2015 m. lapkričio 5 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.11.05.


Nuo H&M Balmain kolekcijos taip apsvaigo galva, kad vos neužmiršau apie Beauty Talk rubriką. Prisiminu, kad kažkuo nepadariau, todėl iš kart prie reikalo. Šiandien parinkau daugiau bendrų straipsnių, daugiau apie madą, pirkinius ir Kalėdines dovanas. Kviečiu puodelio skanios kavos, skaitome Beauty talk rubriką...





Noriu Beauty Talk rubriką pradėti nuo Mildos įrašo bloge apie veido priežiūros rutiną ir patarimus Veganams. Tik Mildos dėka aš jau išmokau (vos vos) skaityti sudėtį, suprasti kokie produktai tinka, o kokie ne veganams. Tai labai įdomi ir aktuali temą, rekomenduoju perskaityti.


Mitų kosmetikoje, veido ir plaukų priežiūroje be galo ir krašto, todėl svarbu žinoti tikslią informaciją. Laura Baronaitė dalinasi savo patarimais Modestos bloge.


Savo patarimais, ką reikia pasiimti su savimi į kelionę, dalinasi Patricija savo bloge. Jeigu aš važiuoju tiesiog į svečius, tiek daug viskuo nevežu, o jeigu į renginius, pusė mano lagamino užima kosmetika. Niekas negali žinoti, kokios spalvos lūpų dažui man reikės vakarui.

Patarimus, kaip teisingai išsirinkti makiažo pagrindą, galima perskaityti bloge "Apie grožį". Man atrodo labai naudingi Jurgitos patarimai, ypač patiko ir sudomino spalvų gidas.


Mažena pasakoja apie naujus pirkinius, juk naujo sezono pradžia - gera proga atnaujinti garderobą. Paltas ir Nude spalvos aukštakulniai atrodo tobulai.


Nerealus Kotrynos įrašas bloge:
"Šiandienos primadienio įkvėpimuose įkvėpimo ieškoti raginu savyje. Kodėl? Nes neretai ieškodamos gyvenimo prasmės esmės ir grožio pamirštame tai, kas akivaizdu ir elementaru. Tūkstančius valandų praleidžiame kosmetikos parduotuvėse, internetiniuose tinklaraščiuose, bulvarinės spaudos puslapiuose. Kiekvieną kartą ieškome įkvėpimo būti kažkuo, kuo nesame, tačiau norime būti. Šiandien raginu visas dar kartą atidžiai pasižiūrėti į veidrodį ir prisiminti, jog pačios sau galime būti pačiu didžiausiu įkvėpimu. "



Sveikinu Gretos blogą su gimtadieniu, taip, sutinku, blogai mums kaip vaikai, mes tobulėjame, augame, išmokstame kažkuo naujo, tačiau pats svarbiausias dalykas, man atrodo visos bloggerės tai žino, mums patinka tai, ką mes darome.


Karolinos namų dekoras - moliūgai, nors Helovinas ir pasibaigė, man atrodo, moliūgas superinė namo interjero puošmena.


Kalėdos jau ne už kalnų, todėl kodėl gi sau nepadovanoti Advento kalendoriaus? Eimenatės bloge naujas įrašas būtent apie advento kalendorius skirtus kosmetikos mylėtojoms. Aš jau mačiau L'occitane ir The Body Shop advento kalendorius, taip pat www.feelunique.com kalendorius, tik jo kaina labai jau kosminė.


Man be galo patinka Enrikos kolažai, o užrašą ant sienos PRADA prisiminu iš serialo Gossip Girl, irgi tokio labai noriu.


Ne vien kosmetika ir mada gyvena bloggeriai, Beauty Vibes bloge daug nuotraukų ir pasakojimas apie Dali parodą. Mus buvo labai smagu apsilankyti, nors ir virtualiai.


Nereali Darjos geltonos spalvos rankinė ir nuotrauka iš Deichmann vakarėlio.


"Mėgaukitės šiomis akimirkomis dabar, nes jos nesitęsia amžinai..." skaitau aš Gėlėtos kosmetinės bloge citatą. Pilnai sutinku, tačiau su L'occitane dušo žele laikas sustoja.



Judita savo blogo skaitytojams pasakoja apie Missha Super Aqua drėkinamąjį veido kremą. Man atrodo aš turėjau kelis šio kremo mėginukus, man net kremas labai patiko, tačiau kodėl nenusipirkau pilno įpakavimo, neprisiminu.

Salomėjos spalio mėgstamiausi dalykėliai, noriu pasakyti, žalios akis tau labai tinka, tu atrodai pasakiškai. Nors ir mūsų stiliai visiškai skirtingi, man visada įdomu peržiūrėti tavo norų sąrašus. Spalvotas kaukoles kažkur mačiau, ta buvo auskarai ir sagos. Bandysiu prisiminti kur.


Šiandien mano vyras paklausė, na kam man dar vieni akiniai, jeigu artėja žiema? Kai kurie žmonės nesupranta, kad akiniai, tai tiesiog aksesuaras. O Indrės akiniai atrodo tobulai, ir nors pas mane jau apie 10vnt, aš vis noriu dar ir dar.


Avos pamąstymai apie blogginimą ir blogus. Ar perfrazuočiau patarlę apie menininku, sakyčiau taip: "Kiekvienas yra bloggeris, bet tik bloggeriai apie tai žino"


Geros dienos, brangieji

Ačiū, kad skaitote,
























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig