2015 m. spalio 30 d., penktadienis

Riga Fashion Week (pradžia)



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, pagaliau išsimiegojau, todėl pasiruošusi straipsnių ir atsiliepimų rašymui. Nusprendžiau pradėti nuo pačios pradžios, nes informacijos labai daug, o norisi papasakoti apie viską čia ir dabar. Pradėsime nuo Riga Fashion Week programos, atidarymo spaudos konferencijos ir Nacionalinės Bibliotekos.


Kaip aš jau pasakojau, Riga Fashion Week atidarymas buvo Latvijos Nacionalinėje Bibliotekoje:




Pagrindiniu Riga Fasion week rėmėju buvo Mercedes -Benz, jie pristatė  GLE Coupe ir GLC, tikrai neatsisakyčiau, ypač baltos arba raudonos spalvos. Svajoju apie tą dieną, kai bloggeriai galės išbandyti ir įvertinti naujas mašinas.



Visas renginys prasidėjo nuo spaudos konferencijos, kurioje dalyvavo Riga Fashon Week Organizatoriai: Elena Strahova (Baltijos mados federacijos prezidentė, Riga Fashion Week Prodiuserė), Tatiana Balvas (PR - direktorė Riga Fashion Week), Maybelline kompanijos marketingo vadybininkė Valerija Artemjeva, dizaineriai Natalija Jansone, Viktorija Jonienė (NOLO), Julija  Sardikova (M-Couture), Artis Štamgūts (Status by Shtamguts), Ilya Bulichev (Bulichev Jeans Atelier), Anna Itkina (Stylista), Marina Dorosenko ir Julina Lopatina (ArtJam), Liva Steina (Flash You and Me)

(prie kiekvieno dizainerio aš įdėjau nuorodas, kad būtų lengviau suprasti, apie ką šnekame, ko galima tikėtis iš jų kolekcijų).








Pasak Eleną Strahovą (Baltijos mados federacijos prezidentė, Riga Fashion Week Prodiuserė), vis daugiau ir daugiau Latviškų mados dizainerių dalyvauja tarptautinėse mados pasirodymuose, iš kitos pusės, Rygos mados savaitė pritraukia vis daugiau užsienio dizainerių. Šį kartą mados show dalyvių geografija labai plati - nuo Baltijos šalių atstovų (Latvija, Lietuva ir Estija) iki Ukrainos, Uzbekistano, Belgijos (Mano mėgstamiausia dizainerė Lena Lumelsky, smagu, kad Rygoje atsidarė jos parduotuvė), Italija.  Riga Fashion Week džiaugiasi labai dideliu spaudos atstovų susidomėjimu, tačiau sugeba pritraukti ne tik spaudą, bet ir pirkėjus. Kiekviename pasirodyme mes galėsime pamatyti ne tik Latvijos parduotuvių atstovus, bet ir pirkėjus iš Šveicarijos, St. Peterburgo, Maskvos ir t.t.


Riga Fashion week atidarymas buvo kaip aš jau pasakojau Latvijos Nacionalinėje Bibliotekoje, makiažus pristato Maybelline New York.


Maybelline New York atstovė  sakė, kad kompanija atnaujina siūlomą kosmetikos asortimentą, tai kosmetika skirta drąsiems, nebijančioms iššūkių merginoms ir moterims. Nuo savęs noriu pridurti, kad buvo labai smagu pagaliau susipažinti gyvai su Maybelline merginomis, su kuriomis pastoviai bendravome laiškai. Jos mane atpažino i priėjo pasisveikinti. Galiu išduoti paslaptį, kad sausio mėnesį mūsų laukia dar daugiau Maybelline naujienų.

Spaudos konferencijos metu kiekvienas dizaineris labai trumpai pristatė savo kolekcijas, tačiau apie tai mes su jumis pašnekėsime plačiau, o kol kas Maybelline stendai, kur galima buvo padaryti makiažą ir nulakuoti nagus:



Negaliu neparodyti labai gražios Latvijos Nacionalinės Bibliotekos nuotraukų:




Tas nepakartojamas jausmas, kad tavo vieta pirmoje eilėje, tau nereikia stovėti, tau nereikia grūstis. Tu- bloggeris, tu to vertas.  


Pabaigai noriu pasidalinti programa, nes Riga Fashion Week dar nepasibaigė, todėl turite galimybę ten apsilankyti. Tiesą, žinote, koks labai didelis skirtumas tarp Mados Infekcijos ir Riga Fashion Week? Riga Fashion Week neparduoda bilietų į savo pasirodymus, visi tik su pakvietimais, todėl nėra atsitiktinių žmonių, jiems svarbu kad apie juos sužinotų, todėl sukviečia labai daug spaudos atstovų: aš susipažinau su merginomis iš Maskvos, Estijos, Liuksemburgo, Švedijos, St. Peterburgo ir t.t. Buvo tikrai labai smagu, ačiū už rūpestį ir pakvietimą, apie kiekvieną dizainerį mes su Jumis pašnekėsime plačiau, pamatysime Maybelline New York makiažus, o taip pat kartu eisime į stilingus vakarėlius ir Show Room'us.


Kaip ir žadėjau, pabaigai Riga Fasion Week programa, daugiau informacijos


26. OKTOBRIS
19:00RFW PRESES KONFERENCE (TIKAI MEDIJIEM) Latvijas Nacionālā bibliotēka, Mūkusalas iela 3 
20:00RFW ATKLĀŠANA: QOOQOO (LATVIJA), ARTJAM (LATVIJA), INCH2 (LATVIJA), AMINATA, DJ MONSTA, DJ CHRIS CHERRY (TIKAI AR ĪPAŠAJIEM IELŪGUMIEM) Latvijas Nacionālā bibliotēka, Mūkusalas iela 3 
27. OKTOBRIS
15:30 - 16:30RÉKA LŐRINCZ UN FLÓRA VÁGI (UNGĀRIJA) JUVELIERIZSTRĀDĀJUMU IZSTĀDE (TIKAI STARPTAUTISKAJIEM MEDIJIEM) Galerija PUTTI, Mārstaļu iela 16 
17:30FLASH YOU AND ME (LATVIJA) Ģertrūdes ielas teātris, Ģertrūdes iela 101a 
19:00STYLISTA & BULICHEV JEANS ATELIER ATKLĀŠANAS PASĀKUMS Z. A. Meierovica bulv. 4 
20:00M-COUTURE (LATVIJA) (TIKAI AR ĪPAŠAJIEM IELŪGUMIEM) Mākslas muzejs “Rīgas Birža”, Doma laukums 6 
28. OKTOBRIS
11:00 - 12:00WEAR-ARTS IZSTĀDES ATKLĀŠANA Galleria RIGA, 1. stāvs, Dzirnavu iela 67 
12:00 - 13:00MEDIJU BROKASTIS UN 8 ROOMS ŠOVRŪMA DIZAINERU PREZENTĀCIJAS 8 ROOMS Press Showroom, Galleria RIGA, 6. stāvs, Dzirnavu iela 67 
18:00NATĀLIJA JANSONE (LATVIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
19:00GOLETS (UKRAINA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
20:00AGNE KUZMICKAITE (LIETUVA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
21:00ONE WOLF (LATVIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
22:00DILIBORIO (ITĀLIJA): MODES SKATE & BALLĪTE, Konceptveikals TALE, Elizabetes iela 39 
29. OKTOBRIS
18:00IVO NIKKOLO (IGAUNIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
19:00ANNA LED (LATVIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
20:00ZULFIYA SULTON (UZBEKISTĀNA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
21:00NÓLÓ (LATVIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
22:00RFW VIP PARTY SADARBĪBĀ AR H&M LATVIJA, DJ & HOST MARKUS RIVA (TIKAI AR ĪPAŠAJIEM IELŪGUMIEM) Restorāns Grande Brasserie Riga, Dzirnavu iela 57a 
30. OKTOBRIS
16:30LENA LUMELSKY KOKTEIĻU PIEŅEMŠANA (TIKAI MEDIJIEM) Elīna Dobele Boutique, Vaļņu iela 12 
18:00DEEPLY PERSONAL (LATVIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
19:00DACE BAHMANN (LATVIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
20:00LENA LUMELSKY (BEĻĢIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
21:00KATYA KATYA SHEHURINA (LATVIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
23:30RIGA FASHION WEEK AFTERPARTY: F&MORE MODES SKATE, DJ MAKREE Coyote Fly Lounge Club, Tērbatas iela 2 
31. OKTOBRIS
18:00IT’SME (LATVIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
19:00NAIRA KHACHATRYAN (ITĀLIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
20:00STATUS BY SHTAMGUTS (LATVIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
21:00POHJANHEIMO (IGAUNIJA) RFW HALLE, Podium, Brīvības gatve 201 
23:30RFW MODELS & FANS PARTY: RFW TOPMODEĻU APBALVOŠANA, MODES SKATE, DJ MAKREE Coyote Fly Lounge Club, Tērbatas iela 2






Nuotraukos mano ir Arkady Gluhih

Stilingai,











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig