2015 m. rugsėjo 20 d., sekmadienis

Guerlain Neiges et Merveilles Holiday 2015 Collection


Apie Guerlain Kalėdinę kolekciją parašyti privalau, nes pati laukiu šios kolekcijos, vis galvojau, na kokie bus Meteoritų burbuliukai šiais metais, ar pirksiu, ar ne. Tačiau šiais metais žiūrint Kalėdines kolekcijas, manęs vis nepaleidžia mintis: kažkur aš tai jau mačiau.





Guerlain Meteorites Enchated Snowflakes – Limited Edition – $89.00 - visas atrodo labai gerai, kol aš nepamačiau kainos, man atrodo tai vos ne 30% brangiau, nes aš už meteoritus moku 40 svarų, net patikrinau. Aišku, įpakavimas jau nėra popierinis, atrodo labai gražiai ir elegantiškai, burbuliukai jau ne tik burbuliukai, bet ir baltos (manau,  kad perlamutrinės) snaigės. Iš nuotraukos matosi, kad įpakavimas nėra mažas, todėl kodėl gi ne? Aš tikrai pirksiu.




Guerlain Terracotta Collector – Limited Edition – $64.00 -idėja su spalvotais dėklas Guerlain pavyko, vasaros kolekcijoje buvo ryškiai mėlynos ir oranžinės spalvos dėklai per Kalėdas mūsų laukia baltas su blizgučiais. Jeigu pardavinėtų tik dėklus, aš mielai priglausčiau. Jeigu dar išbandėte Guerlain bronzinių pudrų, rekomenduoju, tačiau kam tos bronzinės pudros žiemą?

  • No.03 Brunettes

Guerlain Petruska 2014



Guerlain Ors et Merveilles Eye and Blush Palette – New & Limited Edition – $95.00

Nuojauta manęs niekada neapgauna, tas jausmas, kad kažkur aš tai jau mačiau, pasitvirtino, nes paletės spalvos atrodo vienas prie vieno (bent jau nuotraukose), dizainas atrodo beveik taip pat, o skaistalų spalvos kiek skirtingos, tačiau panašumų atrasti galima. Matyt 2014 metų limituoto leidimo paletė buvo ant tiek populiari, kad buvo nuspręsta pakartoti kai kuriuos atspalvius. Kam? Nesuprantu.


Rouge G – 967 Merveilleux Rose – Limited Edition – $56.00  -Spalva Gorgia iš pagrindinės Guerlain Rouge G kolekcijos, tik per Kalėdas bus limituoto leidimo įpakavimas.

Spalva:
  • No.62 Georgia

Meteorites Voyage Enchante | Skin Perfecting Illuminating Matte Powder – Limited Edition – $214.00 - Guerlain baltos spalvos pudras galima pamatyti Azijos rinkai skirtose kolekcijose. Tai nėra nei naujiena, nei kažkas neįprasto. Pudra baltos spalvos, suteikia veidui matiškumo, didelė pudros kainos todėl, kad dėžutė prabangi, jeigu pasibaigs pudrą, galima pirkti papildymus.


Maxi Velvet & Gloss D’Enfer – $34.00 - Guerlain matinis lūpų lakas ir viršutinis sluoksnis su blizgučiais, juk Kalėdos, kaip galima be blizgučių?


La Laque Couleur – $29.00 - nagų lakas. Atleiskite, nesupratau, kodėl violetinės spalvos lakas? Lūpų dažai ir matinis lūpų lakas šiltos rožinės spalvos, šešėliai ir skaistalai irgi, bronzinė pudra ž ruda, tai kodėl tokios spalvos lakas? 

  • 903 Nuit Merveilleuse – magnetic purple

Mano nuomonė:

Apibendrinant noriu pasakyti, kad labiausiai iš visos kolekcijos patiko meteoritai, jie tikrai atrodo neįprastai ir naujoviškai, na o kaip galėtų atrodyti burbuliukai, kuriuos išleidžia kiekvienais metais? Ir jau nebe burbuliukai, o ir snaigės. Smagu. Labai smagu, kad visi galės susipažinti su Azijietiškos kolekcijos baltos spalvos pudra, o kas nenusipirko bronzinės pudros vasarą, galės tai padaryti žiema. O ką daugiau pasakyti, daugiau neturiu žodžių. Viskas labai manotoniškai, kartojasi, lyg nėra idėjų sugalvoti ką nors naujo, arba idėjos pasibaigė iškarto po meteoritų.





SHARE:

2 komentarai

  1. Aš irgi žiūriu į tuos šešėlius ir nagų laką ir niekaip nesuprantu. Kam daryt tokius pačius? Galų gale, kartok tu tą Petrušką, bet gal galima ne sekančiais metais? Visi, kas pirko, dar neatsidžiaugė, o kas nenorėjo, tas nepirko. Ar jie pernai užmiršo tą raudoną bantą prisabačint? Užsakė tų bantų, liko, tai teko daryt tą patį ir prisegiot bantus :D

    Sakyčiau, vietoje dviejų tamsių rudų galėjo jie įmest vieną kislotną violetinę. Būtų iškart atrakcija ir ryšys su nagais.

    Keistuoliai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal buvo tokia populiari, kad negalu atsidžiaugti, gavoja, kad ms ir po antrą nusipirksime. Realiai jokio ryškio tarp šešėlių ir nagų lakų atspalvio. Niekaip neglėjau suprasti, kodėl

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig