2015 m. spalio 31 d., šeštadienis

GOSH #FOUNDATION DROPS



Kone įdomiausia Gosh šio rudens-žiemos sezono naujiena - Foundation Drops. Natūraliai atrodančios pudros - fluidai tampa labai populiarios. Jos idealiai tinka sausos odos savininkėms (netikėkite, kad jos tinka visų tipų odai, tai tikrai nėra tiesa), kurių odos būklė nėra probleminė, kurios vertina natūralų efektą. Šiandien apie Gosh naujieną pašnekėsime plačiau.




Gamintojo aprašymas:



Talpa: 30 ml.

Kaina: 16,80

Kur pirkti: Kosmada, Kristiana ir Eurokos

Kaip atrodo stendas: 



Spalvų pasirinkimas:




Įpakavimas:












Konsistencija:





Rezultatas:

tik pudra





su makiažu






Mano nuomonė:


Gosh pudros įpakavimas labai gražus ir apgalvotas, už tokią kainą manau taip ir turi būti (mano manymu, kaina nėra labai jau mažą). Plastikinis buteliukas su pipete, viskas veikia ir labai funkcionalu. Prieš pudros naudojimą būtina suplakti jos turinį, nes pudros pigmentai nusėda ant dugno. Pudros konsistencija labai skysta, aš nufotografavau skystos pudros teptuką, bet realiai reikia pudrą tepti rankomis arba kabuki teptuku, taip pudros dingimas ir maskavimas bus didesnis, išbandyta ant naujos MAC ir Gosh Foundation Drops pudros. Gosh skystas makiažo pagrindas tinka sausai-normaliai odai, maskavimas nuo mažo iki vidutinio, pudrą galima sluoksniuoti, tačiau visiško maskavimo pasiekti neįmanoma. Pudra išlygina veido spalva, raudonio nepaslepia, trūkumų tikrai neužmaskuoja. Kas nepatiko man - pudra neparyškina porų, tačiau subėga į poras, jeigu nenaudoti birios pudros, tai labai matosi. Pudros 'finišas' - pusiau matinis, veidas su ja atrodo labai natūraliai ir gaiviai. Spalva 004 idealiai tiko mano veido atspalviui, gerai susilieja su veido odą. Aš ant viršaus naudoju birią pudrą, kartu jos išsilaiko ant veido geras 6 valandas,  po to makiažą reikia taisyti.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Gosh Foundation drops labai lengva, skysta kreminė pudra, įpakavimas patogus, tačiau maskavimas minimalus, pliusas - natūraliai atrodo ant veido odos, tinka normaliai-sausai odai.



PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig