2015 m. spalio 26 d., pirmadienis

Lush Christmas party in Riga (I dalis)




Labas vakaras, mano brangieji blogo skaitytojai, aš jau viešbutyje Rygoje, neapsakomai laiminga, nes laukiu Riga Fashion week spaudos konferencijos, kol turiu laisvą minutę ir gerą internetą, noriu pasidalinti nuotraukomis iš Lush Kalėdinio vakarėlio Rygoje. Tokiomis minutėmis labai džiaugiuosi, kad esu bloggere, kad galiu planuoti savo laiką, galiu turiu galimybę susipažinti su daugybę žmonių, pagaliau keliauti ir bendrauti su kitais bloggeriais. Labai noriu parodyti jums nuotraukas, gaila, kad nuotraukos neperduoda nuostabaus Lush produktų kvapo...







Šiandien iš pačio ryto mes jau keliovome LuxExpress autobusu į Rygą, kelione neprailgome, mes labai gerai leidome laiką, labai patogus autobusas, daug vietos, o svarbiausia yra internetas, todėl laikas prabėgo labai greitai.








Viešbutis Bergs, kur buvo organizuotas renginys buvo nerealus, labai gražus, atvažiavus su liftu iki penkto aukšto, aš pajaučiau Lush Kalėdų kvapą...



Buvo labai skanūs pietus, tačiau aš norėjau padaryti kaip įmanoma daugiau nuotraukų. Nepatikėsite, tačiau mano pirmoji pažintis su Lush buvo nuo Rose Jam dušo želės, kurią per praeitas Kalėdas padovanojo man mano draugė Milda, ačiū tau labai.


Šiais metais Kalėdinėje Lush kolekcijoje galime pamatyti ne tik mano mėgstamą Lush Snow Fairy dušo želę, bet ir rožinės spalvos kūno pudrą Fuiry Dust, kvapas irgi Bubble Gum (kramtomos gumos)




Kita Lush kūno pudra su blizgučiais kvepia saldžiais apelsinais, laimu ir sudėtyje turi konjako aliejų (būna dar ir tai, pati nustebau, būtinai pasidomėsiu šio ingridientu)




Lūpų šveitiklis Santa's ir raudonos spalvos lūpų balzamas Santa Baby, aš sakyčiau, kad tai labiau matiniai lūpų dažai, atrodo tikrai įspūdingai.


Lush dovanos tiesiog pasakiškos, būtent tokią pat gavau dovanu. labai tikėjausi, kad viešbutyje bus vonia, deja, yra tik dušas, tačiau bet kokiu atveju galėsiu išbandyti naujas dušo želes.


 Kalėdinės Lush dovanos atrodo ne ką įdomiau ir įspūdingiau. Ištiktųjų tai labai geras sprendimas, nes nereikia nieko galvoji, tiesiog nusiperki ir dovanuoji.




Lush Kalėdiniai muilai:



Lush Kalėdų tortas, o jeigu rimtai, vonios želė Santa's Belly Jelly




Kiekvienam po gabaliuką, dabar savo laikau rankoje, kvapas -labai švelnios rožės su vaisiais




Mano mėgstamas Lush kampas, vonios burbulai ir putos. Čia laikas sustoja ilgam




Vonios putos The Magic of the Christmas, cinamono lazdelė, vaizdas nerealus, kvapas - cinamonas, apelsinai, migdolų aliejus, galima naudoti kelis kartus.


Kartais sunku apsispręsti, aš valgyti, ar fotografuoti. Velniop, darysiu viską kartu.



Lush Stardust vonios bomba, kvapas vanilės, viduje mėlynos spalvos žvaigždutės









Druskos ir mėtų rankų šveitiklis


Manau Lush gaminiai ne tik saugusiems, bet ir vaikams, nerealus daiktas, vadinasi Fun, kvapai įvairus, priemonė gali būti naudojama kaip plastilinas, kaip dušo želė, kaip plaukų šampūnas, kaip rankų muilas.



labai populiari ir instagram išgirta Lord of Misrule dušo želė, man kvapas kiek per stiprus, prieskoninis


Tai buvo tik mano pasakojimo pirmoji dalis, būtinai parodysiu dovaną ir nuotraukas, kur padarėme su kitomis bloggeremis kartu. Jau bėgu ruoštis, gero vakaro...




































SHARE:

1 komentaras

  1. Oi kiek cia visko <3 Mmmm <3 Gaila kad pauostyti neina.Tik akis paganyti galima

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig