2015 m. spalio 30 d., penktadienis

Kosmetinė su savimi



Mes su Jumis pašnekėjome kiek apie madą, dabar atėjo eilė pašnekėti apie grožį. Aš labai norėjau Jums parodyti priemones, kurias pasiėmiau su savimi, tačiau norėjau tai padaryti po kelionės, nes aptarsime, kas pasitvirtino, o kas nelabai. Mano tikslas buvo kaip įmanoma optimizuoti savo kosmetinės turinį, nes tampyti su savimi didelį lagaminą ne tik sunku, bet ir nepatogu, plius geriau pasiimti daugiau drabužių (pasirinkimui), negu didelius šampūno ir plaukų kaukės buteliukus. Šiandien kiekvieną produktą aptarsime plačiau.




Kažkam mano kosmetinė gali pasirodyti per didelę, tačiau Beauty Bloggeris negali atrodyti blogai, makiažas privalo būti gražus ir gerai atliktas. Su sąlyga, kad dieną prasideda nuo 11 val, o pasibaigia 2 valanda nakties. Mano tikslas - geriausi produktai, kurie laikosi visą dieną, nenubėga, nepabėga, nestipriai blizga, neriebina veido.



Pradėsime nuo plaukų priežiūros priemonių. Dabar aš suprantu, kad su savimi reikia vežtis plaukų džiovintuvą, nes kartais viešbutyje jie labai maži, savo funkcijos neatlieka.

BabyLiss plaukų suktuvas - mano mėgstamiausias, užima mažai vietos, garbanos su jo gaunasi tobulos, tik reikia saugoti rankas.

Plaukų šukos GHD - labai patinka ir kokybė ir rezultatas, jie sveria kiek daugiau, nei plastikinis variantas, tačiau aš pastoviai imu su savimi būtent jas.

Mažos Dessata šukos, tokį variantą labai patogu pasiimti su savimi į rankinę, užima mažai vietos, gerai ir švelniai iššukuoja plaukus.

Plaukų lakas Wellaflex - man šitas lakas nepatinka, nes sulipdo plaukus, tačiau noriu ji pabaigti, todėl naujo neperku.

PS. Užmiršau namuose plaukų gumines, todėl reikėjo eiti į Douglas parduotuvę nusipirkti ką nors tam, kad surišti plaukus.



Aš jau pasakojau, kad visiškai neturėjau noro vežtis su savimi didelius šampūno ir plaukų balzamo ar kaukės įpakavimus. Geriau pasiimti dar vieną sijoną, todėl pasiėmiau su savimi Marlies Muller plaukų šampūną (nepasitvirtino, nes jo užteko dviems kartams), VIVI plaukų kaukė su kanapių aliejumi- pasitvirtino, nes pas mane liko jos visai nedaug, ji geria švelnina ir maitina plaukus, laikyti galima tik kelias minutes, bet rezultatas to vertas. REF argano plaukų aliejus irgi pasitvirtino, aš prieš kelionę patrumpinau plaukus, todėl tepiau aliejumi tik plaukų galiukus, rezultatu likau patenkinta, plius labai mažas ir patogus įpakavimas.

Juvena priemonės man iš pradžiu ne taip stipriai patiko, vienintelis dalykas, kurį įsimylėjau iš karto buvo Miracle Boost essence, bet panaudojus priemones visą mėnesį, supratau, jos tikrai vertos dėmesio ir patinka mano odai. Gailiuosi, kad nepasiėmiau su savimi Pobling šepetėlio veido valymui, pagailėjau vietos. Rezultatas - blogai nuvalytas veidas ir keli spuogai.

Paakių zonai aš pasiėmiau sunkios artilerijos priemonę - La Prairie paakių serumą, jeigu ne jis, po kelių dienų mano paakių zona atrodo tragiškai. Šitas serumas gerai atgaivina ir stangrina, tačiau stebuklų nedaro.

Mano mėgstamas naktinis kremas ir giliai valanti veido kaukė iš SkinCode. Kas, kas, o veido valymas, ypač kaukės yra būtinos. Labai nustebau, kad neparašiau šių priemonių savo bloge, būtinai tai padarysiu artimiausiu metu.

MIXA akių makiažo valiklis, labai patiko, nedirgina akių ir gerai nuvalo makiažą.

Korres drėkinamoji veido kaukė, bandžiau pirmą kartą, todėl galutinės nuomonės neturiu.

Ziaja Soft dezodorantas - man labai patinka, gerai apsaugo nuo prakaito ir netepa drabužių.

L'occitane dušo želė - pasitvirtino, nes įpakavimas patogus pasiimti su savimi, labai švelniai plauna, bet ne sausina kūno odos. Kvapas tiesiog dieviškas.





Šnekant apie dekotaryvinę kosmetiką, noriu pasakyti, kad į keliones dažniausiai imu kelių rūšių šešėlius. Šį kartą mano pasirinkimas - Urban Decay Naked 3 paletė, nes ją naudoti labai patogu. Tobulos kokybės teptukas, leidžia padaryti bet kokį dieninį arba vakarinį makiažą, veidrodis ir spalvų pasirinkimas. Vakariniam makiažui atlikti aš pasiėmiau PUPA art šešėlių paletė ir Gosh šepetėlius.

Aš labai mėgstu Mineralinę pudrą Faerie Organic, idealus maskavimas, o išsilaiko ant veido visą dieną. Kitas mano  makiažo pagrindo pasirinkimas - L'oreal True Match kreminė pudrą. Būna taip, kad dvi priemonės tobulai naudoti kartu, tai L'oreal pudra ir Etude House makiažo šepetėlis. Neapsakomai lieku patenkinta rezultatu, nes teptukas gerai ištušuoja kreminę pudrą, ji atrodo labai natūraliai ir porų nesimato.

Naujiena mano kosmetinėje Make Up Store kontūravimo paletė ir matinė, tamsaus atspalvio, pudra sausam veido kontūravimui.

Naujoje vietoje išsimiegoti būna labai sunku, todėl visada rekomenduoju pasiimti su savimi gerą maskavimo priemonę. Geriausia mano kosmetinėje MAC Pro Longwear. Jeigu jau padėtis kritiška, aš tiesiog po kreminės pudros su beauty Blender (arba kitu šepetėliu) pereinu su šiuo maskuokliu ir sutvirtinu pudra. Taip veidas atrodo geriau ir gaiviau.

Naujieji MAC mineraliniai skaistalai, spalva labai švelni, beveik identiška su MAC spindesio suteikianti pudra Soft and Gentle

Aš  nusprendžiau išbandyti L'oreal nagų lakus, nes gavus kelis atspalvius testavimui. Buteliuką pasiėmiau su savimi, jeigu kartais reikėtų pataisyti. Likau maloniai nustebinta, taisyti nereikėjo, lakai išsilaikė ant nagų penkias dienas.

L'oreal mano mėgstamiausi lūpų dažai  Intense Plum, tobula spalva, turiu panašų atspalvį iš MAC, bet naudoju kažkodėl tik L'oreal.

MAC blakstienų tušas, negaliu pasakyti, kad jis išskirtinis, tačiau turi labai svarbų pliusą, nepabėga nuo akių nepriklausomai nuo situacijos. Man labai dažnai būna taip, kad veidas susiriebaluoja, ir paakių zoną nudažo tušas, su MAC tokių problemų nėra. Vienintelis minusas - vakare nuvalyti labai sunku.

Chanel Nude spalvos lūpų pieštukas, aš jį naudoju kaip matinį lūpdažį. (spalva 36)

Catrice Made to Stay spindesio suteikiantis pieštukas, labai gerai pakelia antakį.






Makiažui užfiksuoti aš naudojau Make Up Store birią pudrą, spalva milk.

Man nepasitvirtino juodos spalvos Inglot laineris, nes jį užtepti lygiai reikia laiko ir vietos, viešbučio vonioje to nepadarysi nes nėra kur atremti rankos, todėl džiaugiuosi kad pasiėmiau su savimi Make Up Factory ir MAC akių pieštukus.

NYX baltos spalvos šešėlių pagrindas tobulas, mano kiek jau padžiuvo, tačiau rezultatas man labai patinka, makiažas atrodo geriau ir švariau, šviesios spalvos šešėliai atrodo ryškiau.

H&M akių šešėliai ir tamsaus atspalvio lūpų pieštukas, man labai patinka kai kurių produktų kokybė. Šitie - vieni iš geriausių.

Neseniai (prieš kelias dienas) nusipirkau du antakių pieštukus: RL Young ir eseence, labai patinka kokybė ir rezultatas. Antakių modeliavimui pirkau pieštukus skirtingų atspalvių: viena labai šviesų (blondinėms), kitą - vos tamsesnį.

Bespalvis Anastasia Beverly Hills antakių gelis, gerai fiksuoja antakių formą.

Nagų dildė - o maža kas ką, bet neprireikė.







Labai patogu pasiimti su savimi Compdynes easy peeling - man reikėjo nušveisti kojas prieš deepiliaciją, vienkartinės servetėles tobulas pasirinkimas.
Su manimi keliavo Montale Aoud Damascus - stiprūs saldieji kvepalais, rožės ir medienos kvapas, ir kiek lengvesni, tačiau labai gurmaniški Serge Lutens Five o'clock au Gingembre.

Tokios kosmetikos priemonės keliavo su manimi, kitą kartą, aš susiruoščiau dar geriau, nes man trūko šiltos Nude spalvos lūpų dažų, kūno losjono ir rankų kremo, atrodo smulkmenos, tačiau pasirodo, jos yra būtinos.

Ačiū, kad skaitote,







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig