2015 m. rugsėjo 10 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.09.10


Labas vakaras, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien Beauty Talk rubriką rašau jau tik vakare. Rugsėjis - renginių metas, tiek renginių ir pristatymų jau seniai neturėjau, kartais per diena būna net 3, o kada atrasti laiko apie juos parašyti ir papasakoti Jums? Vakar nepatikėsite, bet iki 2nakties tvarkiau nuotraukas, o šiandien iš ryto jau važiavau į Douglas prezentaciją, apie kurią papasakosiu jau rytoj. O dar rytoj iš ryto laukia stilingi pusryčiai. Na o šiandien vakariniam skaitymui siūlau jūsų mėgstamiausią rubriką Beauty Talk.






Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo SwO žurnalo rekomendacijų, tai pati populiariausia rubriką, aš atradau labai daug dizainerių ir įdomių papuošalų būtent Monikos pagalba. Svajoju su ja susipažinti, o kol kas esu ištikima skaitytoja ir gerbėja.


Enrikos drabužių derinukai tobuli, jos skonis ypatingas, ji moka derinti labai skirtingus drabužius, ir svarbiausia, tai atrodo tobulai.


Dar vienas norų sąrašas Avos bloge, nors spalvos jau kitokios, tačiau pasirinkimas irgi labai geras, labiausiai patiko rožinis palatas. Man aplamai paltai, paltukai, lietpalčiai labai patinka. Kažin, ar būna paltų maniakės?



Ruduo ne ruduo be naujos rankinės. Būtent todėl aš ir laukiu rudens, tai dar viena galimybė nusipirkti spalvotą rankinę. Šį kartą bordo spalvos, o Gėlėtos kosmetinės bloge naujas įrašas apie madingiausias  rudens rankinių tendencijas.


Odinis sijonas? Kodėl gi ne? Ypač jeigu tai bordo spalvos sijonas prie naujos rankinės. Aš už ;-) Salomėjos bloge dar daugiau odinių sijonų.




Praeitą savaitę Mažena šventė gimtadienį, mano sveikinimai Tau ir Bučkis. Tu atrodai nuostabiai.


Aš neseniai perskaičiau viename žurnale, kad chaki spalva sendina, atrodo negražiai ir netinka rudens sezonui, kur gi ne, pasakiau aš prisiminus Indrės naujas nuotraukas Instagram, ir įrašiau Chaki spalvos paltą į norų sąrašą. Tobula spalva, tobulas pasirinkimas ir Indei labai tinka.



'Ji liūdėjo besibaigiančios vasaros, o gal ir ne...'  - aš manau ruduo į pajūrį ateina žymiai greičiau, todėl ruoštis šaltiems orams reikia iš anksto. Karolina jau sutrankė savo garderobą ir pasakoja apie naujus pirkinius.


Aš labai mėgstu skaityti Živilės straipsnius, šį kartą daugiau nuotraukų, bet įrašas gavosi labai šiltas ir sentimentalus. O bloge nuotraukos ir jau pasibaigusios vasaros akimirkos.



Eimantės naujas įrašas bloge - viena diena su manimi Osle. Nuotraukos nuostabios.





Naujas egiptietiško makiažo variantas Beauty Vibes bloge, atrodo tikrai įspūdingai, tačiau aš kiekviena surizikuos taip pasidažyti? Tačiau manau pasirinkti tokį makiažą į teminį vakarėlį drąsiai galima.


Joks makiažas neįsivaizduojamas be geros kokybės makiažo šepetėlių, manau Gosh, tai puikus pasirinkimas. Aš jau mačiau Ievos instargam puslapyje kokius akių makiažus galima padaryti naudojant antakių teptuką vietoje akių pavedimo. Tobulas vaizdas.


Aš jau įsitikinau, kad egzistuoja žieminių atspalvių nagų lakai ir vasariniai nagų lakai, Judita savo blogo skaitytojams pasakoja apie Sincero Salon nagų lakus, man labiau patiko Nude variantas, Juditai - violetinis.


Pupa matiniai lūpų blizgiai fluidai - tobuli, rekomenduoju išbandyti. Aš gavau testavimui dvi spalvas, bet kol kas nėra laiko parodyti jums, Viktorijos bloge dvi kitos spalvos, žiūrime.



Jeigu mes mokame pačios pasidaryti makiniūrą ir pedikiūrą, nudažyti plaukus, tai kodėl pačiai nepasigaminti kosmetikos? Modestos straipsnis skelbiamas šią savaitę įdomiausių ir naudingiausių, ji pasakoja apie tai, kaip pasigaminti veido kaukę ir lūpų balzamą patiems ir  kur pirkti ingridientus.


O jums patinka siurprizai? O kosmetikos dėžutės siurprizai? Nauja mada ateina į blogginimo pasaulį, tai SWAP BOX. Visos smulkmenos Patricijos bloge, aš paslapties neišduosiu.


Gretos bloge atsiliepimas apie Avon naujienas, man tiesą sakant patiko tik prausiklis, nes kitos priemonės tiesiog netiko. 


Monikos bloge pasakojimas apie Tarte kosmetiką ir atsiliepimas apie lūpų dažus. Kokie gražus ir mergaitiški įpakavimas, tiesiog wow. Aš jau ieškau šių produktų www.ebay.com, nes tikslaiai žinau, Lietuvoje nėra.


Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačių, kad skaitote,












SHARE:

1 komentaras

  1. Padėjau spalvinimo knygutę (taip taip, ir aš spalvinu :)) ), ir einu skaityti visų straipsnių iš eilės!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig