2015 m. rugsėjo 3 d., ketvirtadienis

Make Up Store Lietuva (I dalis)


Šiandien kviečiu Jus į virtualią kelionę į Make Up Store parduotuvę Vilniuje, apžiūrėsime siūlomą asortimentą, įvertinsime spalvas, tekstūrą ir pigmentaciją. Taip pat pasidalinsiu keliomis akimirkomis iš įvadinių makiažo kursų, man buvo labai įdomu, nes net aš sužinojau labai daug naujo. 



Apie Make Up Store:

MAKE UP STORE yra viena iš greičiausiai augančių Švedijos kompanijų, turinti daugiau kaip 180 parduotuvių 20 šalių visame pasaulyje. Tai ne tik profesionalios kosmetikos kompanija. Šis prekinis ženklas vienu didžiausiu prioritetu laiko edukaciją, todel siūlo ne tik profesionalius makiažus, bet ir profesionalias makiažo pamokas ir grupinius kursus. MAKE UP STORE orientuojasi į kiekvieno kliento asmeninius poreikius ir siūlo aukštos kokybės kosmetikos produktus protingomis kainomis. Make Up Store kosmetika yra profesionali, tačiau pritaikyta ir kasdieniniam naudojimui, kartu su stipriu pigmentu naudojama ir kuo daugiau natūralių ingredientų, tokių kaip alijošius, ramunėlės, įvairūs aliejai, sviestai ir kt. Produktai netestuojami su gyvūnais, kokybiški ir sveiki.
MAKE UP STORE klientai - tiek profesionalūsmakiažo meistrai ir modeliai, tiek paaugliai, namų šeimininkės, įmonių darbuotojai ir vadovai. MAKE UP STORE klientai yra visi, kuriems rūpi jų išvaizda ir domisi grožio mada. 

MAKE UP STORE profesionalios kosmetikos parduotuvė įsikūrusi Vilniuje, Užupio g. 27/Polocko g.1.


Parduotuvės interjeras labai stilingas ir atrodo įspūdingai, juodos spalvos sienos, stelažai ir labai didelis Make Up Store kosmetikos pasirinkimas. Pagrindinis Make Up Store kosmetikos skiriamasis bruožas - ne tik gera kokybė, spalvų pasirinkimas ir gera priemonių pigmentacija, tai dar ir priemonės kūnui, veido priežiūrai,  kvepalai, muilai ir daug daugiau.





Lūpų dažų pasirinkimas stulbina, čia galima praleisti visą dieną. Skirtingos spalvos, konsistenticjos ir tekstūros, manau kiekvienas galės išsirinkti sau tinkantį atspalvį. smagu, kad kiekvieną produktą čia pat galima ir išbandyti. Parduotuvės konsultantai visada pasiruošę Jums padėti ir patarti. Juk profesionalią kosmetiką reikia mokėti naudoti, todėl būtinai pasikonsultuokite, nesidrovėkite, tai tikrai naudinga.


Kaip aš jau pasakojau, Make Up Store kūno priežiūros linija  ir kvepalai. Įpakavimai tokie pat stilingi ir gražūs.



Nagų lakai mano silpnybė, prie šitos lentynos mano širdis plaka stipriau.


Man patiko tai, kad nagų lakus galima išbandyti ne tik ant nagų, bet ir apžiūrėti atspalvius paletėje. 


Akių pavedimai su blizgučiais atrodo tinka tik vakariniams makiažams, bet kai pamačiau pas vieną merginą padarytą makiažą, naudojant rudos spalvos pavedimą, pakeičiau nuomonę. Svarbu blizgučius naudoti saikingai, bet pasirodo galima ir dienos makiažui.


Aš labai vertinu profesionalios kokybės akių šešėlius, jie gerai pigmentuoti, spalvos gražios ir ryškios.




Mano tikslas neparodyti atspalvius, o įvertinti pigmentaciją. Tam tikslui, aš pasirinkau skirtingų atspalvių ir tekstūrų akių šešėlius, labiausiai nustebino geltona spalva. Visi mes puikiai žinome, geltoni atspalviai labai kaprizingi, mažai pigmentuoti ir sunkiai perduoda savo spalvą. Make Up Store spalvos intensyvumas pavedėtinas (o tai dar be šešėlių bazės).


Ar Jums patinka blizgučiai? Man taip, tačiau naudojant labai saikingai vakariniuose makiažuose. Ilgai galvojau, kaip juos reikia naudoti, nes blizgučiai laikosi blogai, byra ir lieka paakių zonoje.



Pasirodo viskas labai paprasta, tam, kad blizgučiai išsilaikytų visą dieną reikia naudoti Make Up Store Mixing Liquid ir Blend&Fix, priemonės labai skirtingos, reikia išbandyti parduotuvėje, kokia bazė jums tiks ir patiks labiau.


Rezultatas. Mes bandėme patrinti blizgučius pirštais, jie laikosi labai stipriai. Manau visą vakarą tikrai išsilaikytų.


Į Make Up Store atkeliavo nauja kolekcija, todėl senai taikoma net 40% nuolaida. Tikrai apsimoka, nes kainos su nuolaida labai draugiškos.









Nauja kolekcija ir seno leidimo skaistalai (spalvos pavadinimas toks pat:Coral Lace), spalva ir pigmentacija visai kitokios. Seno leidimo skaistalai - persikiniai, blizgučiai vos matomi, naujo leidimo skaistalai - įpakavimas labai gražus, pigmentacija super gera ir labai stipri (reikia naudoti labai atsargiai), tačiau spalva oranžinė. Seno leidimo atspalvis man patiko labiau.



Kiekvieną mėnesį Make Up Store pristato mėnesio makiažą. Šį mėnesį jis toks. 


O štai numatomi kitų mėnesių makiažai:






O vakare manęs lauke Įvadinis seminaras

Make Up Store visažistė Barbora pristatė dieninį makiažą, transformavo dieninį makiažą į vakarinį,  labai smulkiai papasakojo apie visus produktus ir makiažo priemonės, kaip jas naudoti, davė labai vertingus patarimus. Čia aš sužinojau kaip piešti antakius naudojant 3 atspalvius, kaip teisingai kontūruoti veidą, kaip teisingai skaidyti šešėlius ir skaistalus. Žodžiu,  apie šį seminarą aš nusprendžiau parašyti atskirą straipsnį, nes informacijos tiek daug, o nuotraukų dar daugiau, o dar noriu pasidalinti su Jumis keliais vertingais patarimais.


Apibendrinat noriu pasakyti, kad likau sužavėta renginiu, nes žmonės kurie myli savo darbą, pristatomą kosmetiką ir žino ką daro,  ir kur eina, verti didžiausio įvertinimo. Ačiū labai už nuostabiai praleistą laiką ir žinias, o aš jau rašau antrą straipsnį.













SHARE:

1 komentaras

  1. That's not right is I mean there's it's been very studied and there's a lot of research behind it so I’ll just say check out the yes Google search the fast diet and then you'll probably get much Omorfirx more information than I could ever provide bit when I think about using his palette always think that is a green salad you know Mike I just think I'm going to drains that.

    http://eyeluminousfacts.com/omorfirx/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig