2015 m. spalio 30 d., penktadienis

Riga Fashion Week: INCH2


Juokas juokais, tačiau aš tik po trečio modelio supratau, kad kalba eina apie batus.  Taip, aš kiekvieną karta ruošiuosi pasirodymams, peržiūriu dizainerius, jų kuriamus drabužius, kad būtų lengviau suprasti, apie ką eina kalba. INCH2 - uždarinėjo pirmą Riga Fashion Week dieną, man jų stilius, koncepcija, pasirodymas ir batai, patiko labiausiai, manau tai buvo labai spalvingas (nors visi modeliai buvo apsirengę juodai, su motociklo šalmais) ir charizmatiškas (manau charizma, tai pirmas žodis, kuris ateina į galvą pamačius INCH2 batų dizainerę Olgą Peterson), todėl aš praleidžiu kelis dizainerius, prie kurių mes su jumis būtinai grįšime (nes apžvelgsime visus), o šiandien pašnekėsime apie moteriškus ir vyriškus  batus.






INCH2 -  tai nuo 2014 metų kuriantis brendas, kurio specializacija, vyrų ir moterų rankų darbo, aukštos kokybės avalynė. Visi batai pagaminti iš aukščiausios kokybės Itališkos ir Olandiškos odos. INCH2 mergina, tai ambicinga, savimi pasitikinti mergina, turinti nepriekaištingą stiliaus jausmą.

Žiūrime kolekciją:










O štai kolekcijos ir vakaro kulminacija, kai visi ištraukė savo telefonus ir pradėjo fotografuoti, visa salė net atsikėlė. Mergina prekybos centro vežimėlyje su INCH2 logo išstumta ant podiumo, sofitai, šviesos, sidabrinės spalvos konfeti ir vakaro pabaiga. Kitą dieną peržiūrėjus instagram #rigafashionweek pamačiau tik šio pasirodymo nuotraukas, jų buvo tiek daug, kad manau apie šią kolekciją sužinos visi, nes tiek batai, tiek jų kokybė ir dizainas verti dėmesio ir aplodismentų. Mada, tai ne tik šou, tai drabužiai, batai, aksesuarai, kurie privalo išeiti į gatves.








Nuotraukos Mark Litvyakov

Stilingai,










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig