2015 m. lapkričio 6 d., penktadienis

Limituoto leidimo GHD Arctic Gold priemonių kolekcija ir kitos naujienos www.inhair.lt parduotuvėje



Labas rytas, mano brangieji, kosmetikos pasaulyje jau visi ruošiasi Kalėdoms, pristatomos naujos kolekcijos ir limituoto leidimo linijos. GHD ne išimtis, kai aš pamačiau jų naujus tiesintuvus, supratau, kad iki Kalėdų privalau sutaupyti pinigų. Aš turiu paprastą Philips tiesintuvą, parduotuvėje specialiai paprašiau įjungti GHD tam, kad pajusti skirtumą, šiandien apie tai pašnekėsime plačiau. Taip pat papasakosiu apie  naujienas, už kurias užsikabino mano akys.








GHD (Good Hair Day) pelnytai yra Nr. 1 plaukų formavimo priemonių pasaulyje! GHD įkurėjai, 2001m. pradėję veiklą, du metus savo plaukų šukas, šepečius, plaukų formavimo priemones, plaukų žnyples bei džiovintuvus reklamavo „iš lūpų į lūpas“, t.y. juos savo klientams rekomenduodavo grožio salonai. Argi tai ne puikiausias GHD priemonių aukštos kokybės įrodymas?

Visoms tiesinimo žnyplems ir džiovintuvas suteikiama dviejų metų garantija, jeigu kažkas atsitinka, gamintojas tiesiog pakičia produktą nauju. Man atrodo, tai tiesiog tobula. 

Dabar žiūrime nuotraukas, o aš bandysiu papasakoti skirtumą tarp paprasto tiesintuvo ir GHD









Apie prietaisą:

Limituoto leidimo GHD Arctic Gold priemonių kolekcija - tai specialiai šventiškai papuošti visų jau pamėgti GHD rinkiniai. GHD ARCTIC GOLD Platinum® plaukų tiesintuvo rinkinį sudaro GHD ARCTIC GOLD Platinum® plaukų tiesinimo žnyplės bei dėkliukas. Inovatyvios GHD Platinum tiesinimo žnyplės naudoja saugų plaukams karštį, kurio dėka tiesinimo rezultatas - sveikesni, stipresni bei blizgesni plaukai. Ir viskas tik vieno prabraukimo dėka.

GHD Platinum® žnyplėse įdiegta patentuota naujosios kartos tri-zone® keramikinė technologija, garantuojanti optimalią temperatūrą. Ji palaikoma naudojant tris greito veikimo jutiklius, užtikrinančius optimalios temperatūros tolygų paskirstymą po visą žnyplių paviršių. 
Tiesinimas su naujomis GHD Platinum žnyplėmis sumažina plaukams daromą žalą 50%, padidina plaukų žvilgesį 20% ir išsaugo Jūsų plaukų spalvos vientisumą. Su GHD Platinum® plaukų tiesinimo žnyplėmis ne tik tobulai ištiesinsite plaukus, bet ir nesunkiai susikursite įvairias garbanas. 



Ką pastebėjau aš:
Kai žnyplės įkaista, paduoda garsinį signalą, 
jeigu nenaudoji žnyplių 30 min, jos išsijungia automatiškai, smulkmena, bet labai maloni. Aš kartais užmirštu išjungti tiesinimo žnyples.
Žnyplės labai lengvos (mono turimas variantas sveria kur kas daugiau), jas malonu laikyti rankoje ir dirbti su plaukais. 
Su GHD žnyplėmis galima tiek tiesinti, tiek garbanoti plaukus (irgi labai didelis pliusas, mano turimos žnyplės tiesiog suglamdo plaukus, jeigu aš noriu juos sugarbanoti)
Svarbiausia, plaukai lengviau tiesinami (nenaudojant tiesinimo priemonių), nesi elektrina (man būna taip, kad ištiesini plauką, o jis pradeda labai elektrintis, šukuosena atrodo blogiau, negu prieš tiesinimą), 
tiesiais plaukai išsilaiko ilgiau.
Visa tai aš pastebėjau tik po vieno plaukų tiesinimo, todėl taupau pinigus, manau iki Kalėdų aš įgyvendinsiu savo svajonę, mano vonioje apsigyvens GHD plaukų tiesintuvas. 
Kai pirkau GHD natūralias šukas (o jų kaina irgi nėra maža) negalėjau dar suprasti kam ir kodėl, tiesiog buvo nuolaida, o kai įvertinau kokybę, daugiau kitų šukų plaukų tiesinimui ir šukavimui (išskyrus Dessata) nenaudoju. Kartais už kokybę verta sumokėti daugiau ir brangiau.

Dar noriu įkelti kelias naujienų nuotraukas:

Dabar labai madinga dažyti plaukus ryškiais, todėl dauguma ieško sprendimo kaip tai padaryti. www.inhair.lt parduotuvėje aš radau dažomas plaukų kaukes. Spalvos labai ryškios, pigmentacija stipri, todėl kodėl gi ne? O man kaip blondinei aktualiau beige ir pilki atspalviai.




Plaukų aliejai - mano silpnybė, negalėjau praeiti pro L'oreal Professional Mythic Oil naujieną. Aš bandžiau aliejų su blizgučiais, o kaip kitais, labai gražiai atrodo, jį galima naudoti ne tik plaukams, bet ir kūnui.



Davines plaukų priežiūros priemones neduoda man ramybės, man labai patinka jų dizainas, tačiau kiek bandžiau mėginukų, nieko sau neišsirinkau. Tęsiame paieškas, gal verta išbandyti naują Oil liniją? Juk plaukus žiemos ir rudens sezonu reikia ne drėkinti, o maitinti, o  vertingi aliejai tai dar geriausiai.




 Tokias naujienas iš pamačiau, taip pat išėjau namo su Keune plaukų šampūnu ir balzamu, apie tai papasakosiu pirmadienį, kai šnekėsime apie naujienas. Jeigu turite mėgstamiausias Davines plaukų priemones, laukiu jūsų rekomendacijų ir atsiliepimų.





























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig