2015 m. rugsėjo 26 d., šeštadienis

KRISTIANA grožio dienos, makiažas su Chanel Blue Notes de Chanel 2015




Aš tik pamatau informaciją apie organizuojamą renginį Kristianoje, nieko nelaukdama paimu telefoną ir skambinu užsirašyti makiažui. Man visada labai įdomu susipažinti su naujienomis, padaryti makiažą ir aplamai gerai praleisti laiką. Tam, kad užsirašyti, nebūtinai būti bloggerių, bet kas gali tai padaryti, rekomenduoju. O aš šiandien noriu Jums papasakoti apie tai ką pamačiau, ką išgirdau, ir parodyti makiažą, kuris padarytas naudojant Chanel Blue Notes de Chanel 2015 kolekcijos priemones.






KRISTIANA grožio dienos rugsėjo - 27 d. PC AKROPOLIS, Vilniuje!
PROFESIONALAI ATLIKS:
- express makiažą su CHANEL, DIOR ir LANCÔME dekoratyvine kosmetika;
- odos priežiūros konsultacijas su JUVENA ir CLARISONIC priemonėmis;
- naujų DIOR „Sauvage“ ir ALAIA aromatų pristatymus.
TAIP PAT JŪSŲ LAUKS:
- staigmenos ir dovanos;
- papildoma 5% nuolaida KRISTIANA eurais visam asortimentui;
- galimybė nemokamai įsigyti KRISTIANA lojalumo kortelę.


Aš vis dar iš tolo žiūriu į Clarisonic veido valymo sistemą, noriu išbandyti, bet kaina nėra labai maža.





Taip atrodo naujoji Chanel rudens papildoma kolekcija, apie ją jau rašiau savo bloge










Naudojant kreminius šešėlius vietoje bazės:


Rezultatas:





Naudojama kosmetika:

Veido paruošimas:

Chanel Sublimage Yeaux paakių kremas, turiu šios linijos kaukę, man labai patinka rezultatas, kai reikia labai greito poveikio, paakių kremas irgi suteikia stangumo, pailsejusios odos efekto.

Hydra Beauty Micro Serum ir Hydra Beauty Gel Cream - kremą -gelį aš jau esu turėjusi, tai tiesiog fainas drėkinamasis kremas, didelio poveikio ar super rezultato tikrai nebuvo, išnaudojau ir tiek, tačiau naudojant su serumu rezultatas kur kas kitas. Mes dėl eksperemento užtepėme ant vienos veido pusės tik serumą, ant kito - serumą ir kremą-gelį. Veidas net jaučia gaivą, kažkoks neįprastas ir nerealus efektas.

Chanel Ultra Correction Lift lūpų kremas - niekada tokio nesu bandžiusi, tačiau užtepus aplink lūpas ir ant lūpų, pajaučiau, kad lūpos pamaitintos ir putlesnes.

Veidas:

Chanel perfection Lumiere velvet kreminė pudra, spalva 30. Aš niekada šios pudros nesu bandžiusi, turėjau tik klasikinę Chanel Mat Lumiere pudrą.  Pasakoju savo pirmą įspūdį, nes kol visažistė darė makiažą, aš testavau pudrą ant rankos. Konsistencija labai lengva, maskavimas vidutinis, pudrą galima sluoksniuoti, tada maskavimas bus kur kas intensyvesnis. Pudra suteikia veidui matiškumo, jeigu yra šerpetojimai, gali paryškinti, taip dažniausiai ir būna su visomis matinėmis pudromis. Rezultatas - matinis veidas, tačiau jis neatrodo kaip kaukė (daugiau pasakyti sunku, nes visos priemonės naudotos makiažui yra naujos, atskirti kreminės pudros poveikį bendram rezultatui yra labai sunku)

Chanel Pudre Universselle biri pudra, spalva 20 - aš turiu namuose visiškai baltą Chanel pudrą, tačiau naudoju ne pagal paskirtį. Niekam ne paslaptis, kad Chanel šešėliai byra paakių zonoje, tam kad to išvengti, tepu baltą pudrą paakių zonoje storesniu sluoksniu, kai jau pabaigiu akių makiažą, nuvalau pudros likučius su šešėlių blizgučiais. 

Chanel Perfection correcteur (spalva 10) -visažistė sakė, kad jį galima naudoti ne tik paakių zonos maskavimui, bet ir visam veidui. Maskuoja jis gerai, patikėkite manimi.

Chanel Illusion d'ombre, spalva 98 (švelniai rožinės spalvos kreminius akių šešėlius) - naudojame vietoje akių šešėlių bazės, nuotraukose jus matote rezultatą, skirtumas tikrai yra.

Chanel akių šešėliai 244 Chanel Tisse Jazz - labai gražūs šešėliai, spalvos labai intensyvios (kaip Chanel, nes aš turiu Chanel Blue Celestes jie nėra ypatingai ryškūs). Šešėlių konsistencija beveik kreminė, man labiausiai patiko tamsiai mėlynas atspalvis.

Chanel Ligne Graphique de Chanel, spalva Dream Blue 60 -pats gražiausias visos kolekcijos produktas, man akių pavedimas labai patiko. Spalva tiesiog tobula, išsilaikė visą dieną.

Chanel Le Volume, spalva Very black 90 - šitas tušas nėra mano mėgstamiausias, jeigu reikia tobulo Chanel tušo, tai Inimitable intense.

Chanel Les Beiges pudra, spalva 50 - naudojome veido kontūraimui

Chanel skaistalai spalva Rose Initiale 72 - kodėl man patinka Chanel skaistalai? Nes jos kvepia rožėmis, man atrodo to viskas pasakyta. O jeigu jau rimčiau, spalvos labai gražios, švelnios, padauginti neįmanoma.

Lūpos:

Chanel Rouge Allure, spalva Indecise 125 
Chanel Le Crayon Levres , spalva Beige Inocent 93
Chanel Gloss Volume lūpų blizgis su šaldomuoju efektu, dar vienas labai įdomus ir nematytas produktas, būtinai nusipirksiu, nes labai patiko.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Chanel akių pevedimas ir lūpų blizgesys patiko labiausiai, dar labai patiko paakių Sublimage kremas ir Chanel Hydra Beauty serumo ir kremo poveikis, naudojant priemones kartu. 


Šiandien mamos gimtadienis, ačiū Kristainai už galimybę pasipuošti.














SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig