2015 m. rugsėjo 12 d., šeštadienis

Fashion Vilnius mano akimis (I diena)






Labas vakaras, mano brangieji, pagaliau aš grįžau namo, pavalgiau ir prisėdau prie kompiuterio sutvarkyti nuotraukas ir parodyti Fashion Vilnius parodą mano akimis, aš pasistengiau įamžinti nuotraukose visa tai, kas buvo įdomu man, rytoj papasakosiu plačiau apie konkursą ir pristatymus. O šiandien naujienų bus tikrai labai daug, vien Biok dermatologinė kosmetika ką reiškia.



Priminu, kad parodos metu vyksta pristatymai, aš šiandien apsilankiau keliuose, papasakosiu kiek vėliau, nes noriu daugiau dėmesio skirti parodai, jos dalyviams ir naujiems produktams.







Manto Petruškevičiaus Culti nagų kvapas, aš su nekantrumu laukiu rytojaus pristatymo. Labai noriu susipažinti su kvapu artimiau, sužinoti jo kūrimo istoriją.




FumparFum nišiniai Lietuviški kvepalai, rytoj susipažinsiu su kvepalais artimiau, nes šiandien rankos buvo jau prikvepintos. Atrodo tikrai labai įdomia.





Vyrams buvo pristatytas naujas Dior kvapas Sauvage, vyrui patiko.


Cosnobell pažangi kosmetika prieš raukles, gavau meginukus, susipažinau su siūlomu asortimentu plačiau, būtinai papasakosiu apie tai bloge.






Kristiana pristatė Alaia nuostabų ir labai prabangų kvapą, aš gavau mėginuką,  namuose papurškiau ant rankos, jaučiu medienos, po to Gėlių ir kažkiek prabangios odos kvapus. Rekomenduoju susipažinti, kad tai bus jūsų mėgstamas kvapas rudens sezonui, manau būtent tokio ir reikia.





Nauja veido odos priežiūros linija Driu, kurio veidu tapo Asta Valentaitė, šiandien dalyvavau pristatyme, šnekėjome su kosmetikos įkūrėja  Indre Urbanavičiene apie protingą grožį, išmokome skaityti kosmetikos sudėtį ir teisingai prižiūrėti veido odą.


Topinė naujiena, jaučiu garbė pirmai apie tai parašyti - Biok laboratorija pristato Dermatologinę kosmetikos liniją. Įpakavimai labai gražūs, asortimentas nėra mažas - veido kremai pagal odos tipą (sausai, normaliai, mišriai, normaliai), micelinis vanduo jautriai odai, kreminis kūno prausiklis ir kūno kremas sausai ir labai sausai odai, rankų kremas išsausėjusiai odai, lūpų balzamas labai sausai odai, šampūnai nuo pleiskanų ir kasdieniai priežiūrai. Man dvigubai maloniau gauti priemones testavimui, o rytoj Justė Pinkevičienė kviečia pašnekėti apie dermatologinės kosmetikos madą.





VIVI siūlo savo pirkėjams platų, geros kokybės veido, kūno, plaukų priežiūros priemones. Čia galima įsigyti norimą priemonę už ypatingai gerą kainą (klientų kainą). 



O'right profesionali ekologiška kosmetika aš labai vertinu ir švelniai mylių, labiausiai patinka plaukų aliejai: kavos, auksinių ir purpurinių rožių. O’right natūralių produktų koncepciją taiko ne tik patiems produktams, bet ir savo pakuotėms, sudėtinėms dalims, dizainui, veiksmams ir patirčiai.








Noriu atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad jau galima nusipirkti mažesnės talpos aliejukus plaukams, taip paprasčiau išbandyti ir pasirinkti kuris tinka būtent tavo plaukams, Mano mėgstamiausias - purpurinių rožių, jis idealiai tinka sausiems ir pažeistiems plaukams.



Dior nauja rudens kolekcija, prisiminate, rodžiau bloge Promo nuotraukas, pagaliau kolekciją galime pamatyti gyvai. Kaip Jums akių šešėliai ir nagų lakai?




Apie Goldwell priemones galima pasakoti visą dieną, tačiau aš šį kartą labai trumpai: labai patiko plaukų dažai flakonuose. Atrodo tikrai įspūdingai, tačiau tinka tik profesionaliam naudojimui, jeigu jūsų kirpėjas ar jus išbandėte šiuos dažus, lauksiu jūsų atsiliepimų.


Kerasilk plaukų priežiūros priemonės su keratinu ir šilko proteinais, man labai patiko priemonių kvapas.






Mano numylėtiniai Make Up Store siūlo ypatingas nuolaidas save pirkėjams - 3 prekės už 2 - jų kana. Aš jau pasakojau apie parduotuvę, todėl siūlau ateiti ir susipažinti, o visiems perkantiems, merginos su malonumu patars ir padarys makiažą. Tą ypatinga byrį pudrą, apie kurią visi šneka irgi yra, paskubėkite, nes pudra tikrai tobula .







Prisipažinsiu, kad dalyvių, naujų ir nematytų produktų buvo tikrai daug, tačiau aš palieku juos rytojui, nes viską apžiūrėti, įvertinti ir išbandyti tiesiog neįmanoma. Priminu, kad vyko konkursas grožio industrijos profesionalams. Štai jau galutinė nuotrauka, o visa eiga aprašysiu tik rytoj.

















































SHARE:

4 komentarai

  1. Biok naujiena tikrai nereali, labai gaila, kad negaliu šį savaitgalį atvykti į Vilnių. Vestuvės yra vestuvės :) Bet Biok priemonių dizainas jau vien ką reiškia :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kartais atsitinka taip, kad reikia rinktis. Mano pasirinkimas visada - blogas ir parodos.

      Panaikinti
  2. Kada Biok pristatys naujienas plačiajai visuomenei?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Naujienos jau yra didžiausiose Eurovaistinėse, Vilniuje - PC Akropolis. Aš, tiesą sakant, ten neradau, bet sako ten atskira lentyna.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig