2015 m. spalio 3 d., šeštadienis

Sausi „Batiste” šampūnai


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai. Vakar visą vakarą, o šiandien visą rytą aš bandau dirbti su nauja programa nuotraukoms. Aš tikrai nieko nebūčiau keitusi, tačiau mano mėgstamiausia www.ipiccy.com jau nebeveikia su MAC, kažkoks košmaras. Jaučiuosi kaip be rankų, nauja programa skirta jau profesionalams, o mano nuotraukų tvarkymo žinios labai jau ne kokios, todėl darau kaip galiu.;-) Pradėjau nuo sausų šampūnų, nes man reikia suprasti kaip veikia programos instrumentai, o ten idealios spalvos nėra būtinos. 






Sausi „Batiste” šampūnai - nepriekaištingam įvaizdžiui
Nėra laiko palįsti po dušu, tačiau trokštate atrodyti nepriekaištingai? Sausi šampūnai - puiki išeitis visiems, gyvenantiems ypač aktyvų gyvenimą.

„Batiste” sausų šampūnų kertinė sudedamoji dalis - novatoriškas krakmolas, grindžiamas „no water needed" formule. Taip taip, teisingai - naudodami sausąjį šampūną, nebeturite ieškoti vandens, o tai - ypač pravartu, jei nėra laiko plaukų trinkimui arba tiesiog nėra galimybių ir esate vasaros muzikos festivalyje ar savaitgalio kelionėje su palapinėmis su draugais.

Prisitaikydamas prie jūsų plauko poreikių, sausas šampūnas nusitaiko į riebalų ir aliejų perteklių, padėdamas pašalinti šiuos nuo šaknų. Gyvybingumą praradusius plaukus sausas šampūnas atgaivina akimirksniu, suteikdamas jiems apimties. Tiesiog papurkškite flakonėlį, įmasažuokite šampūną ties šaknimis ir džiaukitės stilinga šukuosena!

Sausų „Batiste” šampūnų linijoje naudojamos kvapiosios medžiagos užtikrins, kad plaukai kvepėtų taip gerai, kaip ir atrodo. Be to, „Batiste” kompanijos sausi šampūnai Didžiojoje Britanijoje pripažinti Nr. 1 tarp sausų šampūnų!

50 ml arba 200 ml talpos flakonėliuose (patogu tiek kelionėms, tiek įprastam naudojimui) rasite didelį pasirinkimą, iš kurio galėsite išsirinkti sau labiausiai tinkamą šampūno aromatą ar teikiamą efektą. „Batiste Original” - originalusis, pirminis šio šampūno variantas. „Batiste Floral” - gėlių aromato sausas šampūnas plaukams. Tropinių vaisių ir kokosų mėgėjos galės išbandyti „Batiste Tropical” sausus šampūnus, o gaivos ieškančios - „Batiste Fresh” aromatą. Apimtį prarasti linkusiems plaukams išeitis yra - tai - „Batiste XXL Volume” šampūnas, na, o spalvos užuomina sausame šampūne turėtų apsidžiaugti šviesiaplaukės, šatenės bei brunetės, ypač - dažytų plaukų savininkės, nes „Batiste” turi net tris skritingus sauso šampūno su atspalviu variantus. Šie ne tik atgaivins pavargusius plaukus, bet ir pagyvins nuobodų plaukų atspalvį, natūraliai susiniveliuodami su jūsų plaukų spalva. Tai - „Batiste Light & Blonde”, „Batiste Medium & Brunette” bei „Batiste Dark & Deep Brown” sausi šampūnai. 


Naudojimas:



Talpa: 200 ml., 50 ml.

Kaina: 4,99 EUR, 1,99 EUR

Kur pirkti: Douglas, Eurokos


Mano turimi šampūnai:







„Batiste Light & Blonde” su tavo plaukams tinkančiu atspalviu, kuris ne tik atgaivins plaukus, bet ir puikiai paslėps kelis žilstelėjusius plaukus!  suteikia dar daugiau sodrumo plaukų spalvai ir padeda ją atgaivinti bei greitai užmaskuoti ataugusias dažytų plaukų šaknis. Procedūra atliekama be vandens. Keletas papurškimų – tai viskas, ko reikia norint atgaivinti plaukus tarp jų trinkimų ir išlaikyti nepriekaištingą išvaizdą. Ko daugiau gali norėti šiuolaikinis žmogus?


„Batiste“ sausas šampūnas plaukams „Dark & Deep Brown“

Šis sausas šampūnas skirtas tamsiaplaukėms. Reikiamos spalvos šampūnas ne tik suteiks purumo bei švaros įspūdį susiriebalavusiems plaukams, bet ir švelniai nudažys ataugusas šaknis. Plaukai taps purūs, gaiviai kvepės ir atrodys neįtikėtinai!
„Batiste Stength & Shine” sausas šampūnas plaukams suteiks blizgesio. Šampūnas specialiai skirtas atgaivinti plonus plaukus: sugers riebalus, pakels plaukų šaknis ir suteiks jiems spindesio. Džiaukis neįtikėtina plaukų apimtimi vos per kelias minutes. Procedūra atliekama be vandens.

Mano nuomonė:
Aš išbandžiau beveik visus įmanomus Batiste sausus šampūnus, galiu pasakyti, man labai patinka. Mano mėgstamas šampūnas blondinėms, nes jis yra blond spalvos, puikiai ne tik atgaivina plaukus, tačiau ir paslepia ataugusias šaknis. Savaime suprantama, jų nenudažo, tačiau plaukai atrodo žymiai geriau, šaknų spalvą ne tokia juoda.  Tamsios spalvos šampūną naudojo mano mama, jai irgi patiko, nes kartais visiškai nėra galimybės plauti galvos. O mano mamos plaukai labai lengvi, silpni ir trumpi, jeigu reikia apimties, tai labai sunku gauti, todėl sausas šampūnas labai gera išeitis, plaukai nors ir praranda spindesį (jie tampa visiškai matiniais), tačiau atsiranda apimtis ir plaukus galima labai lengvai formuoti. Taip pat šampūnas skirtas tamsiems plaukams nepalieka baltos spalvos miltelių vaizdo ant plaukų, tai dar vienas pliusas, tačiau atsargiai su drabužiais, nuo baltos spalvos jis visiškai neišsiplauna. Rekomenduoju pradžioje sutvarkyti plaukus, o tik po to rinktis drabužius (naudojant spalvotus šampūnų variantus). Dar vienas Strenght and Shine šampūnas tiesiog labai paprastas, kaip ir visi kiti, jokio spindesio jis nesuteikia, po naudojimo plaukai tokie pat matiniai, kaip ir po visų kitų.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad sausi šampūnai turi savo pliusus: maloniai kvepia, patogu naudoti, yra mini įpakavimai, kurios labai lengva pasiimti su savimi, tikrai veikia, yra šampūnų skirtų šviesiems ir tamsiems plaukams, suteikia ploniems plaukams purumo ir apimties. 
Minusai - visiškai matiniai plaukai, gali likti baltos spalvos miltelių vaizdas ant plaukų (jeigu nepašalinti visų plaukų šampūno likučių), spalvoti šampūnai gali dažyti drabužius, todėl pradžioje plaukai, tik po to drabužiai, na ir galiausiai, kitą dieną plaukus būtina išplauti.
Aš naudoju sausus šampūnus labai dažnai, man patinka, todėl rekomenduoju, beliko tik išsirinkti kvapą.
PR sample












SHARE:

6 komentarai

  1. Jei kartais ta nuotraukų redagavimo programa yra Photoshop, rekomenduoju Lynda.com kursus - yra įvairių lygių, nuo pradedančiojo iki profesionalo. Jie mokami (tiesa, pirma savaitė ar pan. nemokama), bet išties labai puikūs, gal net geriausi iš to ką galima rasti. Aišku, jei to redagavimo mažai reikia (pakeisi šviesumą, kontrastą, apkarpyti), tai neapsimoka, tačiau jei yra motyvacijos ir poreikio išmokti daugiau, - labai verta :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. jo, žinau, bet šita programa skirta jau profesionalams. Aš pirkau naują Affinity Photo Trial, tai supaprastintas Photoshop'as. Tiems, kas tvarko nuotraukas kartais nuo karto idealiai tinka, aš visą vakarą žiūrėjau tutorial, kaip su programa dirbti, kai ką jau išmokau. Nes pereiti nuo vienos programos iki kitos sunku. Aš labai noriu išmokti daugiau, bet pradžioje reikia pagrindu.

      Panaikinti
    2. Supratau :) Aš pati naudoju Photoshop ir Lightroom - neįsivaizduoju, kaip be jų gyventi reiktų. Bet aišku, jei radai paprastesnę alternatyvą - puiku :) Svarbiausia prisitaikyti. O apie Affinity Photo kažkaip net negirdėjus, įdomu :)

      Panaikinti
    3. Labai paprasta naudoti, aš perpratau per dvi dienas. Yra labai paprastų, reikalingų funkcijų, kurių reikia tokiems, kaip aš. aš nesu profesionalas, tačiau nuotraukose norisi kokybės, be didelių pastangų.

      Panaikinti
  2. Gaila, bet man visiškai nepasiteisino šie šampunai. Gyvenu Panevėžyje ir parduotuvėse randu tik du, orginalų Batiste ir gėlių kvapo. Esu rudaplaukė, o orginalus Batiste, kurį aš turiu, palieka baltas "pleiskanėles" nors ir kaip stengčiaus jį pašalinti, bandžiau ir su džiovintuvu ir su vandeniu niekas nepadeda, žinau, kad man reikia šampuno skirto tamsiems plaukams, bet neturiu galimybės nusipirkti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O Douglas parduotuvėje didesnio pasirinkimo nėra? Mano mama tamsiauplaukė, ji naudoja šios šampūnus pastoviai, aišku, jai labiau patinka tamsiems plaukams skirti šampūnai, man tokios problemos nėra, nes mano plaukai šviesūs, ant jų tiesiog nesimato.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig