2015 m. spalio 24 d., šeštadienis

L'oreal Color Riche LA VIE EN ROSE, rožinė by Eva Langoria






Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, noriu Jums papasakoti apie nuostabią L'oreal rožinę nagų lakų ir lūpų dažų kolekciją. Naujienas aš gavau šią savaitę, tačiau skubu pasidalinti informacija ir nuomone, nes Drogas parduotuvėje L'oreal lūpų dažams taikoma 40% nuolaida, aš pati pirkau raudoną JLo spalvą, nes ir lūpų dažų kvapas mane sužavėjo, bet šiandien pašnekėsime apie rožinę spalvą.






Gamintojo aprašymas:



Color Riche La Vie En Rose Lipstick
Lūpų dažai
Sezono karalienė - rožinė 
Itin moteriška, švelni ir elegantiška. Ateinantį šaltąjį sezoną karaliaus rožinė.
Įkvėptą naujausių mados tendencijų, L’oreal Pari’s pristato ekskliuzyvinę lūpų dažų ir nagų lakų Color Riche kolekciją - “La vie en rose” (“Gyvenimas yra rožinis”). Drąsiai pasitik naują moterišką žavesį. Rožiniai matiniai atspalviai sukurti kiekvienai moteriai.
Naujieji lūpų dažai “La vie en rose” - rafinuotos, išskirtinės, grynos spalvos ir itin malonios tekstūros, kurių formulė praturtinta ploniausiais rausvais perlais ir švelniausiais aksominiais pigmentais. Mėgaukis rožiniu gyvenimu!
Naujosios Color Riche lūpų dažų kolekcijos šiltu rožiniu švytėjimu susižavėjo Eva Langoria, pasirinkusi Cherry Blossom (Vyšnių Žydėjimo), Blake - Primrose (Raktažolių), o Julianne - Dahlia (Jurginų), Jenifer Lopez - Magnolija (Magnolijų), Naomi Watts – Iris (Irisų) spalvas.
Viso ekskliuzyvinėje Color Riche kolekcijoje - 5 rausvų žiedų matiniai atspalvių deriniai, lūpoms ir nagams.
Tai daugiau nei lūpų dažai. Tai Jūsų Color Riche.

Nagų lakas:

Inovatyvūs produktai su pažangia formule — gelinių nagų technologija suteikia intensyvią spalvą, 10 dienų išlaikymą ir intensyvų spindesį. Patentuotas šepetėlis puikiai atitinka nago formą ir padengia nagą vos vienu patepimu. Lakas išdžiūsta vos per keletą minučių!

Spalvos:


Įpakavimas:










Rezultatas:









Mano nuomonė:

Rožinė spalvą išsirinkti taip pat sunku, kaip ir savo raudoną. Bet jeigu prie raudonų lūpų dažų aš jau įpratus, tačiau rožinė spalva galvojau aš, patinka tik mano mamai ir jos draugėms. L'oreal naujiena - rožinių atspalvių kolekcija, kuri manau tiks ir patiks kiekvienam, tiek rožinių atspalvių vienoje vietoje aš jau seniai nemačiau (gal tik prie MAC kosmetikos stendo, tačiau ten visų atspalvių pilna). Kas man patiko labiausiai - L'oreal mintis su ambasadorėmis, kiekvienas modelis pristato savo rožinį atspalvį, taip buvo su Nude ir raudoną spalvą (kaip aš jau pasakojau pradžioje, nusipirkau raudoną JLo), kodėl? Nes norėjau nusipirkti jau seniai, nereali spalva, labai gražus juodas įpakavimas su modeliu autografu. Kas man patinka L'oreal Colol Riche lūpų dažuose? Kvapas, senovinių lūpų dažų kvapas, man užtenka tik uostyti, dažytis nebūtina. Juokauju ;-) Rožinė spalva pagal Eva L. šiltas rožinis, pusiau matinis atspalvis. Įpakavime spalva atrodo kiek ryškiau, nei realybėje, aš nenaudojau lūpų pieštuko, manau atrodo pakankamai gerai. Spalva išsilaiko ant lūpų 2-3 valandas, po to kiek pablunka. Lūpų dažai lūpų nesausina, tačiau visus šerpetojimus paryškins. Nagų lakas idealiai tinka prie lūpų dažų atspalvio, šitas rožinis mano mėgstamiausias, tačiau manikiūrui tik 3 dienos, todėl pasakoti kol kas nėra apie ką, jog gamintojas žada iki 10dienų išlaikymą. Pagyvensim pamatysim, noriu tik pridurti, kad teptukas labai patogus, leidžia nudažyti nagą lygiai ir gražiai. O kokios spalvos jūsų mėgstami L'oreal lūpų dažai?




PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig