2015 m. rugpjūčio 2 d., sekmadienis

Red Details: Buffalo aukštakulniai, ANNY RED KISS nagų lakas ir ZARA HOME žvakė RED BERRIES


Detalės be gal svarbu, todėl mes pašnekėsime būtent apie jas. Šiandien ant mano stalo raudonos spalvos detalės - raudonas ANNY nagų lakas Red Kiss, raudonos spalvos Buffalo aukštakulniai ir Zara Home žvakė Red Berries.




Pirkdama žvakę Lenkijoje, Zara Home parduotuvėje, tikėjausi labai daug, juk kaina nėra maža -89 Zl, per išpardavimą sumokėjau 29 ZL. Palyginimui, didelė Yanki žvakė - 70 ZL. Šitos žvakės įpakavimas tobulas, skoningas, gražus, malonu laikyti rankose ir tikroji namo puošmena, tačiau jokio kvapo aš beveik nejaučiu. Net Ikea parduodamos žvakės kvepia stipriau. Aš jau mačiau, kad Vilniuje PC Akropolis greitai bus ZARA home parduotuvė, todėl tikriausiai suteiksiu ZARA žvakėms dar vieną galimybę pasiteisinti ir užkariauti mano širdį.


Aš labai mėgstu raudonos spalvos nagų lakus, ypač geros kokybes ANNY raudonos spalvos nagų lakus. Naudojant papildomas priemones - viršutinį ir bazinį sluoksnius, manikiūras išsilaiko apie 4-5 dienas, tobulas rezultatas ir labai didelis spalvų pasirinkimas.




Raudonos spalvos Buffalo aukštakulniai atrodo pasakiškai. Jie visada dėmesio centre, ir nesvarbu ką ir kaip apsirengti, su jais būsi kaip tikroji žvaigždė. Idealiai su ANNY nagų laku padarytu manikiūru ir pedikiūru. Šių batų kulnas labai aukštas, tačiau platforma irgi didelė, todėl vaikščioti su jais nėra ypatingai sunku. Galiu pasakyti tik tiek, Buffalo aukštakulniai labai geros kokybės ir verti savo kainos.















SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig