2015 m. rugsėjo 2 d., trečiadienis

H&M kosmetikos linija (pirmas įspūdis ir pirkiniai)


Tiems, kas dar nemiega, mano naujas įrašas bloge apie H&M kosmetikos liniją, kuri pasirodė parduotuvėje (PC Akropolis, Vilniuje) jau šiandien. Niekaip nesuprantu logikos, prezentacija rytoj, o kosmetiką galima apžiūrėti ir nusipirkti jau šiandien. Bet tiek to, svarbu kad yra, o kai aš sužinojau apie naujieną, ačiū Melisai, aš nuskubėjau į parduotuvę. Šiandien noriu pasidalinti nuotraukomis ir parodyti savo pirkinius, o rytoj jau apgalvotai eisiu apžiūrėti dar kitus produktus, nes pasirinkimas labai didelis, iš pirmo karto sunku suprasti ką nusipirkti ir ko nori.






Kūno ir plaukų priežiūros linijos:

Viso penkios skirtingų kvapų linijos, kurias sudaro: dušo želė (3,99EUR) , kūno losjonas (4,99 EUR), kūno sviestas (6,99 EUR), kūno dulksna (3,99 EUR), kūno šveitiklis (4,99 Eur)  ir kvepalai (7,99 Eur). Man labai patiko oranžinė linija, bet rožės (rožinė linija) nugalėjo, dar labai skaniai ir gaiviai kvepėjo žalios linijos priemonės.


Aš mažai dėmesio skyriau plaukų linijai, tačiau mačiau ir sausą šampūną, ir tiesinimui ir plaukų garbanojimui skirtas priemonės (kainos nuo 6,99 eur)


Nagų lakų pasirinkimas labai didelis, bet buteliukai man nelabai patiko, atrodo 'neskaniai', nors spalvos labai gražios.




Pagaliau galima apžiūrėti ir skaistalus. Yra ir paprasti, ir matiniai, ir su blizgučiais, ir suteikiantys spindesio ir kreminiai. Skaistalų neišsirinkau, bet manau rytoj aš pasistengsiu šią produktų liniją apžiūrėti idėmiau.



Veido pudros kaina 9, 99 Eur, tiek pat kainuoja ir kreminės pudros, maskavimo priemonės 4,99 EUR


Bronzinės pudros man labai patiko, spalvų daug (5 ar 6), deja į nuotraukas pateko tik vienas atspalvis.


Tarp lūpų blizgesių, lūpų dažų, pieštukų ir balzamų aš pasimečiau, labai ilgai rinkausi, bet išsirinkau Nude spalvos lūpų dažus. Galiu pasakyti, kad lūpų dažai labai švelnios konsistencijos, gerai drėkina ir gražiai atrodo.







Šešėliai, wow, kokie šešėliai. Aš drąsiai ir negalvodama galėčiau išsirinkti kokius penkis, tačiau paėmiau save į rankas ir išsirinkau tamsiai žalios spalvos šešėlius su blizgučiais. Išbandžiau kelis šešėlių atspalvius parduotuvėje, kokybė gera, pigmentacija labai stipri. Rytoj išbandysiu šešėlius ant akių, žiūrėsime ar patiks.





Šešėlių paletės gražios, tačiau per daug blizgučių, man jos nelabai patiko.



Antakių rinkiniai atrodo labai įdomiai, bet nei tekstūros, nei konsistencijos neišbandžiau, buvo labai daug žmonių būtent prie šito stendo.


Spalvoti akių pavedimai. Pavedimų yra skirtingų: geliniai, kreminiai, su plunksna, pieštukai. Kiekvienam skoniui....









Limituoto leidimo kolekcija:




Dar man į akis krito šepetukai, atrodo tikrai kokybiški.




Pirkiniai:


kaip aš jau pasakojau, rožės nugalėjo todėl nusipirkau dušo želę ir kūno losjoną. Ar jau spėjau nueiti į dušą ir išbandyti priemones. Patiko, labai malonus kvapas, švelnios konsistencijos, kūno linija pagaminta Švedijoje, o kūno losjono sudėtyje antroje vieto Shea butter. Ar priemonės vertos savo kainos? Tikrai taip, rekomenduoju.



Dekoratyvinės kosmetikos pirkiniai:

H&M Nude spalvos kreminiai lūpų dažai 600 Peach Fuzz - 9,99Eur
H&M Bronzinė pudraSunset Glow - 7,99 EUR
H&M Šešėliai - Mesmerise Me - 5,99 Eur

Apibendrinat noriu pasakyti, kad priemonių labai daug, pasirinkimas milžiniškai, aš spėjau apžiūrėti tik mažą dalį visų kosmetikos priemonių. parašykite man komentaruose kas domina, bandysiu rytoj padaryti daugiau nuotraukų.

Labanakt,








SHARE:

5 komentarai

  1. O gal žinai ar kosmetika prekiaus tik Akropolyje? Ech, man taip nepatogu iki ten, kaip faina būtų jei ir Gedimino prospekte būtų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nežinau, nes prezentacija tik šiandien 21 val, gal bus daugiau informacijos. Vakar tik padariau visiškai slaptas nuotraukas, nes fotografuoti irgi nelabai leidžia.

      Panaikinti
    2. Padėsiu: H&M grožio priemonių jau ieškokite Vilniaus PC „Akropolis“, PC „Panorama“, PC „Ozas“. :)

      Didžiausias baltas pavydas vilnietėms :)))

      Panaikinti
    3. Super, ačū labai. ;-) Manau dauguma jau planuoja keliones į Vilniu nors tam, kad pamatyti naują H&M produktų liniją. ;-)

      Panaikinti
  2. Man tai būtų įdomi produktų sudėtis :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig