2015 m. spalio 20 d., antradienis

„pobling“ veido valymo šepetėlis „Gold Premium“



Manau jau niekam nėra paslaptis, kad veido valymas, yra pagrindinis veido priežiūros žingsnis. Joks kremas ar stebuklingas serumas neduos teigiamo rezultato, jeigu jis bus užteptas ant nešvarios ir netinkamai nuvalytos odos. Mano veido odą yra probleminę, didelės poros, inkštirai, spuogai, pridėkite dar makiažą, kelis sluoksnius pudros ir gausite spuogų padaugėjimą, todėl veido valymas pas mane stovi pirmoje vietoje. Tačiau kaip švelniai, bet gerai nuvalyti veidą, juk kaukių kiekvieną dieną nenaudosi, o agresyvios veido valymo priemonės padaro daugiau žalos, nei naudos. Mano atradimas - Pobling veido valymo šepetėlis, jis labai švelniai (sakyčiau ypatingai švelniai), bet labai gerai nuvalo makiažą ir nešvarus. Šiandien apie Pobling pašnekėsime plačiau.







Gamintojo aprašymas:





VERTA
Net kiekvieną dieną valant odą su įprastomis valymo priemonėmis, jos nepašalina visų makiažo likučių ir kitų nešvarumų ir jie lieka veido porose. Neefektyvus veido odos valymas gali sukelti porų užsikimšimą, komedonų ir net inkštirų atsiradimą. Riebalų perteklius bei nešvarumai padaro odą nelygią. Pobling šepetėlis padeda tiksliai ir giliai išvalyti jusų odą ir paruošia ją kosmetinių veido priežiūros priemonių naudojimui.
KOVOJA
Šepetėlis „pobling“ rekomenduojamas kovojant su šiomis problemomis: išsiplėtusios poros, sebumo perteklius ir inkštirai, pleiskanojanti oda, sunkiai užteršta oda.
REZULTATAI
Švelni ir lygi oda: oda, iš išorės bei palietus, tampa švelnesnė ir lygesnė.
Geresnė absorbacija: geriau įsigeria kosmetinės veido priežiūros priemonės, pasireiškia jų tikrasis poveikis ir nauda.
Porų minimalizacija: sutraukia ir mažina išsiplėtusias veido poras.
Makiažo valymas: nepriekaištingai nuvalo net vandeniui atsparų makiažą.
Mikromasažas: gerina kraujo mikrocirkuliaciją, odą prisotina deguonimi ir ji atrodo sveikesnė bei gyvybingesnė.
YPATYBĖS
  • 52000 ultra švelnių ir itin plonų šėrelių. Jų storis yra 0,05 mm, plonesni net už žmogaus plauko storį. Jie giliai įsiskverbia į poras ir lengvai pašalina visus nešvarumus nuo odos.
  • Vibracija – 10 000 judesių per minutę. Tai saugiausias rėžimas veido odai, tuo pačiu metu leidžiantis idealiai išvalyti užteršta odą ir net sunkiai nuvalomą BB kremą. Mikrovibracija gerina kraujo apytaką, todėl sulyginama odos spalva.
  • Šepetėlio forma yra pritaikyta sunkiai pasiekiamoms vietoms, tokioms kaip aplink nosį.
  • Atsparus vandeniui korpusas leidžia naudotis prietaisu duše.
  • Keičiamą šepetėlio galvutę galima nusipirkti atskirai. Ją keisti priklausomai nuo naudojimo dažnumo ir odos užterštumo lygio, vidutiniškai po 3-6 mėnesių.
  • Veikia su AAA tipo baterija, taigi nebus vargo su išsikraunančiu akumuliatoriumi ir papildomais laidais vonios kambaryje.
  • Garantija 6 mėn.
Naudojimas: Sudrėkinkite veidą šiltu vandeniu, užtepkite ant šepetėlio savo mėgstamą valomąją veido priemonę, švelniai sukamaisiais judesiais masažuokite šepetėliu veidą ir nuskalaukite veidą šiltu vandeniu. Dėmesio! Rekomenduojama nenaudoti šepetėlio ilgiau nei 1 min, o tų pačių vietų nemasažuoti ilgiau nei 5 sekundes vienos sesijos metu.

Įpakavimas:









Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš turiu Oriflame veido valymo šepetėlį, todėl jau žinau, kad jis visiškai neminkštas ir nešvelnus. Tačiau pradėkime nuo pradžios. Kaip aš jau sakiau, veido valymas - pagrindinė veido odos priežiūros grandis, sakyčiau lemiama, nes nenuvalyti kosmetikos likučiai tai spuogai ir inkštirai. Labai agresyvių kaukių kiekvieną dieną tikrai nenaudosi, nes taip galima padaryti daugiau žalos veido odai, todėl aš jau ilgai galvojau apie valymo šepetėlį. Labai apsidžiaugiau galimybe išbandyti Pobling ir papasakoti apie rezultatus jums. 
Ko aš aplamai tikėjausi: aš kažkodėl galvojau, kad šepetėlis žymiai didesnis, tačiau išpakavau dėžę supratau, wow, koks mažiukas. Šepetėlis idealiai telpa rankoje, jį patogu laikyti rankoje. Jis turi stovėlį, todėl sakyčiau tai savotiška vonios puošmena, ypač kai spalvos tokios gražios. Dar vienas klausimas, kuris man kilo prieš naudojimą: šepetėlis auksinis, liks žymės nuo muilo, reikės pastoviai valyti, arba prietaisas atrodys tragiškai - tikrai ne, jokių muilo likučių nelieka,  šepetėlis gerai nusivalo, neprarado savo auksinės spalvos ir vis dar taip pat gražiai blizga. 
Palietus šerelius aš supratau, ką reiškia minkštumas Korėjietiškai. Noriu pasakyti kelis žodžius apie Korėjietišką kosmetiką: tai labai kokybiška, apgalvota ir efektyvi kosmetika. Kas jau išbandė, pastoviai perka ir naudoja Korėjietiškus BB arba CC kremus, Europietiški jiems atrodo juokingi (tikrai taip), nes neturi tokios konsistencijos ir savybių. Šnekant apie veido priežiūros priemones, čia gamintojų fantazijai nėra ribų, naudojami labai įdomūs ingridientai (bambuko ekstraktas, aloe sultys, ženšenis, propolis, sraigių ekstraktai, inovatyvios technologijos, kiekvienos priemonės ingridientų sąrašas toks ilgas, kad galima pasimesti), Būtent todėl Korėjietiška kosmetika vertinama visame pasaulyje. Aš savo blogo rašymą pradėjau nuo atsiliepimų www.supermama.lt forume būtent nuo Korėjietiškos kosmetikos. 

Na kai mes jau spėjome aptarti visus aspektus, galime aptarti ir patį šepetį. Labai gražus ir stilingas įpakavimas, kaip aš jau sakiau tikroji vonios puošmena, tačiau ne tai mums svarbu. Mums svarbu, bent jau man, kad gerai valytų, nedirgintų odos, pašalintų pilnai nešvarumus ir makiažą. Galiu pasakyti atvirai, Pobling tai padaro. Jo baltos spalvos šereliai labai švelnūs (perskaičiau orifialiame puslapyje, kad šerelių net 52 000, jų diametras vos  0, 07 mm), jokio sudirginimo po naudojimo. Valo šepetėlis labai gerai, nuvalo nešvarumus, makiažą ( net nuo akių, su vandeniui atspariu susitvarko sunkiau, labai trinti nesinori, tačiau su paprastu susitvarko per kelias sekundes), tačiau šitoj vietoje noriu paminėti ir prausiklius, kuriuos naudojame. Pastebėjau, kad net labai agresyvūs prausikliai, kurios aš esu naudojus ir atidėjau į šoną (nes netinka arba sausina odą) su Pobling pasidaro švelnesni, jie nepraranda savo valymo savybių, tačiau valo kur kas švelniau ir nesausina odos po naudojimo. Taip aš supratau kad galiu naudoti Amway prausiklį ir pajausti drėkinamąjį jo poveiki (iki šiol galvojau kad jo nėra), ir kad Juvena prausiklis riebiai odai man irgi patinka. Šeip iš pastebėjimų: natūralios sudėties prausyklių su Pobling naudoti beveik neįmanoma, nes jie pūtuoja nestipriai, todėl nesigauna toks veido valymas, kokio reikia.
Poveikis: aš naudoju Pobling tik dvi savaitės, todėl pasakysiu savo pirmąjį įspūdi: nustebau kad šepetėlis nedirgina odos, vizualiai pamačiau pagerėjimą (poros tapo švaresnės). Pirmas dienas spuogų padaugėjo, bet aš supratau, kad prasidėjo veido odos valymas, dabar spuogų nėra, veidas labai lygus ir stebuklingai gražus. Ar rekomenduoju, taip tikrai, nepagailėkite pigų, juk tai tikrai veiksmingas veido valymo šepetėlis, kuris tiesiog būtinas riebiai, probleminiai veido odai (tačiau tinka ir labai jautriai). 
Pabaigai noriu pasakyti kad yra labai daug Pobling klastočių, todėl būkite atsargios, kiek žinau originalios http://www.pobling.eu ir www.grožiodraugas.lt (pobling internetiniame puslapyje yra informacijos kaip atskirti originialų produktą nuo padirbto)


PR sample
SHARE:

14 komentarų

  1. O tu nuolatos naudodavai Oriflame aparatą? O jei nebenaudojai, tai nes nebepatiko, ar tiesiog nusibodo? Ar šį naudoji/naudosi kas dieną, ar pvz., kartą į savaitę, kaip šveitiklį?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš naudodavau kartą per dieną, jeigu nenaudodavau, tiesiog nebuvo sunkaus makiažo, jeigu lieku namuose, nesidažau ;-) Šitą naudoju irgi taip pat, sunkiam makiažui valyti, arba rytais prieš makiažą, jigu reikia stebuklingai gražaus veido, nes priemones geriau tepasi ir lengviau sklaidosi, nebeilo šerpėtojimų, kreminė pudra dengiasi žymiai geriau.

      Panaikinti
    2. Na bet jei naudojai Oriflame kiekvieną dieną, tai jau ilgą laiką (kiek jau jį turi?) oda pratinama prie tokio aparato. Kodėl tada su Pobling buvo tas reiškinys, kad iš pradžių išbėrė? Juk lyg ir nebeturėtų odai jokio šoko būti. Tiesiog kitas šepetėlis ir tiek. Dar net švelnesnis.

      Panaikinti
    3. Gal valo ir švelniau, bet giliau, nuo to ir išbėrė, bent jau aš taip galvoju. Oriflame šerėliai buvo trumpesti, bet kietesni, o šitie ilgesni ir švelnesni, skirtumas yra, net labai jaučiamas.

      Panaikinti
  2. Sveiki, norėjau pasiteirauti ar su šiuo šepetėliu galima naudoti bet kokios konsistencijos prausiklį, t.y. aš dažniausiai naudoju prausimosi putas, ar jos yra tinkamos? Galbūt turėčiau įsigyti kitokį prausiklį? Perskaičiusi Jūsų atsiliepimą nusprendžiau įsigyti minėtą šepetėlį ir šiandien jau keliauju jo pasiimti iš pašto :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, ne, prausiklis turi gerai pūtuoti. Putos ir visi švelnūs prausikliai netinka. ;-) Aš ištraukiau visus agresyvius prausiklius, kurios be šepetėlio buvo naudoti neįmanoma, rezultatu patenkinta. Manau šepetėlis Jums tikrai patiks.

      Panaikinti
    2. Ačiū už atsakymą, tuomet pabandysiu įsigyti kažką tinkamesnio :)

      Panaikinti
  3. Labas Aliona, turiu aš tokį patį, tik niekaip neišmanau kaip geriausia išvalyti patį šepetėlį, gal turi patarimų :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki, aš plaunu su Make Up Store muilu (skirtu teptukų valymui), gerai išsiplauna (jeigu Pobling nenaudoti vandeniui atsparaus tušo valymui), nedirgina odos ir nesukelia alergijos. Aš galiu pasakytu iš patirties, negalima plauti teptukų šampūnu (nes priemonės neišsiplauna iki galo), paprastu muilu arba valimo priemonėmis (Fairy, skalbimo milteliais) - jos sukelia alergiją.

    AtsakytiPanaikinti
  5. http://venividi.lt/static/media/uploads/.thumbnails/Braun-face-820-4210201097556-619x0.jpg
    Šitas šimtą sykių geresnis ir ženkliai pigesnis, nebūkit reklamos aukos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na prie ko čia reklama? Ir kodėl manote kad Brown pigesnis? Jo kaina 70 EUR, jis BRANGESNIS. plius veikimo principas visai kitoks, todės teigti kuris yra geresnis neišbandžius abu variantus yra neteisingai.

      Panaikinti
  6. Aš namie išbandžiau jau kelis veido valymo šepetėlius, bet man neatrodo, kad jie gerai nuvalo. O kaip jūs manote, ar mechaninis veido valymas nekenkia veido odai?

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aš namie išbandžiau jau kelis veido valymo šepetėlius, bet man neatrodo, kad jie gerai nuvalo. O kaip jūs manote, ar mechaninis veido valymas nekenkia veido odai?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Tai juk šepetėlis neskirtas konkrečiai makijažo valymui. Jis skirtas švarios odos šveitimui ir masažui. Tame ir stebuklas, kad oda nušveičiama, masažuojant labai suaktyvinama kraujotaka, aktyviau ir lengviau vyksta detoksikacijos procesai, dėl ko oda atjaunėja. Įdomu, ar "Oriflame" šepetėlis išbėrė dėl alergijos, ar dėl infekcijos? Nes, jei dėl infekcijos, tai reiškia pernelyg kieti šereliai yra - subadė odą tiesiog.

    Aš taip pat planuoju pirkti, dairausi tinkamo :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig