2015 m. lapkričio 16 d., pirmadienis

Bioderma Sébium Gel moussant kasdienis gelis - prausiklis


Šiandien vakare noriu papasakoti apie Bioderma linijos Sebium veido prausiklį, kurį naudoju profilaktiškai tam, kad nebūtų spuogų. Mano veido odos tipas - mišri oda, todėl reikia pastoviai kaitalioti produktus riebiai ir sausai odai, panaudoji daugiau priemonių sausai odai - atsiranda spuogų, daugiau riebiai odai - veidas išsausėja. Taip, galima naudoti veido priežiūros priemones normaliai odai, tačiau nuo jų jokio efekto, veidui vistiek nepatinka. Aš jau atradau savo veido priežiūros formulę, viena iš sudedamųjų dalių - Bioderma veido prausiklis.



Gamintojo aprašymas:


  • Sébium Gel moussant švelniai valo ir yra vienintelis gelinis prausiklis, saugantis odą nuo spuogų ir inkštirų atsiradimo. Turtingas valomųjų medžiagų (cinko sulfato ir vario gliukonato) prausiklis Sébium Gel moussant giliai valo odą ir reguliuoja riebalinių liaukų sekreciją. Dėl jo sudėtyje esančių ingredientų Sébium Gel moussant biologiškai slopina odos riebalų tirštėjimą ir neleidžia susidaryti inkštirams.
Ryte ir/arba vakare – 7 dienas per savaitę.
  • Patrinkite Sébium Foaming gel rankose, kol ims putoti, ir tepkite ant drungnu vandeniu sudrėkinto veido. 
  • Kruopščiai nuprauskite veidą: prausimasis visuomet turi trukti ilgiau nei valymas.
  • Švelniai nusausinkite odą medvilniniu rankšluosčiu.
Tinka riebiai, į spuogus linkusiai arba mišriai odai

Talpa ir kaina: 200 ml. -13,29 EUR, 500 ml. -15,86 EUR

Įpakavimas:






Konsistencija:



Mano nuomonė:

Visa Bioderma Sebium linija skirta probleminiai veido odos priežiūrai, jeigu jūsų problema su spuogais stovi labai aštriai, rekomenduoju pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininkę ir rinktis visą priežiūros programą. Mano atveju (kai spuogai užpuola kartais nuo karto) man užtenka prausiklio, kuris pakankamai švelniai (priemonė skirta riebiai ir mišriai odai) plauna, pašalina visus nešvarumus (akių makiažo plauti nebandžiau, nes naudoju vandeniui atsparų tušą, todėl rezultato nuo to tikrai nebus), rieguliuoja riebalų išsiskyrimą, tačiau kiek pasausina veido odą. Riebios odos savininkėms priemonė tikrai patiks, mišriai odai reikės naudoti gal kiek riebesnius veido kremus. Prausiklis naudojasi labai taupiai, turi malonų kvapą ir nesukelia alergijos. rekomenduoju probleminės odos priežiūrai.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig