2015 m. lapkričio 5 d., ketvirtadienis

PUPA HOME SPA


Peržiūrėjus savo paskutinės savaitės įrašus, supratau, pradėjau daugiau rašyti apie madą, man atrodo, tai yra gerai, nes kartais reikia permainų, kartais norisi išeiti iš savo rėmų. Bet šiandien grįžtame prie grožio, tiksliau, prie SPA procedūrų namuose su PUPA kūno priežiūros priemonėmis. Aš jau esu išbandžiusi rožinę (drenažinę) PUPA kūno liniją, kuri man be galo patiko, dušo želė dar liko, ji idealiai tinka vasarai, nes puikiai gaivina ir turi šaldomąjį poveikį. Įsivaizduojate kaip apsidžiaugiau, gavus testavimui naujieną: PUPA taičio gardenijos linijos priemones.




Gamintojo aprašymas:




Citrusų • prieskoninių žolelių • Vandens gaivos • Medžių • Muskuso aromatas. Taičio gardenijos ekstraktas laikomas grožio eliksyru. Jis drėkina ir apsaugo odą. Polinezijos raudonoji druska, kurios sudėtyje yra gausu mineralų ir mikroelementų, gaivina ir lygina odą, dėl to oda atrodo skaistesnė. Aromaterapiniai žaliosios citrinos, pačiulio ir eukalipto eteriniai aliejai energizuoja, padeda atsikratyti streso ir atgaivina kūną bei jausmus.





Sudėtis:



Talpa: 300 ml.

Kaina: 13 EUR








Sudėtis:



Talpa: 350 gr.

Kaina: 19 EUR









Sudėtis:



Talpa: 150 ml.

Kaina: 13 EUR

Mano nuomonė:

Aš esu visiška PUPA kūno šveitiklių fanė, man jie tobuli, savaime suprantama, kaina nėra maža, tačiau jie to verti. Aš jau pasakojau pačioje pradžioje, kad turėjau rožinį variantą, tačiau raudonas man patiko labiau. Pradėsiu nuo to, kad aš tikėjausi visai kitokio kvapo. Man kažkodėl atrodė, kad taičio gardenijos kvepia kiek kitaip. Aš jų niekada neuosčiau, tačiau man atrodė, kad jos kvepia saldžiai, būtent to aš ir tikėjausi. Linijos kvapas nėra saldus, jis gaivus, su prieskoniais ir eukalipto aliejumi, pasakysiu savo asociaciją " saulė, jūra, vėjas, vyriški gaivūs kvepalai, vyras laiko rankose gėlių puokštę, todėl po kelių sekundžių kvapas jau saldokas, gurmaniškas gardenijų". Iš visos linijos labiausiai patiko kūno šveitiklis, jis yra tobulas, viršuje aliejų sluoksnis, apačioje druska, prieš naudojimą reikia viską gerai išmaišyti. Šveitiklis puikiai poliruoja kūno odą, palieka ją labai švelnią ir pamaitintą. Dušo želės kiekis labai didelis, pas mane spėja pasibaigti keli kūno šveitikliai, o dušo želė vis dar vietoje. Jos kvapas kiek silpnesnis, tačiau puikiai papildo visą produktų liniją. Įdomiausiu produktų linijoje, mano manymu, tapo kūno dulksna, sudėtyje yra alkoholis, jis jaučiasi pačioje pradžioje (tikriausiai nuo jo gaunasi vyriškas kvapas, o muskusas primina jūrą ir vėjo lengvumą), tačiau labai greitai išgaruoja. Vasaros metu purškiklis gali būti naudojamas kaip kvepalai.  Manau kai bus kiek šalčiau lauke, kvapas suskambės kiek kitaip. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad PUPA Home SPA linija tiesiog tobula, man labai patiko testuojami produktai, geriausiu ir mėgstamiausiu tapo kūno šveitiklis, rekomenduoju išbandyti, juk dabar Kristianoje ir Kosmada parduotuvėse PUPA kūno linijos produktams taikomos nuolaidos.














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig