2015 m. spalio 15 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.10.15


Šiandien rubrikoje nebus mados, net fashion bloggeriai šią savaitę rašo apie kosmetiką, tačiau šį kartą labai daug naujienų, dėmesio vertų produktų, nuostabių plaukų šampūnų ir kaukių, o taip pat gimtadienio dovanos. Skaitome.




Šią savaitę daugiau dėmesio skirsime kosmetikai, todėl noriu pradėti nuo Juditos įrašo apie priemones kirtas antakių formavimui. Galiu patvirtinti, BeYu antakių priemonės tikrai vertos dėmesio, yra spalvų, kurios patiks blondinėms.


Mažena savo blogo skaitytojams pasakoja apie Artdeco makiažo pagrindą, kuris jai labai patiko. Man jis irgi patiko, tačiau siūlomos spalvos kiek tamsokos Lietuvos merginoms.


Kotrynos bloge nauja Chanel Dougle Perfection kreminės pudros apžvalga, tinka mišrios ir riebios odos savininkėms, suteikia matinį efektą, o plačiau apie priemonę Grožio altorius bloge


Karolina vis dar gyvena atostogų nuotaikomis, bloge jos naujas įrašas apie lagaminą, drabužius, avalynę ir atskiras straipsnis apie kosmetiką. Kaip pasiimti į kelionę tai, kad nieko nepritrūktų.


Eimantės bloge įrašas apie grožio naujienas ir pirkinius. Gosh kosmetika labai kokybiška, tačiau pieštukų dar nesu bandžiusi. Eimanės pasirinktos spalvos tikrai labai gražios ir vertos dėmesio.


Labai populiarūs mėnesio mėgstamiausio produkto rinkimų straipsniai,  skaitytojams tai ypač įdomu. Darjos bloge toks įrašas jau yra, labai daug produktų, kurie patinka ir man, ypač Anny nagų lakai ir Gliss Kur plaukų purškiklis, tik mano mėgstamiausias rožinės spalvos.


Ačiū labai, Patricijai, už atsiliepimą apie šią Kinessences plaukų kaukę. Aš labai norėjau išbandyti ką nors iš šios produktų linijos, tačiau lentynos vonioje jau lūžta nuo priemonių, kurios tiesiog netinka mano plaukas, po atsiliepimo būtinai nusipirksiu aliejuką, jis man atrodo įdomiausiai.


Biovax plaukų priežiūros priemonės tobulos, Salomėja išbandė plaukų liniją su argano, makadamijų ir kokosų aliejais. Aš jau galvoju apie šios linijos šampūną. Labai būtų smagu, jeigu apibūdintum šios linijos kvapą.



"Savaitės manikiūras" kategorijoje laimi Greta ir Atdeco nagų lakas iš rudens kolekcijos. O jeigu rimtai, tai nuostabus lakas, nereali spalva ir labai gražiai atliktas manikiūras. Aš jau mačiau šį laką, tačiau netvarkingas manikiūras gali sugadinti visą vaizdą.


Ant mano lūpų irgi ryškiai oranžinės spalvos blizgesys, tik matinis. Beauty vibes bloge atsiliepimas apie Bourjois Sweet Kiss Lipgloss



Dar kartą sveikiname Enriką su gimtadieniu, žiūrime nuotraukas kaip ji praleido šią dieną.


Kas gali būti geriau už gimtadienio dovanas? tik Kalėdos ;-) Labai daug smagių dovanų gavo Indė, negaliu nuplėšti akių nuo Ciate nagų lako rinkinio. Noriu...



Kaip man patinka The Balm kosmetika, tik aš dar nieko iš jos neturiu. Mačiau Lenkijoje labai didelius šios kosmetikos stendus, likau sužavėta. Lietuvoje galima ieškoti The Balm kosmetikos priemonių www.topbeauty.lt Garbielės bloge nerealiai graži spindesio suteikianti pudra ir OPI nagų lakas.


Avos tobulas labai trumpas filmukas apie tai, kokie produktai gyvena jos kosmetinėje. Buvo labai smagu žiūrėti.


Viktorijos bloge atsiliepimas apie Douglas makiažo bazę, man Dougas produktai sukelia daugiau klausimų, negu atskymų. Kainos nėra labai jau mažos, įpakavimai paprasti, o iš bandomų produktų man patiko tik tušas, sakyčiau mažoka.




Visuomet puikiai žinau, ko man nesinori. Nesinori tapti nuolat įsitempusia karjeros moterimi, skiriančia vaikui tik "kokybišką" laiką. Ir visiškai nesinori tapti višta perekšle, apkėtusia savo vaikus ir užsiimančia vien infantiliais plepalais. Bet labiausiai man nesinori per ilgai atidėlioti vaiko gimimą." (Citata iš knygos). Knygos apžvalga Gėlėtos kosmetinės bloge:


Tokia buvo mūsų grožio svaiatė,

Ačiū kad skaitote,



























SHARE:

6 komentarai

  1. Aliona, Biovax serijos kvapas saldokas, turi kokosinio kvapo. Kaukė turbūt dar priparfumuota kiek, nes ilgiau laikosi kvapas ant plaukų. Kitų priemonių mažiau. Šiaip man gana sunku nusakyti kvapus, bet nors kvepia saldžiai bei skaniai, tikrai ne taip stipriai kaip perlų kaukė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, aš vis galvojau, ar visos Biovax priemonės kvepia taip stipriai kaip perlų kaukę, ar tai nuostabi išimtis.

      Panaikinti
    2. Manau, kad itin gerais kvapais turėtų pasižymėti ir gold, diamond, orchidėjų serija. O tos kitos, kur su kokosu, šilkų ar riebiems plaukams yra kiek mažiau kvapnios.

      Panaikinti
    3. Turiu Gold, vat kaip tik atidariau šampūną, kvapas irgi toks lengvas, vos jaučiamas, kaukę dar reikia pafotografuoti, todėl nebandžiau ;-( Orchidėjų linija - svajonė, būtinai nusipirksiu

      Panaikinti
  2. Kaip visada, bravo, Aliona :) Iš ties savaitė buvo gausi įrašų apie kosmetiką!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig