2015 m. rugsėjo 13 d., sekmadienis

Rankų kremas iš Bulgarijos (Spirit of Rose)


Visiems Rožių mylėtojoms skiriu šį įrašą, juk Bulgariškų rožių kvapas visiškai kitos, nei įprastų rožių. Vieni sako muilo kvapas, o aš sakau švelnus pudrinis rožių kvapas. Tai mano vienas iš mėgstamiausių po Damaskinių rožių kvapo. Labai apsidžiaugiau gavus dovanu rankų kremo, nes Lietuvoje kažkada mačiau Bulgarian Rose priemonių liniją, tačiau atsiminti kur mačiau niekaip negaliu, jeigu žinote kur galima nusipirkti tas stebuklingas priemones, parašykite man komentaruose.





Gamintojas rašo, kad tai labai lengvos tekstūros rankų kremas su D- Pantenoliu, sudėtyje yra natūralus rožių vanduo. Kremas gerai maitina ir pasaugo jūsų rankas.

Sudėtis:



Įpakavimas:





Konsistencija:





Mano nuomonė:

Bulgarija, tai šalis kur karaliauja saulė ir rožių kvapas, šį kremą gavau lauktuviu, mano draugai žino, kokias kosmetikos priemonės man patinka. Dieviškas kremo kvapas, tiesiog fantastiškas. Visos rožių kvapo mylėtojos turi atkreipti dėmesį į Bulgariškų rožių kosmetikos gaminius, nes tai kitokios rožės kvapas. Šnekant apie kremą, jo įpakavimas labai paprastas, naudoti patogu. Konsistencija labai švelni, neriebi, kremas susigeria labai greitai, nepalieka riebių rankų efekto. Kvapas išsilaiko labai ilgai. Nuostabi dovana, ačiū labai, man tikrai labai patiko. 





SHARE:

2 komentarai

  1. Labai panašaus dizaino priemonių su rožėmis kažkada buvo Eastanbul parduotuvėje Ibrahim pasaže, tik nepamenu ar buvo bulgariškos ar turkiškos

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig