2015 m. spalio 27 d., antradienis

Chanel Spring 2016 Makeup Collection




Labas rytas, mano brangieji, vakar buvo nereali diena, nes pajaučiau, kad kitur bloggeriams pagarba ir dėmesys žymiai didesnis, kad kitur renginių organizatoriai supranta, kad tu dirbi, kad tau turi būti patogu, smagu ir nieko netrukti. Po Mados Infekcijos renginių, kur reikėjo stovėti apie 6 valandas ant aukštų kulnų, aš jau į Rygą kulnų nevežiau, o kam? Vakar apšalau, pamačiau savo vardą pirmoje eilėje per Riga Fashion Week atidarymą. Apie tai mes su Jumis dar pašnekėsime, nes laukiu oficialių nuotraukų, noriu aptarti makiažą ir pavasario tendenijas. Kodėl pasirinkau šiandien pirmam straipsniui Chanel naujienas? Nes vakar per pasirodymą mačiau labai panašiai padažymas akis su Maybelline New York. Koks ryšis? Bendra tendencija, brangieji, nuo kurių nepabėgsi ir nepasislėpsi.

Na o dabar tiesiog apie Chanel. Chanel mėlynų spalvų sezonas tęsiasi, niekaip nesuprantu, ar tą mėlyną spalvą visi taip pamilo? Ar ji taip visiems patinka? Tačiau papildoma rudens kolekcija buvo mėlyna, pavasario Promo nuotraukos vėl mėlynos. Kiek jau garima? Aš esu ištikima Chanel kosmetikos mytėtoja, tačiau mano kosmetinėje jau yra kelios mėlynų atspalvių paletes, su sąlyga, kad šio rudens paletės aš nenusipirkau. Manau, kad gerai padariau. Nemoku aš gražiai pasidažyti su mėlynu atspalviu. Aš esu tos tvirtos nuomonės, kad mėlyni šešėlių atspalviai labai tinka brunetėms, o blondines padaro 'Čeburekų pardavėjomis'. Kad taip neatsitiktų, perku arba mėlynai-pilkus, arba tamsiai mėlynus atspalvius.



Tačiau visa tai tiesiog madingos tendencijos, o Chanel Kolekcija skirtas saulėtam LA miestui, o šešėlių paletė atrodo taip. Norisi paklausti, o kur gi mėlynas? Nematau, ir tiesą sakant, ačiū Dievui. Spalvos labai gražios: dvi violetinės (šviesi ir tamsi, pieno baltumo ir ... specialiai paieškojau internete: vivid light sapphire)


Tai, kas keliauja į pavasario norų sąrašą:


Spalvos tiesiog pasakiškos, tokio grožio seniai neprisiminu.


Kolekcijoje bus pristatytas dar Violetinis LA Sunrise Mascara Le Volume (apimties suteikiantis blakstienų tušas) in Ardent Purple.


Vandeniui atsparūs pieštukai Chanel Stylo Yeux Waterproof pencils:
Spalvos:
 Fervent Blue, 
Ardent Purple,
Pacific Green.

Negaliu nepaminėti Violetinės spalvos nagų lako:


Na o dabar šiek tiek istorijos:

Chanel kolekcija skirta LA pirmą kartą buvo pristatyta 2008 metais, tai buvo Chanel vasaros kolekcija. Kodėl prisiminu aš? Nes tai buvo pirmasis Chanel geltonos spalvos nagų lakas, labai panašus į Mimosa, tačiau, kaip sako Chanel mylėtojai, visiškai skirtingas LA Sunrise. LA Sunrise spalva yra vienu tonu šaltesnis, shimeris kiek kuklesnis.






Na ir kaip Jums kolekcija? Kaip naujausios tendencijos? ar patiko? Tiesą sakant, man net labai. 

Nuotraukos:

http://imabeautygeek.com/2015/10/24/chanel-spring-2016-la-sunrise-collection-images/

http://chicprofile.com/chanel-spring-2016-makeup-collection












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig