2015 m. spalio 19 d., pirmadienis

MAC mineralize skinfinish (spalva soft &gentle)




Aš į Douglas parduotuvę užsuku labai dažnai, taip, aš gaunu MAC kosmetiką testavimui, tačiau MAC kosmetikos stendas labai didelis ir ten taip daug įvairių įdomių kosmetikos priemonių, kad tai, kas man patinka, aš dar nusiperku. Vienas iš labai patikusių produktų - spindesio suteikianti MAC pudra iš Šunų kolekcijos. Šiandien apie ją pašnekėsime plačiau, nes tai produktas, kuris tikrai vertas jūsų dėmesio.






Gamintojo aprašymas:



Geriausias moters draugas loja naujoje kolekcijoje apie naujus tonus, kurie paryškins jūsų rudenišką grožį savo žemiškais ir prisirpusių uogų tonais. Paletė nuo aristokratiškų iki šiek tiek pašėlusių spalvų pavers jus pasirodymą žvaigžde, susilaukusią daugybės aplodismentų.

Asortimentas:


Taip kolekcija atrodo parduotuvėje (PC Akropolis, Vilniuje)



Įpakavimas:




Sudėtis:



Kaina: 40 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis, Vilniuje

Spalva:






Rezultatas:

Nuotraukose pudra naudojama kaip šešėliai ir kaip spindesio suteikiantį priemonę ant skruostų



Šitoje nuotraukoje patamsinau fonus, nes noriu parodyti visas pudros galimybes:






Mano nuomonė:

Be jokios abejonės dėmesio vertas produktas, patiks toms, kam patinka švytėjimas. Pudra suteikia ne lengvą, vos matomą švytėjimą, o tikrai stiprų efektą. Pudros atspalvis šiltas, auksinis (nuotaruksoe atrodo kiek kitaip, sakyęiau tai baltas auksas). Kolekcijoje buvo pristatytos dvi spalvos, man šviesiausia, kita buvo visai bronzinė. Konsistencija minkšta, dengiasi ir tušuojasi labai lengvai, yra smulkių blizgučių. Įpakavimas kaip visada juodas, tačiau yra apsauginis permatomas dangtelis, kuris man pastoviai iškrenta. Užsidaro pudra su magnetu, todėl kartais ją atidaryti būna sunkoka. Dar vienas pliusas - pudra gali būti naudojama kaip šešėliai, arba akių makiažui paryškinti. Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, jeigu jums patinka švytėjimas ir MAC kosmetika, kodėl gi ne? Kaina yra kiek per didelė, tačiau šitas MAC produktas vertas savo kainos. Su ja veidas atrodo tiesiog pasakiškai, gaiviai, gražiai ir švelniai.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig