2015 m. rugsėjo 5 d., šeštadienis

H&M High Impact eye colour (akių šešėliai) - spalva (mesmerise me)


Aš matau labai didelį susidomėjimą H&M kosmetikos linija, todėl bandau rašyti atsiliepimus apie produktus, kurios jau spėjau išbandyti. Tikiu, kad mano atsiliepimai padės Jums greičiau apsispręsti parduotuvėje, nes pasirinkimas tikrai milžiniškas, o kokybė mano jau išbandytų kosmetikos priemonių labai gera, aš tikrai likau maloniai nustebinta. Šiandien pasakoju apie tai, kas patiko labiausiai: o tai šešėliai. 

Gamintojo aprašymas:


Ilgai išliekantys šilkinės tekstūros šešėliai, užtikrinantys lengvą padengimą. Platus spalvų ir faktūrų pasirinkimas - nuo švelnių matinių iki blizgių ar net metalo efekto.



Kaina: 5,99 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Panorama, PC Ozas

Sudėtis:



Įpakavimas:









Spalva:







Rezultatas:













Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu vieno atspalvio šešėlius, aišku, šešėlių paletės labai gerai, bet ne visos spalvos ten naudojamos, o kai perki šešėlius pagal spalvas, tikrai apgalvoji kokios spalvos norisi, tinka ir reikia. Prie  H&M šešėlių stendo galim stovėti valandų valandas, nes spalvų pasirinkimas didelis, tekstūros skirtingos (yra matinių, ir satininių, ir blizgių, ir su blizgučiais). Aš tiksliai žinojau kokios spalvos man reikia: tamsiai žalios, ir aš savo atspalvį radau. Aš išsirinkau juodo pagrindo akių šešėlius su žalios spalvos blizgučiais. Šešėlių įpakavimas gražus, stilingas, auksinė spalvos,  tačiau reikia ir veidrodžio, ir teptuko. Pigmentacija labai stipri, galima naudoti ir be akių makiažo pagrindo, tačiau naudojant su, spalva atrodo gražiau. Blizgučiai byra, todėl rekomenduoju pradžioje daryti akių makiažą, o tik po to veido. Mano spalva tobulai atrodo ant akių, ir tegul žalios spalvos beveik nesimato, spalva atrodo lyg būtų juoda, tačiau ji nėra tokia stipri juoda, o padūmavusi žalia. Man šešėliai labai patiko, toks atspalvis idealiai tinka darant vakarinius makiažus, taip pat labai gražiai paryškina šviesių akių spalvą. Mano akys su lęšiais tapo labai šviesios pilkos spalvos, wow, rezultatas man tikrai patiko. 

PS. noriu priminti, kad kosmetika gaminama Italijoje, o tai labai geras ženklas.




SHARE:

2 komentarai

  1. Labai graziai oda atrodo, koks cia makiazo pagrindas naudotas? As is h&m nusipirkau kuna losjona melynos linijos, labai patinka, skaniai kvepia, kvapas ilgai islieka :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, naudojau su Make Up Facroty šešėlių pagrindu, su H&M pagrindu, šešėliai atrodo geriau, atsirado žalia spalva. Aš irgi pirkau kūno priežiūros priemones, greitai aprašysiu bloge, mano rožiniai su pudriniu rožių kvapu.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig