2015 m. rugsėjo 6 d., sekmadienis

H&M Solar Flair Bronzing Powder (spalva Sunrise glow)


Gražaus sekmadienio ryto, brangieji, šiandien noriu papasakoti apie H&M Solar Flair Bronzing Powder - bronzinę pudrą. Man labai patiko įpakavimas ir spalva, tiesą sakant, visos mano bronzinės pudros šalto atspalvio, kartais darant makiažus, man reikia ir šilto atspalvio pudros, šiandien tai šnekėsime plačiau.





Sudėtis:




Kaina: 7,99 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Panorama, PC Ozas, Vilniuje

Įpakavimas:






Spalva:








Rezultatas:






Mano nuomonė:

Ar man patiko pudra? Kad visų 100% patiktų, tikrai ne, bet pudra turi savo pliusus ir minusus. šiandien bandysime aptarti.

Labiausiai man patiko įpakavimas: labai stilingas, gražus, traukia dėmesį. Juodos spalvos plastikinė dėžutė su veidrodžiu atrodo prabangiai, teptuką reikia pirkti atskirai. Tai nėra super patogu nešiojant pudrą su savimi.  H&M bronzinių pudrų atspalvių pasirinkimas labai didelis, čia kiekvienas gali išsirinkti. Mano spalva iš tamsesnių. Apžiūrėjus savo pudras, supratau, kad man reikia nors vienos šilto atspalvio, nes visi šaltesni, bet tas šiltas atspalvis neturi būti visiškai oranžinis. Tiesą sakant, spalva ant rankos ir ant veido skiriasi, ant veido spalva labiau oranžinė, ant rankos bronzinė. Pudra sunkiai perduoda atspalvį, iš vienos pusės tai gerai, sunku padauginti, iš kitos - aš jau pripratusi prie profesionalios kosmetikos, todėl man reikia geros pigmentacijos. Dar vienas minusas - pudra labai byra, nors aš naudoju labai švelnų teptuką. Pliusas - pudros karamelinis kvapas, aš dar nesu turėjusi bronzinės pudros, kuri taip skaniai kvepėtų.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad už tokią kainą pudra tikrai gera, nes L'oreal pudra kainuoja apie 12 EUR, o šita žymiai pigiau. Aš manau verta tiesiog nueiti ir susipažinti su siūlomu asortimentu, akių šešėliai ir lūpų dažai tobuli.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig