2015 m. spalio 31 d., šeštadienis

Dove Derma Spa Goodness 3 rankų kremas


Labas vakaras, mano brangieji šiandien Heloween'as, taip taip, jau šiandien. Realiai reikėtų pasidaryti makiažą ir važiuoti į miestą pasižmonėti, bet baisiai nesinori. Savaitgalis, galu gale,  norisi pailsėti, taip pat labai norisi parašyti kelis atsiliepimus, nes produktų susikaupė labai daug, reikia palaipsniui apie viską papasakoti. Pirmas vakarinis įrašas bus apie Dove naujos linijos rankų kremą, nes man jis labai patiko. Kodėl? Po naudojimo rankos šilkinės, net vyras pastebėjo.




Gamintojo aprašymas:


Rankų kremas švelniai, lygiai ir spindinčiai odai.
Greitai įsigeriantis rankų odos kremas su omega aliejumi ir drėkinamųjų elementų "Cell- Moisturises" mišiniu sausai odai. Pasijuskite kaip tikrame  SPA ir kasdien mėgaukitės aksominiu švelnumu.


Talpa: 75 ml.

Sudėtis:




Įpakavimas:





Konsistencija:





Mano nuomonė:

Noriu labai pagirti atnaujinto Dove kūno priežiūros priemonių dizainą, priemonės atrodo daug patraukliau, gražiau ir stilingiau. Man labai patiko. Rankų kremo buteliukas matinis, labai tvirtai stovi, toks įpakavimas leidžia sunaudoti kiekvieną rankų kremo lašą. Rankų kremo kvapas saldokas, jeigu nemėgstate saldžių kvapų, gali erzinti, tačiau labai greitai išgaruoja ir nesijaučia. Kodėl man patiko šitas kremas? Nes po naudojimo rankos šilkinės. Aš esu naudojusi labai daug įvairių kremų, tačiau šitas tikrai nustebino. Susigeria labai greitai, kremas nėra riebus, losjono konsistencijos, po naudojimo ant rankos lieka plėvelę, kuri apsaugo rankas. Aš galiu drąsiai plauti indus arba plauti grindis, rankos yra apsaugotos, kremas ne taip lengvai nusiplauna. Rankos pamaitintos ir šilkinės, lyg aksomas. Taip, puikiai suprantu, kad tai silikonų dėka, tačiau man svarbiau rezultatas, o rezultatas man labai patiko.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig