2015 m. spalio 12 d., pirmadienis

Apie Maybelline makiažo pagrindus. Kuris geresnis?


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu apibendrini visus įrašus apie Maybelline makiažo pagrindus ir išsirinkti geriausią. Mes visi skirtingi, mūsų visų veido oda ir tipas irgi skirtingi, todėl man buvo labai įdomu išbandyti visas kremines pudras ir išsirinkti geriausią. Savaime suprantama, aš jau turėjau numylėtinį, kurį naudoju pakankamai seniai, tačiau išbandyti likusius buvo naudinga, supratau, kad su savo pasirinkimu tikrai neprašoviau.




Noriu pradėti nuo savo odos tipo: turiu mišrią veido odą, kuri labai priklauso nuo sezoniškumo, vasara - riebi, žiema -kombinuota, linkusi į sausumą, nuo šalčio ir šildymo pleiskanoja. Mano pasirinkimas - gerai maskuojantys makiažo pagrindai, kreminės tekstūros, kurie gerai išsilaiko visą dieną, tačiau neturi visiškai matinio 'finisho', neparyškina šerpetojimų ir atspalvis prisitaiko prie mano odos spalvos. Aš pasistengiau  sudėlioti kremines pudras pagal tai, kuri patiko labiausiai:






Maybelline Super Stay better Skin kreminę pudrą naudojau jau seniai, nusipirkau tada, kai ji buvo plačiai pristatoma rinkoje ir gavau mėginuką, supratau, kad patinka. Labai patiko maskavimas (vidutinis), patiko nevisai matinis 'finishas', patiko pudros atspalvis, o labiausiai patiko tai, kad po naudojimo veidas labai minkštas, kaip po stebuklingo kremo naudojimo. Su ja mano veidas atrodo gražiausiai, todėl šį pudrą liko mano TOP sąraše pirmoje vietoje. 
Rekomendacija: pudra gali paryškinti šerpetojimus, todėl rekomenduojama prieš tepant pudrą gerai padrėkinti sausas vietas, tam kad pudrą geriau išsilaikytų, rekomenduoju naudoti Maybelline Better Skin kompaktinę pudrą, taip makiažas išsilaiko ilgiau, o veidas gaunasi visai matinis (kam tai aktualu).




Man be galo patiko naujiena - Maybelline Dream Satin kreminė pudra, ji tobulai atrodo ant veido, suteikia vos matomą švytėjimą, veidas atrodo gaiviai ir gražiai, tačiau pudra tinka sausai-normaliai odai. Kai aš ją testavau, mano veidas buvo riebokas, todėl pirmosios vietos pudra neužėmė. Maskavimas - vidutinis, pudra labai gražiai padengia veidą, gerai išlygina veido spalvą ir paslepia poras. Vienintelis minusas - ant mano riebio veido labai greitai pradėjo blizgėti, o po gerų keturių valandų jos kaip ir nebuvo. Lauksiu žiemos, manau tada ji man tiks idealiai.



Šnekant apie Dream Pure BB kremą, noriu pasakyti, kad tai priemonė kasdieniam naudojimui. Vidutinis maskavimas, vos rožiniai pilkšvo pagrindo medium atspalvis, po kiek laiko patamsėja ir susilygina su veido odos atspalviu. Maskavimas vidutinis, man norėjosi dar pamaskuoti paakius ir veido trūkumus. Išsilaikė ant veido apie 6 valandas. Minusai - turi jaučiamą salicilio rūgšties kvapą, plius - gerai maskuoja spuogus, neutralizuoja raudonį. Aš Maybelline Dream Pure BB palikčiau kiekvienai dienai, kai veidas gali atrodyti beveik natūraliai, renginiams aš tikrai pasirinkčiau priemonę su didesnio maskavimo galimybe.




Žinau, kad šį Maybelline Dream Matte mousse labai populiari, turi labai daug pirkėjų, tačiau mano veidui ji visiškai nepatiko, maskavimas geras, 'finishas' matinis, maskuoja vidutiniškai, tačiau galima sluoksniuoti ir pasiekti visiško maskavimo, tačiau paryškina šerpetojimus (logiška, pudra skirta riebiai veido odai, tačiau net ant mano riebaus veido surado sausas vietas) ir išryškina poras. Dar vienas minusas - nepatogu naudoti, aš labai nemėgstu nehigieniškų įpakavimų. Na o kodėl ši pudra atsidūrė sąrašo gale? Nes aš ją jaučiau visą dieną ant veido, toks nemalonus jausmas, kad norisi kuo skubiau nusiprausti.




Maybellie Fresh BB kremas man patiko mažiausiai, nes turi labai stipru švytėjimo efektą ir mažesnį, negu visos kitos pudros, maskavimą. Šitas BB kremas puikiai tiks normaliai-sausai odai, jis nėra blogas, tiesiog jo savybės visiškai netiko man. Maskavimas nuo lengvo iki vidutinio, porų neišryškina, tačiau raudonių ir trūkumų nemaskuoja, tik išlygina veido atspalvį, jeigu neturite labai didelių trūkumų šitas BB kremas gali tikti jūsų veido odai.


Apibendrinant noriu pasakyti, kad nebūna blogų kreminių pudrų, būna pudros, kurios netinka jūsų veido tipui. Šnekant apie Maybelline makiažo pagrindus, aš jau seniai radau savo favoritą Maybelline  Better Skin, rekomenduoju šį pagrindą toms, kieno oda riebi, kas nori didesnio maskavimo ir vertina pusiau matinį efektą. O savo pažintį su naujomis pudromis rekomenduoju pradėti nuo mėginuko arba profesionalų konsultacijos. Priminu, kad ant rankos mes testuojame pudros tekstūrą, o ant veido pudros atspalvį (pudros spalva turi atitikti jūsų kaklo spalvą), taip pat perkant kreminę pudrą, nepatingėkite išeiti iš parduotuvės ir pažiūrėkite kaip pudrą atrodo dienos šviesoje, priminu, Maybelline ir L'oreal kreminės pudros linkusios vienu tonu patamsėti.












SHARE:

3 komentarai

  1. O man Better Skin atsidurtų sąrašo gale (žinoma, ne visas tavo išvardintas priemones esu išbandžiusi), nes greitai oksiduojasi (veidas lieka oranžinis) ir palieka nemalonų pojūtį ant veido. Lyginant abu BB kremus, rožinis gal netgi patiko labiau, nors sutinku, kad stipresnis maskavimas mėlyno.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mes visi skirtingi, mūsų veido oda irgi skirtinga, aš pvz. negaliu naudoti Maybelline BB kremų, jie ant manęs atrodo tragiškai. Bet čia mes šnekame apie Maybelline pudras, dažniausiai mano naudojamas variantas L'oreal True Match naują pudrą, tobulas rezultatas ir jau išnaudotas 3 buteliukas.

      Panaikinti
  2. Gal pasakysit kodėl apskritai kai kurios pudros tamseja...?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig