2015 m. spalio 31 d., šeštadienis

Outfit: Marsala Fashion ir DiLiborio fashion Show and party



Noriu pradėti nuo to, kad Rygoje (PC Galereja Riga) nereali H&M parduotuvė. Ten yra tokių drabužių, kurių mes Lietuvoje net nematėme. Aš labai norėjau nusipirkti Studio kolekcijos marsala spalvos kelnes ir švarką, mano svajonė išsipildė pusiau, nes kelnės nusipirkau, o švarko jau nebuvo. Taip pat ten nuostabiai paslaugus ir draugiškas personalas, kuris šneka angliškai (dauguma Rygoje šneka tik rusiškai). Noriu su jumis pasidalinti savo drabužių derinuku, man be galo patiko kelnės, jos idealiai tiko prie mano jau turimo H&M švarko, o merginos nusipirko nerealiai gražius pilkos spalvos auskarus ir aukštakulnius (tamsiai bordo atspalvio), norėjau grįžti į parduotuvę, tačiau tam jau neturėjau laiko. Bandysiu paieškoti naujienų mūsų H&M, turiu vilties, kad tai naujoji kolekcija.








Drabužių ir naujų kolekcijų pristatymai būna ne tik ant podiumų, tai nerealus pastatas Rygos senamiestyje, naujai restauruotas, tai kaip aš supratau Art galerija apačioje, o viršuje gyvenamieji namai su išskirtiniu interjeru. Renginys DiLiborio fashion Show and party, adresas Elizabetes  39

Šnekant apie DiLiborio, man labai patinka jų dizainas, tai laisvo kirpimo išskirtiniai drabužiai. Tai drabužiai su išskirtiniai printais, kurie išspausti ant rankų darbo pagamintą medžiagą, pasak dizainerių, kolekcija turi Pankų sielą ir Couture aura, o viskas kartu - DiLiborio. Kolekcijoje dominuija juodi atspalviai, odiniai drabužiai ir pankiškas stilius.










Na ir mano drabužių pasirinkimas:

Švarkas - H&M
Šilkinės kelnės H&M Studio
Palaidinė - Zara
Aukštakulniai Renzi
Rankinė Michael Kors

Photos: Arkady Gluhih

Stilingai,











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig