2015 m. spalio 10 d., šeštadienis

Šiandien ant mano nagų: Princesės manikiūras su ANNY Princess for a day 304.70 ir 456 Blush Champagne (glitter effect top coat)




Labas rytas, mano brangieji, šiandien aš atsikėliau kiek vėliau, nes peršalau. Vakar ėjome pasivaikščioti su Brukne, taip sušalome, kad peršalimo požymius pajaučiau iš karto. Laukia labai daug renginių, todėl prisigėriau tablečių, įdėjau į šiltas kojines garstyčių ir atsiguliau žiūrėti serialų.
Šiandien jaučiuosi žymiai geriau, pasiruošusi įvykdyti šiandienos blogo planus. Aš labai mėgstu ANNY lakus, todėl nusprendžiau dar kartą parodyti savo manikiūrą. Smagu, kad ANNY lakai turi tokius pavadinimus: Princess of the day (iš vestuvinės kolekcijos), tai vat, šiandien aš būsiu dienos princesė.




Gamintojo aprašymas:




ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:





Labai trumpai noriu papasakoti apie ANNY nagų lako pagrindą Green Tea Sensitive hardener - tai mano mėgstamas nagų lako pagrindas, lakuojasi labai lengvai, konsistencija nėra tiršta, galima naudoti su kitais nagų lakais (su Chanel nedraugauja), džiūsta greitai, prailgina nagų lakų gyvavimo laiką, o svarbiausiai, lakas nesilakuoja dryžiais, nagai negeltonuoja. Tobula, rekomenduoju.





Rezultatas:







Mano nuomonė:

Jeigu aš nežinau kaip teks rengtis (dažniausiai nagų lako spalva derinu prie lūpų dažų arba drabužių), mano pasirinkimas - neutrali nude spalva. Su tokiu atspalviu tikrai neprašausi, nes nagai atrodo elegantiškai ir gražiai, o naudojant auksinį viršutinį sluoksnį - suteikiama nagams akcento, nude spalva atrodo jau  kitaip. ANNY nagų lakai (naudojant viršutinį sluoksnį ir nagų pagrindą) laikosi apie keturias dienas, man atrodo, tai labai geras rezultatas. Jeigu per keturias dienas raudonas atspalvis spėja atsibosti, tai nude spalva neišeina ir mados, neatrodo iššaukiančiai ir tinka bet kokiai progai. Su tokios spalvos nagais, labai lengva būti dienos princese. 




SHARE:

2 komentarai

  1. Nu negaliu atsižiūrėti į šitą manikiūro variantą, labai dailiai ir estetiškai atrodo!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, aš stengiuosi labai, nes nuotraukos blogui turi būti tobulos, kaip ir manikiūras. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig