2015 m. rugsėjo 5 d., šeštadienis

essence išskirtinė kolekcija „24h hand protection balm“



Aš jau vakar Kaune, Drogas parduotuvėje PC Mega mačiau visas essence ir Catrice naujienas. Labai patiko lūpų blizgiai iš essence ir matiniai lūpų dažai iš Catrice, tačiau nieko nepirkau. Noriu ramiai namuose peržiūrėti bloggerių atsiliepimus ir išsirinkti geriausios kokybės priemones. Na o šiandien noriu su jumis pasidalinti informacija apie essence rankų kremus. Aš iki šiol prisiminu essence rankų kremo su migdolinių sausainių kvapą, man jis buvo tobulas. Tikiuosi ir šį kremas skaniai kvepės, o pavadinimai tikrai labai linksmi ir gali tapti motyvacijos šaltiniu darbe arba rankinėje. Tikrai taip, aš skaičiau vieno garsaus psichologo darbus, kuris rašė: įdėkite į savo darbo stalčių (arba į rankinę) daiktą, kuris sukelia malonius prisiminimus arba yra jūsų motyvacijos šaltinis, niekam nerodykite ir nepasakokite, tai jūsų slaptasis ginklas. Jeigu labai sunku, nesiseka, atidarome stalčių, žiūrime (prisiminimai iš karto tuteikia pozityviai irbterai) ir nusišypsome ne tik sau, bet ir gyvenimui. Palengvėjo? manau kremas su pavadinimu 'Smile, you are pretty" gali atlikti šią užduotį.





Laimingos rankos! Su naujuoju essence išskirtinės kolekcijos „24h hand protection balm“, lepink savo rankas linksmiau nuo spalio mėnesio. Spalvingas dizainas ir trys skirtingi kvapai sujungia kiekvieną iš šių rankų kremų į tikrą priežiūros sensaciją, o ant pakuočių esančios mielos žinutės praskaidrins jūsų nuotaiką! Kremai praturtinti taukmedžių sviestu ir kokosų aliejumi, kurie intensyviai drėkina sausas bei skilinėjančias rankas. Priežiūra, skanūs kvapai ir mielos žinutės – būk laiminga su essence!

essence 24h apsauginis rankų balzamas
Žavinga! Trys 24h apsauginiai rankų balzamai “happiness is the secret to beauty”, “hi, i care for you!” ir “smile  you are pretty!” padarys jūsų rankas nuostabiai švelnias ir lepinamas 24h. Trys malonūs kvapai – gaivus, gėliškas bei vaisinis – teisingas pasirinkimas kiekvienai rankų priežiūros gerbėjai. Vertingasis taukmedžio sviestas ir naudingasis kokosų aliejus idealiai užbaigs tavo rankų odos priežiūros programą ir intensyviai sudrėkins sausas ir suskilinėjusias rankas. Dėl 24h formulės kremas labai greitai susigeria nepalikdamas riebios plėvelės ant tavo odos. Atsisveikink su šiukščiomis ir sausomis rankomis! Kaina apie 1.29 €*. 


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig