2015 m. lapkričio 17 d., antradienis

Garnier ITIN VEIKSMINGAS PLAUKŲ BALZAMAS ir SERUMAS GALIUKAMS „FRUCTIS GOODBYE DAMAGE“


Labas rytas, brangieji, šiandien už lango toks 'nuostabus' oras, kad net keltis iš lovos nesinori, todėl nujaučiant tai, aš pramiegolaju. Atsikėliau tik 9 valandą ryto, kas man yra visiškai nebūdinga, aš net savaitgaliais keliuosi septintą. Savaitgalį peršalau, todėl tikriausiai tai vaistų poveikis. O šiandien mes su jumis šnekėsime apie Garnier "Goodbye Damage" plaukų linijos priemones: serumą ir veiksmingą plaukų balzamą.





Gamintojo aprašymas:


Jūsų plaukai pažeisti? Plaukų priežiūros priemonės „FRUCTIS GOODBYE DAMAGE“ padės atkurti pažeistus plaukus!
Jose esantis kerafilas ir agrastinių lapainių aliejus atkuria plaukus iš vidaus ir suglaudžia bei sutvirtina suskilinėjusius jų galiukus.
Kas kartą po šampūno naudokite stiprinamąjį balzamą, tinkantį visų tipų plaukams. Jis veikia akimirksniu ir lengvai išsiskalauja.
Plaukų suskilinėjusiais galiukais serumas. Jį naudojant plaukai suskilinėjusiais galiukais atrodys sveiki. Jis suglaudžia plauko žvynelius. Plaukai tampa spindintys ir glotnūs nuo šaknų iki galiukų.

Įpakavimas:















Mano nuomonė:

Kaip mes visi jau žinome, mass market produktai skirti vienai konkrečiai problemai spręsti, jeigu surasti parduotuvėje tai, kas tinka būtent tau, galima sutaupyti pinigų ir laiko. Dauguma sako, kad tokios priemonės nėra veiksmingos, tačiau nuvažiavus į parduotuvę vakare, apžiūrėti išpardavimo lentynas (juk dabar Maximoje beveik vienodos nuolaidos visoms plaukų priežiūros priemonių grupėms) buvo išpirktos Garnier ir Syoss priemonės. Manau būtent taip vertinamas priemonių populiarumas, paklausa ir perkamumas. Pasakysiu iš karto man rožinė Garnier liniją patiko žymiai labiau, nes ji geriau stiprina ir lygina mano plaukus. Oranžinės Garnier linijos nuostabus kvapas, patogus, nors ir labai paprastas įpakavimas, tačiau plaukai po naudojimo įgauna apimties, o tai man nelabai patinka. Apie daugumą priemonių aš jau pasakojau bloge, beliko tik pasidalinti nuomone apie veiksmingą plaukų balzamą ir serumą plaukų galiukams. Niekaip nesuprantu, koks tarp paprasto ir labai veiksmingo balzamo skirtumas, konsistencija tokia pat skysta, kvapas panašus, poveikis irgi, tik įpakavimas kitoks, Sakyčiau tokios priemonės tinka normaliems plaukams (labai sausų tikrai nemaitina, riebiems gali netikti, nes gali kiek riebinti). Mano plaukai labai sausi, todėl ypatingo veiksmingumo aš nepajaučiau, man labiau patiko šios serijos kaukė, nuo jos plaukai švelnūs ir lygūs, lengvai šukuojami ir labai skaniai kvepia. Šnekant apie serumą, ten sudėtyje silikonai, tačiau niekaip kitaip galiukams vizualinio efekto nesuteikia. Serumo įpakavimas patogus, su dozatoriumi, buteliukas mažas, naudojasi taupiai, patogu pasiimti su savimi į kelionę. Rekomenduoju šio serumu tepti tik plaukų galiukus, nes serumo konsistencija labai riebi, net labai labai. Jis vizualiai pagerina plaukų galiukų būklę, maitina, tačiau tikrai negydo. Mes patys puikiai žinome, jeigu galiukai atrodo blogai, vienintelė išeitis- juos nukirpti. Kitų variantų nėra, jau sveikus galiukus reikia prižiūrėti ir puoselėti.

Ar rekomenduoju? Taip, rekomenduoju šampūną ir plaukų kaukę, man šios priemonės patiko labiausiai, jie gerai atgaivina plaukus, bet neriebina, plaukas nepraranda apimties, kas yra nemažai svarbu.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig