2015 m. spalio 24 d., šeštadienis

Comodynes EASY PEELING PACK Šveičiamosios veido ir kūno servetėlės




Aš manau visos riebios odos savininkės labai mėgsta veido šveitiklius ir giliai valančias kaukes. Aš nesu išimtis, ir net jeigu rudenį ir žiemą mano veido oda išsausėja, tačiau noras daryti kaukes ir naudoti šveitiklius nepraeina. O jeigu šveitiklis tai tiesiog vienkartinio naudojimo servetėlė? Iš viso siūlomo asortimento, be servetėlių makiažo valymui, aš išsirinkau būtent šveičiamas servetėles, apie jas šiandien ir pašnekėsime.







Gamintojo aprašymas






Šveičiamoji servetėlė pašalina nešvarumus ir negyvas odos ląsteles. Giliai išvalo poras, oda atsinaujina, tampa lygesnė ir glotnesnė. Servetėlė turi dvejopą poveikį: audinyje esančios mikrosferos giliai valo odą, o biologinės kilmės ingredientai skatina ląstelių atsinaujinimą. Ypač rekomenduojama naudoti prieš tepant odą įprastu kremu ar losjonu, savaiminio įdegio priemone, nes pašalinus nešvarumus ir negyvas ląsteles, kūno priežiūros priemonių ingredientai giliau įsiskverbia į odą ir jų poveikis būna daug efektyvesnis.
Panaudota servetėlė ant odos nepalieka jokių medžiagų likučių, nesukelia šalutinio poveikio, odos nereikia nuskalauti vandeniu. Tinka veido ir kūno odai. Visiems odos tipams.

KAIP NAUDOTI
Servetėle masažuokite sausą odą, šveisdami veidą, didesnį dėmesį skirkite kaktai, nosiai, smakrui. Naudokite nedažniau nei 1–2 kartus per savaitę.


AKTYVIEJI INGREDIENTAI
Opuncijų ekstraktas
Opuncija – tropinis augalas, kurio ekstraktų sudėtyje esantys enzimai skatina korneocitų (suragėjusių epidermio ląstelių) atsiskyrimą ir pasišalinimą.

Glicerolis ir vediniai
Glikolis, glicerolis ir gliukozės vediniai drėkina, minkština odą, sulaiko vandenį paviršiniame odos sluoksnyje.

Hamamelių vanduo
Vandens sudėtyje esantys taninai, flavonoidai, fitosteroliai turi sutraukiamąjį, tonizuojamąjį ir minkštinamąjį poveikį.


Pakelyje yra 20 natūralaus pluošto  20x20 cm dydžio servetėlių.

Be parabenų, alergenų, dažiklių.


Sudėtis:





Kaina: 11,30 EUR

Kur pirkti: www.tiesioggrazi.lt

Įpakavimas:










Mano nuomonė:

Kaip matome iš nuotraukų, parduotuvėje www.tiesioggrazi.lt galima rasti didesnį servetėlių įpakavimą (20 vienetų) ir po vieną supakuotą servetėlę. Veikimo principas labai paprastas, viena servetėlės pusė lygi, kita su burbuliukais, kurie yra pakankamai aštrūs, labai stipriai šveičia kūno odą. Kodėl tik kūno? Nes veidui dalelės per aštrios, aš pabandžiau, tačiau veidas pradėjo rausti, oda buvo sudirginta ir pažeista, todėl veidui nerekomenduoju (gal tik nosies ir smakro šveitimui, ir tai, jeigu veido oda nėra labai jautri). Tai idealios servetėlės prieš savaimio įdegio procedūras, kai reikia, skubiai ir be problemų pašalinti visas negyvas ląsteles, su tokia užduotimi servetėlės susitvarko puikiai. Noriu paminėti labai gražų, patogų ir funkcionalų įpakavimą, kuris užsidaro sandoriai, servetėlės neišdžiūsta. Servetėlių kvapas - citrusinis, pakankamai malonus. Rekomenduoju atkreipti dėmesį jeigu mėgstate savaimio įdegio priemones.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig