2015 m. lapkričio 13 d., penktadienis

Avon Christian Lacroix Kvapusis vanduo „ Bijou“


Labas rytas, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie Christian Lacroix. Ar man patinka šis talentingas dizaineris? O taip, man net pakyla nuotaika, kai aš ištraukiu iš servanto servetėles su drugeliais iš jo namų dekoravimo pavasario kolekcijos (ačiū studijai Retroforma). Dabar tapo be galo madinga bendradarbiauti ir išleisti bendras kolekcijas ar kvapus:  H&M v Marni, H&M v Balmain,  Adidas v Stella Mccartney, Avon v Cristian Lacroix. Nors CL turi ir savo kvepalų liniją, bendradarbiauja su AVON jau ne pirmą kartą. Kodėl? Manau todėl, kad Avon, tai masiškumas, iki Avon aš net negirdėjau apie CL, o kai pauosčiau kvepalus atėjau namų pagooglinti kas tai toks. Juokinga? Manau normalu, ne visi domisi mada ir dizaineriais, todėl vienintelis būdas prisibelsti į kiekvienus namus - masiškumas. Šiandien mes su Jumis šnekėsime ne apie marketingo dėsnius ir jų įtaką rinkai, o vis gi apie kvepalus, ant mano stalo labai gražus ir stilingas Bijou kvepalų buteliukas.




Rytų-„gourmand“ kategorija Natos: itališkas mandarinas, vanilinė orchidėja, žvaigždinis anyžius Darnų itališko mandarino ir vanilinės orchidėjos šnabždesį netikėtai nutraukia žvaigždinio anyžiaus gūsis.

Talpa: 50 ml.

Kaina: reguliari kaina -31,80 EUR, su nuolaida 17 EUR

Kur pirkti: www.avon.lt

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo įpakavimo, jis gražus, stilingas, taps tikra kiekvieno kosmetikos staliuko puošmena Dangtelis užsidaro labai sandoriai, todėl neatsidaro rankinėje. Tai labai didelis pliusas, nes aš mėgstu nešioti kvepalus su savimi. Šnekant apie Avon kvepalus, noriu pasakyti, kad čia galima rasti labai skirtingus - nuo kompotų iki rimtesnių kvapų. Aš kažkada turėjau CL raudono Rouge mėginuką, man labai patiko, bet kvapas buvo kiek stiprus ir tikrai ne kiekvienai dienai, nes man gaila savo aplinkinių.
Gamintojas sako, kad kvepalų piramidėje Itališkas mandarinas, Vanilinė Orchidėja ir anyžiai. Atidarius buteliuką aš prisiminiau kvapą, man labai panašiai kvepia Avon Parisian Chick kvepalai, ten irgi yra Itališkas mandarinas. CL Bijou kvapas saldokas, šiltas, gurmaniškas. Labiausiai jaučiasi vanilinė orchidėja, o kai kvepalai sušyla nuo kūno - anyžiai, už gaivumą atsakingas Itališkas mandarinas, todėl po kiek laiko kvapas jaučiasi ne taip stipriai, bet šiltai ir arti kūno. Kvapas laikosi apie 3  valandas. Ar man patiko kvapas? Tiesą sakant, iš CL aš tikėjausi kiek daugiau, tačiau manau kvapas patiks daugumai saldžių kvepalų mėgėjoms.

PR sample






SHARE:

3 komentarai

  1. Nice Blog. Your Blog Contain Great Information http://luminessairreviewss.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nice Blog. Your Blog Contain Great Information http://luminessairreviewss.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig