2015 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, eina į pabaigą pirmas rudens mėnuo, tiesą sakant, oras buvo nuostabiai vasariškas, todėl rudens nespėjau nei pastebėti, nei pajausti. Bet vakar jau matavausi drabužius rudeniui, laukia kelios prezentacijos, todėl reikia pasiruošti iš anksto. O šią savaitę bloge pasakosiu apie pasibaigusius produktus, išsirinksiu geriausius mėnesio kosmetikos priemones, kaip visada rubrika Beauty Talk ir daug kitų įdomių įrašų.

Aš jau bloge pasakojau apie savo meilę MAC pieštukas, o jeigu paieškoti pigesnio varianto? logiškai, kad ne kiekvienas gali investuoti 20 EUR, tada H&M pieštukai už 5 EUR bus geru atradimu, nes kokybė irgi labai gera, drąsiai galiu lyginti su MAC, aišku yra ir skirtumo, pagrindinis, kaina.




Aš jau spėjau išbandyti visus įmanomus Batiste sausus šampūnus, mano mėgstamiausiu tapo Blondinėms, nes jis ne tik atgaivina plaukus, bet ir pašviesina šaknys, o tai man labai svarbu.


Planuojamos kelios prezentacijos, todėl parodysiu Jums makiažus naudojant Eylure blakstienas, o jeigu mama sutiks, būtinai išbandysime antakių dažus. Kodėl ne aš? Nes dažų spalva juoda.


Šnekėsime apie geriausius mėnesio produktus


Ir apie pabaigtukus


Kai gavau šitą nuostabią priemonę (kūno šveitiklį) iš karto padariau nuotraukas ir bėgau į vonią išbandyti, kvapas, poveikis, konsiitencija, viskas tiesiog nerealu.



Labai daug merginų daro plaukų tiesinimus, po kurių reikia naudoti specialias priemones plaukų plovimui, bei priežiūrai. Pasakosiu apie švedų kompanijos REF plaukų priežiūros priemonės: argano aliejuką ir plaukų šampūną



Šnekant apie Maybelline kremines pudras, negaliu nepapasakoti apie mėgstamiausią iš jų: Maybelline Better Skin



Nimfė muilas su ožkos pienu ir sviestmiedžiu atrodo pasakiškai, net buvo gaila naudoti.


Kol kas Gabriella Salvete  naujienos nėra parduotuvėje, bet aš jau paruošiau įrašą apie stebuklingus lūpų blizgius. Nerealios spalvos ir rezultatas. Man labai patiko.


Vaisiniai kūno priežiūros priemonių kvapai man primina apie vasarą, su malonumu papasaskosiu apie VIVI Grapefruit dušo želę.


Pirkinys:

Pirkinių buvo žymiai daugiau, pirkau MAC, bet kol neatkeliavo, neturiu ką parodyti. Nordic prekybos centre, Eurokos parduotuvėje yra labai daug įdomių profesionalios kosmetikos priemonių, labai didelė Matrix kosmetikos stendas, Startec. Man labiausiai patiko dažomieji šampūnai - spalvų be galo ir krašto, aš atradau sau beige atspalvį blondinėms (tokį labai sunku rasti), kiuris taip gražiai nudažo plaukus, kad aš net su profesionaliais dažais negaliu išeiti į tokį atspalvį. Būtinai parodysiu rezultatą bloge.


Testavimui

Starskin veido kaukės, jos tokios neįprastos, kad norisi išbandyti tuoj pat.Bet aš palauksiu renginių, nes viena kaukė skirta prieš (atgaivinti veidą) Red carpet ready, o kita po After Party.



Tokia planuojama mano savaitė, ačiū, kad skaitote,





SHARE:

2 komentarai

  1. Aliona, kiek kainuoja tas dažomasis šampūnas?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ten pilstomas variantas, 1 ml - 0, 04 EUR, buteliukas 2 EUR.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig