2015 m. rugsėjo 18 d., penktadienis

Avon Dirbtinių blakstienų įspūdį kuriantis tušas „Big & False Lash“


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien skubu pasidalinti savo nuomone apie Avon  „Big & False Lash“ blakstienų tušą. "Kiek gali būti tušų?" -, galite jus paklausti. Visi mes puikiai suprantame, kad aš esu bloggerė, aš išsakau savo nuomonę ir parodau produktą ant savo veido ir akių, juk visi tušai skirtingi, visi sukuria skirtingą efektą, žiūrint nuotraukas tai labai matosi. Vieni sukuria ilgų blakstienų efektą, kiti tankina blakstienas, dar kiti užriečia. Šitas tušas tikrai padaro dirbtinių blakstienų efektą, manęs net draugė paklausė, ar nepriauginau blakstienų. Pati nustebau.

Gamintojo aprašymas:


Apimtį didinantis blakstienų tušas, kuriuo padažytos blakstienos atrodo kaip dirbtinės, it iš grožio salono.
• blakstienos atrodo kaip dirbtinės
• efektas išlieka visą dieną
• nesulipina, nesusidaro gumulėlių, netrupa
Šepetėlis: populiariausias migdolo formos šepetėlis pagriebia kiekvieną blakstieną atskirai nuo šaknų iki pačių galiukų, net ir akių kampučiuose.
Formulė: patentuota 1000 skaidulų formulė: 1000 įvairaus dydžio ir formos skaidulų puikiai susilieja su jūsų blakstienoms ir neįtikėtinai didina jų apimtį - blakstienos atrodo it dirbtinės, bet jos tikros! Nesitepa, nesigumuliuoja, netrupa, ilgai išliekantis efektas. Patikrinta oftalmologų. Patikrinta kliniškai. Nekelia alergijos. Tinka jautrioms akims ir kontaktinių lęšių nešiotojams.
Kaip naudoti: švelniai sukiodami šepetėlį, pagriebkite reikalingą tušo kiekį iš pakuotės. Judindami šepetėlį aukštyn-žemyn, padenkite viršutines ir apatines blakstienas.
Talpa: 10ml.

Kaina: 5,19 EUR (su nuolaida)

Kur pirkti: www.avon.lt

Įpakavimas:









Šepetėlis:






Rezultatas:








Mano nuomonė:


Su nauju Avon tušu blakstienos atrodo tikrai labai gražiai, jos atskirtos (nėra sulipusių, su ryškiai per dideliu tušo kiekiu), jos ilgos, tankios ir užriestos. Kaip aš jau sakiau, mano blakstienos nėra probleminės, tačiau kartais, net labai gražias blakstienas tušas gali sugadinti, šio atveju Avon tušas pagražino. Dabar apie teptuką: jis pakankamai didelis, jo naudotis reikia priprasti, nes man vis likdavo tušo žymės ant viršutinio voko, reikėdavo valyti. Aš tepu 3 tušo sluoksniu, leidžiu blakstienoms kiek išdžiūti, ir tepu naują sluoksnį, taip mano blakstienos atrodo įspūdingai ir sukuriamas dirbtinių blakstienų efektas. Tušas laikosi ant akių visą dieną, tačiau nuo karščio arba nuo lietais gali likti juodos dėmės paakių zonoje, nes tušas nėra atsparus vandeniui. Tačiau man tai tik pliusas, nereikia vargti bandant nuplauti tušą vakare. Pamačiau Avon kataloge, kad yra keli šio tušo atspalviai: mėlynas, tamsiai rudas ir juodas (kaip pas mane). 
Apibendrinat noriu pasakyti, kad naujiena man labai patiko, nes nėra dirbtinių blakstienų efekto dėl tušo perteklių, nėra sulipusių blakstienų efekto, blakstienos atrodo tikrai labai gražiai, tačiau yra ilgos ir tankios.

Mano nuomonė:

PR sample




SHARE:

2 komentarai

  1. Bet blakstienos atrodo kiek sulipusios nuotraukose?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne, realiam gyvenime atrodo gražiai, labai tankios blakstienos, gal dėl to taip atrodo

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig