2015 m. rugsėjo 5 d., šeštadienis

Likau maloniai nustebinta - Grill London (Kaunas)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien iš ryto noriu papasakoti apie nuostabų maistą ir labai gražią vietą pavalgyti Kaune, Grill London. Kaip aš kartais pavydžiu kauniečiams, jie turi tiek nerealių kavinių ir restoranų, kur galima labai skaniai ir nebrangiai pavalgyti. Vilniuje tokių vietų irgi yra, tačiau kainos dvigubos. Vakar vakare važiavome į Kauną, vyras - verslo reikalų, o aš apžiūrėti Kauno parduotuves (kartais asortimentas skiriasi kaip diena ir naktis). Vakare mes norėjome kur nors pavalgyti, susitikome PC Mega ir nusprendėme valgyti burgerius.






Aš labai dažnai žiūriu laidą Food Network kanale apie JAV užkandines, jeigu žiūrėti tokią laidą vakare, budėjimas prie šaldytuvo garantuotas, ten pasakoja apie maistą, kurį galima pavalgyti važiuojant iš vieno JAV miesto į kitą (picas, burgerius, pitas ir t.t.) Aš bandau surasti panašiu vietų Lietuvoje, kur skaniai, greitai ir nebrangiai galima būtų pavalgyti. Man atrodo aš radau tokią Kaune 


Nustebino asortimentas, garnyrų pasirinkimas ir kainos. Prie burgerio galima išsirinkti bulvytes (fri, laiveliai, kroketai, skiltelės) ir padažą (jų pasirinkimas dar didesnis). Meniu galima pažiūrėti čia:





Aš užsakiau burgerį su barbekiu plėšyta kiauliena, bulvių laivelius ir barbekiu padažas, vyro pasirinkimas - natūralus vištienos krūtinėlės kepsnys su bulvių skiltelėmis ir pomidorų, agurkų ir svogūnų salotomis. Kol virtuvė gamino užsakymą, mes turėjome galimybę apžiūrėti interjerą:






na ir pagaliau maistas (laukti reikėjo apie 15 min):





Taip skaniai aš jau seniai nevalgiau, maistas tiesiog pasakiškas. Kiauliena buvo labai sultinga ir skani, o sūris... mm... iki šiol prisiminu jo skonį, nors sėsk į mašiną ir važiuok į Kauną. Žodžiu, rekomenduoju užsukti.

Ieškant informacijos apie Grill London, radau kad Kaune jų yra net keli restoranai:










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig