2015 m. spalio 27 d., antradienis

Make Up Store Duo Contouring - veido kontūravimo paletė (spalva medium)


Šiandien dar vienas mano pasakojimas bus apie veido kontūravimą, o tiksliu, apie Make Up Store duo contouring paletę. Man atrodo, veido kontūravimas vos ne madingiausia makiažo tendencija. Po kiekviena seminaro, pristatymo, pirmas klausimas: kaip teisingai atlikti veido kontūravimą. Receptų, veido kontūravimo schemų ir patarimų būna  1000+1, tačiau šiandien mes pašnekėsime apie nuostabią priemonę, kuri padeda atlikti kontūravimą.







Lengvos kreminės tekstūros veido kontūravimui skirta priemonė. Sudėtyje vitaminas E, galima pasirinkti iš 3 atspalvių:



Talpa: 11 gr.


Įpakavimas:






Rezultatas:

Tik šviesiausias atspalvis


pridėjome tamsų atspalvį


Ištušavome ir užfiksavome su pudra


Mano nuomonė:

Labai džiaugiuosi, kad nusipirkau šią paletę, tai tikrai nuostabus dalykas šlapiam veido kontūravimui. Labiausiai patiko siūlomų atspalvių pasirinkimas, nes dažniausiai, visos kontūravimui skirtos paletės labai tamsios, visiškai netinka mūsų veido tonui. Šitoje vietoje, svarbu išsirinkti teisingą atspalvį be oranžinio tono. Atspalvis turi būti šaltas, na kur jus matėte oranžinį šešėlį? Niekur, todėl oranžiniams, bronzinės spalvos skaistalams, sakomo griežtai NE. Priemonę gerai tušuojasi ir sklaidosi, perėjimų ant veido visiškai nesimato. Aš vaikščiojau prie šitos paletės namuose gerą savaitę, nes buvo labai sunku pačiai suprasti, kaip teisingai atlikti veido kontūravimą. Aš peržiūrėjau labai daug įvairių filmukų, tačiau teigiamo rezultato nebuvo. Ačiū merginoms iš Make Up Store, jos ne tik parduoda, jos gali apmokyti tą priemonę naudoti ir parodyti veido kontūravimo schemą, kuri tinka būtent tavo veidui. Tačiau prisiminame, kad šlapią (kreminį) veido kontūravimą būtina užfiksuoti su kompaktine ar biria pudra.
Aš atspauzidnau savo veido kontūravimo schemos nuotrauką ir mokausi viską atlikti teisingai, šnekant apie kontūravimo paletę, rekomenduoju, įpakavimas labai gražus, naudoti lengvą, spalvos geros, kaina nėra super didelė.


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig