2015 m. spalio 17 d., šeštadienis

Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes kreminiai akių šešėliai (spalva Creme de Rose 91)


Labas vakaras, mano brangieji, šiandien leidau sau kiek pailsėti. Na kiek jau galima bloginti? Šiandien susitikome su draugė, skaniai papietavome kartu, smagiai praleidome laiką, aš dar spėjau pravažiuoti pro parduotuves, mačiau jau MAC naujienas dauguma produktų jau išpirkta, ieškojau naujų drabužių renginiams. Zara parduotuvėje labai daug gražių drabužių: suknelių, paltų, baltų, tačiau kol sėdėjome su drauge Gedimino pr kavinėje, pro mus praėjo keturi geltoni Zara paltai, vienas bordo ir dar du juodi. Kažkoks inkubatorius, pagalvojau,  kad pasiekė, kad nenusipirkau tokio pat, nes norėjau. Na o vakarui palikau papasakoti apie Maybelline Color Tattoo kreminius šešėlius iš naujos kolekcijos Creamy Mattes, spalva Creme de Rose.




Gamintojo aprašymas:



Novatoriška pigmentų technologija leido išgryninti tokius sodrius atspalvius, kurie akių vokus padengia itin ryškiai.
Dėl speacialios švelnios gelinės formulės kreminiai šešėliai tepasi ypač sodriai ir išlieka iki 24 valandų. Be to, šią ypatingos tekstūros priemonę galima naudoti ir kaip akių kontūrą. 
Išbandyk Color tatto ilgai išliekančiam akinamai ryškiam įvaizdžiui!

Įpakavimas:







Spalva:





Rezultatas:



Mano nuomonė:

Pagaliau daugiau matinių Maybelline šešėlių galima rasti parduotuvėse Lietuvoje, spalvos labai gražios. Aš gavau testavimui šviesiausią atspalvį, jis vos matomas, ant rankos aš matau spalvą, jį man be galo patinka, tačiau ant akies spalva vos vos matosi, na taip, pašviesina voką, taip, galima naudoti su juodą spalvą  ir sukurti nuostabų makiažą, taip, galima naudoti kaip pagrindą kitiems šešėliams. Bet aš norėjau daugiau, daugiau spalvos, daugiau dramos, daugiau pilko atspalvio ant akies. Maybelline Color Tattoo šešėliai tobuli, gerai laikosi, kreminės tekstūros, gražiai atrodo, svarbu tik atrasti savo atspalvį. Aš naudoju šešėlius su šepetėliu, tiesiog taip higieniška ir patogu. O kaip Maybelline šešėliai patinka Jums?


PR sample



SHARE:

4 komentarai

  1. turiu as tamsesne spalva, bet man kazkaip netiko- subega visa spalva i voko rauksle ir tiek :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. gal reikia bazės? arba su kremine pudra akies zoną pereiti? (bet pusra turi suteikti matiškumo, be glow efekto)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-10-18 00:59

    Aš turiu dvi spalvas, tai man jie patys pačiausi. Kai rytais nenoriu vargti su šešėliais, šie mano išsigelbėjimas. :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig