2015 m. spalio 29 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.10.29


Labas rytas, brangieji, aš jau pakuoju lagaminus ir neužilgo važiuoju namo. Vežuosi su savimi labai daug gerų emocijų, įspūdžių apie kolekcijas ir dizainerius, naujų kontaktų ir gražių nuotraukų. Labai nekantrauju pagaliau išsimiegoti, atsisėsti ant savo sofos, pasidaryti skanios kavos ir aprašyti tai, ką pamačiau. Ilgai galvojau, ar šiandien bus rubrika Beauty Talk, nes laiko katastrofiškai neužtenka, bet atsikėliau anksčiau, juk važiavau ne atostogauti, o dirbti, todėl Beauty Talk rubrika yra privaloma, juk man, kaip ir jums, labai įdomu apie ką rašo Lietuvos bloggeriai šią savaitę.





Noriu pradėti nuo Maženos įrašo apie Lush Kalėdas. Važiavome kartu, tačiau mes visos skirtingos, todėl ir rašome kitaip. Aš labai laukiu youtube video, nes filmavomės visos kartu, todėl manau bus labai smagu.


O kaip Jums naujieji Ievos lęšiai iš www.manolesiai.lt? Aš beveik pastoviai nešioju pilkus, niekas net neįtaria, kad mano akių spalva ne šviesiai mėlynai-pilka, o tamsiai ruda.


Milda apsilankė Douglas parduotuvėje Dior kosmetikos konsultacijoje, plačiau apie kosmetikos priemones ir makiažą bloge.



Viktorijos bloge apie grožį atsirado rubrika "stilius", čia pristatomi drabužių derinukai, aksesuarai ir kiti akcentai. Man labai patiko guminiai batai, o lietsargis PUPA toks pat, kaip ir pas mane.


Fantastiškas Enrikos stilius, nerealiai gražūs ilgi batai ir tobulas sijonas.




Skaitome 10 įdomių faktų apie Salomėją. Labai fainos iliustracijos, apie balzamą ir šampūną žinojau, bet kiti faktai irgi labai patiko, tokie straipsniai suartina žmones, bandai ieškoti panašumų, tai labai faina.



Judita savo bloge pasakoja apie pasibaigusius produktus, smagu, kad jai patiko mano siųstos dovanos,  aš jau ruošiu dar vieną siuntą, tik grįšiu į Lietuvą.


Patricija atnaujino savo blogo internetinį puslapį, atrodo gerai, tačiau aš labai ilgai ieškojau, kurioje gi vietoje naujieji straipsniai, būtų gerai, kad jie būtų viršuje. O savo bloge Patricija pasakoja apie veido valymo rutiną, manau, kad veido valymas, labai svarbus procesas, norint turėti gražią ir sveiką veido odą.


SWAP boksai tampa vis populiaresniais, Avos - tiesiog tobulas, manau kiekvienas labai norėtų gauti tokią dovaną.


Man negalima skaityti tokių įrašų ir žiūrėti tokių nuotraukų, nes kojos pačios neša į MAC parduotuvę, o ten jau išleidžiu visus pinigus. Taip, man siunčia kosmetiką testavimui, tačiau testuojant, norisi vis dar ir dar, nes kokybė tikrai labai gera, todėl tenka pirkti. Aš nežinau, kuris MAC lūpdažis man patinka labiausiai, tikriausiai Sin ir Honey Love, nuotraukos Indrės bloge.


Gėlėtos kosmetinės bloge atsiliepimas apie Planeta Organica kūno šveitiklį, patikėkite, šveitiklis tobulas.


Greta išbandė Avon makiažo pagrindą, atsiliepimas bloge. Taip, sutinku, mes visos skirtingos, mūsų veido oda skirtingai reaguoja į kosmetikos priemones, jeigu tai tinka man, nebūtinai tai galėtų tikti Jums.





Jurgita savo blogo skaitytojams pasakoja apie nerollio hidrolatą iš Natur Butique, aš nerolio nemėgstu - jis labai sausina ir sutraukia mano veidą, mano pasirinkimas - rožės, rožių vanduo ne tik skaniai kvepia, bet ir stangrina, bei drėkina veido ir kūno odą.


Kotrynos pasirinkimas - Oriflame nagų lakai, man irgi labai patiko įpakavimas, teptukas ir spalvos.


Vis daugiau ir daugiau bloggerių renkasi mineralinę kosmetiką, aš pati su savimi vežuosi paprastą kreminę pudrą iš L'oreal ir mineralinę Faerie Organic. Eimantė savo blogo skaitytojams pasakoja apie bareMinerals pudras, labai būtų įdomu išbandyti. Manau labai apsimoka pirkti start rinkinius pabandymui ir susipažinimui.





Karolina jau įvertino Froosh vaisių kokteilius. Man jie irgi labai patinka, čia Rygoje, parduotuvėje Stockmann atradau didelius šių kokteilių buteliukus, 750 ml - 4,50 EUR, sakyčiau tokius pirkti labai apsimoka. Mūsų viešbutyje pusryčiai man nelabai patinka, todėl aš vis nusiperku buteliuką išgerti vietoje pusryčių rytais.


Juodosios plunksnos bloge eklerų receptas, aš moku labai skaniai gaminti, tačiau kepti desertų neišmoksiu niekada.


PS. pabaigiau tekstą jau LuxExpress autobuse, čia tikrai labai smagu ir patogu, yra internetas, rozetės ir kava, tikrai visos sąlygos darbui.


Tokia buvo mūsų savaitė,

Ačiū, kad skaitote,




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig