2015 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

3 NORAI



"Na kiek jau galima viskuo norėti?', - pastoviai klausia manęs vyras, o aš vis noriu ir noriu. Šiandien noriu su jumis pašnekėti apie nuostabius, rankų darbo papuošalus, kurios gavau dovanu iš Mortos, ji ne tik mados ir grožio blogerė, bet ir kuria papuošalus. Kas gali būti geriau? Tačiau tai nėra papuošalai dėl grožio, tai papuošalai su prasme. Aš turiu labai daug norų, man vienos apyrankės neužtenka, todėl gavau net dvi.





Papuošalai buvo labai gražiai supakuoti, matosi, kad žmogus daro tai, kas jam patinka, daro tai gerai ir su meile.


Morta apie savo papuošalus:


"Trys Norai", tai pirmus žingsnius žengiantis prekės ženklas, siūlantis rankų darbo papuošalus su mintimi. Kiekvienas kristalas simbolizuoja po vieną norą, kurį galės sugalvoti papuošalo savininkas, tad jo nešiojimas šalia savęs taps savotišku priminimu apie brangiausius troškimus ir tai, kaip svarbu jų siekti. "Trys Norai" gali tapti puikia dovana tiek sau, tiek artimam žmogui, ypač artėjančių švenčių metu. Kol kas yra galimybė išsirinkti apyrankes su jūsų norima kristalų kombinacija ir juodos ar baltos 100% medvilninės juostelės pagrindu. O netrukus turi pasirodyti ir prie kaklo pirgludę chokeriai.

Daugiau informacijos ir pasirinkimas čia:

O mes su jumis apžiūrėsime mano pasirinkimą. Aš nusprendžiau kad vieną (baltoji apyrankė) simbolizuoja šeimą ir su tai susijusius norus, o juodoji - nes blogerių kelias ne rožėmis klotas - mano blogo norus ir siekimus. Kokie mano norai? Tai paslaptis, tačiau aš pastoviai apie juos prisiminu kai žiūri į ranką, pastoviai matau kur einu ir ko noriu, tai nereali mintis ir nerealus kristalai.





Na o taip aš nusprendžiau juos nešioti taip, nes negalima maišyti ir šeimos ir darbo, viskas pagal mane turi būti atskirai, todėl ir norai ir apyrankės skirtingos.


Ačiū labai už nerealias dovanas, man be galo patiko mintis ir papuošalai. Tegul jūsų norai pildosi, būtent to Jums ir linkiu, o apyrankė gali jums padėti apie juos prisiminti.








SHARE:

5 komentarai

  1. Anonimiškas2015-11-30 12:55

    Grazios subtilios apyrankes. Vyras manau turi teise "paburbeti"apie nesibaigiancius islaikomos moters norus :) o ir apyrankes graziau atrodytu ant depiliuotu ranku ;) Agne

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas2015-11-30 13:01

      Kokia "nuostabi" replika dėl rankų :) Įkelkite, miela Agne, savo nuotrauką :) Mes irgi duosim patarimų Jums :)

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-12-01 15:52

      Jei rašyčiau blogą, įkelčiau mielai, gi negaila. Mano rankos visada depiliuotos, bet čia jau kiekvienos pasirinkimas. Čia buvo tik mažas pastebėjimas, galbūt jei pabandytumėt ir Jum patiktų ;) Agnė

      Panaikinti
    3. Anonimiškas2015-12-01 21:55

      Žinote, pasaulyje yra labai veiklių moterų, kurios stengiasi gyvenime nuveikti daug labai reikšmingų joms dalykų, todėl jos neturi laiko depiliuotis viso kūno, nes gi yra svarbesnių dalykų! :) Kad ir kokiu pastebėjimu dalinatės, pagalvokite, ar Jums pačiai būtų malonu gauti tokią repliką nuo anonimo? :) Yra būdų susisiekti su žmogumi asmeniškai :) Tik ne visi turi noro ir taktiškumo, matyt :)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-11-30 16:10

    Our blood clotting, it is name was handed while Noted kingdom (from Coagulation). Vitamin supplements noted kingdom, obtained from the foodstuff we all take in is known as PHYLLOQUINONE. Power Precision Vitamin supplements noted kingdom that our human body produces is known as MENAQUINONES. TYPES OF VITAMIN Nited kingdom unique human body.

    http://www.healthybeats.net/power-precision.html

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig