2015 m. spalio 28 d., trečiadienis

Ryga




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, vakar po vieno pasirodymo, mes skubiai važiavome į kitą, buvo labai smagu. Ką aš pastebėjau, pėsčiomis nueiti žymiai lengviau ir greičiau, negu važiuoti su mašina. Vakar mačiau nuostabaus grožio apatinius iš FLASH YOU AND ME , labai patiko M-COUTUR show, bet pradžioje keli Rygos miesto vaizdai. Kai manęs čia klausia, ką nuveikei,
pasakiau, kad buvau Stockmann parduotuvėje. Kam? Nes man ten labai patinka. Žiūrime nuotraukas.






Iš pačio ryto pas mus nebuvo renginių, šiandien diena prasideda nuo stilingų pusryčių ir pasibaigia vėlai vakare. Todėl iš ryto aš nuėjau pasivaikščioti po miestą.








Nežinau kaip Vilniuje, bet Rygoje labai nuostabus oras, labai gražus auksinis ruduo, kiekviena nuotrauka norisi peržiūrėti kelis kartus.

Prie pat stoties yra prekybos centras ORIGO, jis visai mažiukas, tačiau ten yra Stenders ir Dzintars parduotuvės:


Mes gavome labai mažus Stender prezentus: rankų kremus ir lūpų balzamus, man labai patiko, todėl norėjau susipažinti su kūno priežiūros linija, labiausiai patiko spanguolių ir melionų. Kainos nėra mažos, dušo želė nuo 8 iki 13 EUR,  Kūno šveitiklis -10-13 EUR, bet kokybė tikrai verta dėmesio.



Beveik čia pat Stockmann:


čia pristatyti visi garsieji kosmetikos brendai, tačiau yra ir drabužių, bei aksesuarų. 








Man atrodo, čia asortimentas nesikeičia, nes tuos pačius Michael Kors batelius aš mačiau jau prieš metus, per praeitas Kalėdas, kai mes buvome Stockmann.






Man krito į akį dar nematyta kosmetikos linija, būtinai pasidomėsiu.


Užkasti aš užsukau į Double Coffee, pas mus šios kavinės jau seniai užsidarė, o Rygoje jų pilna, vos ne ant kiekvieno kampo. Čia galima skaniai ir greitai užkasti, išgerti skanios kavos ir suvalgyti desertą.




Aš užsakiau Cezario pitą, buvo pakankamai skanu


Po to mes jau skubėjome Galerija PUTTI 



Buvo labai g ražių FLASH YOU AND ME apatinių kolekcijos pristatymas



M-COUTURE (mano mėgstamiausia nuotrauka, mada ateina, eina ir praeina)



Vakaro pabaiga restorane KASHA Gourmet, labai patiko maistas, jo kokybė, bei patikimas. Aš labai retai fotografuoju maistą, bet čia net norisi daryti nuotraukas, ne tik savo patiekalo, bet ir kitų

Sefo komplimentas (trinta burokėlių sriuba su sūrio traškučiais, bei kepinta duona)


Cezario salotos su krevetėmis


o štai aš...







SHARE:

1 komentaras

  1. And also reduce asthmatic disease colon cancer malignancy prostate cancer malignancy as well as bust cancer malignancy Oatmeal additionally support suppress ones appetite and also GC FIT 360 improve rate of metabolism Idea Two Drink for you to portions of drinking water every day We recognize that you’ve probably read that ahead of yet it is a crucial fat.

    http://www.supplementssellers.com/gc-fit-360-garcinia-cambogia/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig