plaukus drėkinanti linija


Aš esu plaukų priežiūros priemonių maniakė ir šopoholikė, mano vonioje be galo daug šampūnų, plaukų aliejų ir kaukių, tačiau ten išsilaiko tik geriausios priemonės, kurios tinka mano sausiems, nualintiems ir pažeistiems plaukams. Aš tikrai nesitikėjau tokio nuostabaus rezultato ir plaukų drėkinimo nuo lietuviškų kosmetikos priemonių Rasa. Dauguma iš mūsų galvoja, kad Lietuviškos veido, kūno ir plaukų priežiūros priemonės tikrai nevertos dėmesio, tačiau Rasa (aš nešneku apie natūralios kosmetikos gamintojus) tai nuostabi išimtis, nes priemonės geros kokybės ir tikrai veikia, o tai yra svarbiausia.




Gamintojo aprašymas:



"Rasa" Intensyviai plaukus drėkinantis šampūnas





Intensyviai plaukus ir galvos odą drėkinantis šampūnas. Plaukų drėkinimas yra būtinas norint išsaugoti tinkamą pagrindinės plaukų sudedamosios dalies keratino struktūrą. Moksliniais tyrimais buvo įrodyta, jog išskirtinėmis drėkinimo savybėmis pasižyminti inovatyvi sudedamoji dalis Amisol Trio atkuria bei  išsaugo sveikus plaukus nuo šaknų iki pat galiukų. Plaukai nesišakoja, žvilga, tampa paklusnūs ir neapsunkę. Didelę įtaką plaukų grožiui turi ir galvos oda. Taigi, atkurdamas odos drėgmės balansą, hialuronasleis plaukui augti sveikam  ir suteiks išskirtinį galvos odos komforto jausmą. EXTREME MOISTURE SYSTEM sudaro šampūnas, kondicionierius ir nenuplaunamasis balzamas. Dermatologų patikrinta.


Sudėtis:



Talpa: 250 ml.

Kaina: 3,18 EUR

Konsistencija:






"Rasa" Intensyviai plaukus drėkinantis kondicionierius



Naudojant priemonę plaukai taps lengvai šukuojami ir blizgūs, o svarbiausia – bus išlaikoma sveika plauko struktūra. Moksliniai tyrimai įrodė, kad dėl inovatyvaus ingrediento Amisol Trio išskirtinių drėkinamųjų savybių plaukas atkuriamas ir saugomas nuo šaknų iki pat galiukų. Plaukai neišsišakoja, žvilga, tampa paklusnūs ir purūs. Aktyvusis hialuronas atkuria ne tik odos drėgmės balansą, bet ir intensyviai drėkindamas plauką padeda atstatyti sveiką jo struktūrą.
Naudojimas: tepti ant šlapių, nusausintų plaukų. Palaikyti 3min ir nuplauti vandeniu.

Sudėtis:



Talpa: 200 ml.

Kaina: 3,18 EUR

Konsistencija:




"Rasa" Intensyviai plaukus drėkinantis nenuplaunamas balzamas



Intensyviai plaukus drėkinantis nenuplaunamasis balzamas. Balzamas atliks visas plauko kondicionavimo funkcijas ir suteiks apsaugą nuo karščio. Plaukai taps lengvai šukuojami, blizgūs ir sveiki. Moksliniai tyrimai įrodė, kad dėl inovatyvaus ingrediento Amisol Trio išskirtinių drėkinamųjų savybių plaukas atkuriamas ir saugomas nuo šaknų iki pat galiuko. Plaukai neišsišakoja, žvilga, tampa paklusnūs ir purūs. Priemonė apsaugo plaukus nuo karščio.
Naudojimas: tepti ant šlapių plaukų ir nenuplauti.


Sudėtis:



Talpa: 150 ml.

Kaina: 3,18 EUR

Konsistencija:



EXTREME MOISTURE SYSTEM sudaro šampūnas, kondicionierius ir nenuplaunamasis balzamas. Dermatologų patikrinta.


Mano nuomonė:

Mano plaukams priemonės labai patiko, bandysiu paaiškinti kodėl. Rasa drėkinamoji liniją turi labai malonu kvapą, sakyčiau vyriškų gaivių kvepalų, todėl priemonės gali naudoti ne tik merginos, bet ir stiprios lyties atstovai, mano vyras net pagalvojo, kad Rasa man atsiuntė testavimui vyrišką liniją (įpakavimas mėlynas, kvapas vyriškas), todėl naudojo šampūną su malonumu. 
Rasa drėkinamasis šampūnas skystos konsistencijos, švelniai mėlynos spalvos ir labai maloniai kvepia, pūtuoja vidutiniškai, tačiau gerai plauna ir pašalina nešvarumus ir riebalus, kondicionierius skystokas, bet plaukų neapsunkina, Aplamai, noriu pagirti Rasa priemones už tai, kad jos gerai drėkina, tačiau neriebina ir neapsunkina plaukų. Aš laikau balzamą apie 4 minutes, manau to pilnai užtenka. Mano mėgstamiausia priemonė - nenuplaunamas balzamas plaukams, jis švelnina, tiesina ir suteikia blizgesio mano sausiems plaukams. Po jo naudojimo plaukai lengvai šukuojami, šilkiniai ir pamaitinti. Po kelių naudojimų mano plaukų būklė tikrai pagerėjo, plaukai jau nebe tokie sausi, jie švelnūs ir jos malonu liesti. Didelis pliusas - plaukai nepraranda apimties, tačiau ir nesi elektrina. dar didelis privalumas - kaina ir pasiekiamumas. Šnekant apie įpakavimus - jie gana patogus, tačiau dangteliai kiek silpnoki, dangtelis nuo nenuplaunamo balzamo po kelių naudojimu vos laikosi, todėl tokią priemonę jau į kelionę nepaimsi.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad Rasa drėkinamoji linija puikiai tiks atstatyti plaukus po vasaros saulės, priemonės gerai drėkina plaukus, tačiau jų nepasunkina.

PR Sample



SHARE:

7 komentarai

  1. Asmeniškai man rasos produktai plaukams yra kažkas nerealaus!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2015-08-28 20:29

    Aš taip pat buvau susižavėjusi šia serija. Tačiau... Tas nenuplaunamas balzamas galiausiai tapo kažkoks lipnus. Plaukai sunkiau išsišukuoja, sulimpa, net nemalonu juos liesti. Pradžioje viskas buvo gerai. Vėliau, kai ėmė tai vykti, galvojau, kad gal per daug dedu jo, ėmiau dėti mažiau, bet vis tiek limpa... Nežinau. Gal galiausiai jie pasensta ir produktas pasikeičia? Bet jeigu pradaryta pakuotė greitai sugenda, tada gaila pirkti. :/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2015-10-30 11:41

    šampūnas tai man superinis ir tas kvapas toks kaip sakėt "vyriškas" labai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tai, kvapas tikrai 'vyriškas', nes net mano vyrui patiko. aplamai, labai geros kokybės produktai.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonimiškas2015-10-30 14:02

    Šampūną esu pirkusi gal tris kartus, du iš jų spaudžiant šampūną man "išsiskėtė" buteliuko viršus (ir ne, aš nesu kažkoks Halkas :D ). Tada aišku nebėra spaudimo, turi šampūną piltis pro tą žiojančią skylę viršuje, viskas išsiteplioja, į sporto klubą šampūno irgi nebepasiimsi. Žodžiu, vienas vargas, tad su pakuotėmis gal verta padirbėti labiau..

    AtsakytiPanaikinti
  6. Rasos produktai Fantastiski❤️
    Gal kas zinote kaip internetu uzsisakyti?
    Nes raso viskas isparduota...o as negyvenu LT kad nueiciau i parduotuve nusipirkti..
    Gal kas turite patarimu kaip isigyti?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig