2015 m. spalio 23 d., penktadienis

essence I love nude 03 come naturally lūpų dažai


Šitas essence lūpdažis pragulėjo mano stalčiuje labai ilgai, ne tai, kad apie jį pamiršau, tiesiog jau esu bandžiusi šviesius variantus iš šios essence nude lūpų dažų linijos ir labai nusivyliau, jie atrodo ant lūpų tragiškai, tačiau šį spalva labai graži, šaltas rudas su vos matomu violetiniu tonu. Kaip tik tai, ko aš ieškojau, nusprendžiau surizikuoti ir nenusivyliau. Šiandien apie essence 03 come naturally noriu papasakoti daugiau.





Gamintojo aprašymas:



Jau pavasarį mes atsinaujinsime su nauja lūpų dažų spalvų palete! Tęsiant nude atspalvių temą, mūsų populiarieji ilgai išliekantys lūpų dažai atsiras dar natūralesnių ir įvairesnių atspalvių. Kuris taps jūsų mėgstamiausiu?

Spalvų pasirinkimas:


Kaina: apie 2,5 EUR

Kur pirkti: Drogas

Įpakavimas:



Spalva:



Rezultatas:



Mano nuomonė:

Na ką ir pasakyti, šitas lūpdažis iš serijos "kiekvienoje kosmetikos kompanijoje galima rasti top priemonę". Man labai patiko atspalvis, toks šaltas rudas, su violetiniu tonu, tokius labai sunku rasti mass market, plius dar už tokią juokingą kainą. Lūpų dažai yra kreminiai, gerai drėkina lūpas, laikosi ne ilgai, nueina palaipsniui, jeigu lūpos sausos, vaizdas bus ne koks, todėl rekomenduoju prieš naudojant lūpų dažus pamaitinti jas balzamu. Įpakavimas paprastas, tačiau man patinka, matinė tubelė, įpakavimo spalva atitinka lūpų dažų atspalvį. Lūpdažis neturi nei skonio, nei kvapo. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tobula spalva už labai mažą kainą.

PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig