2015 m. lapkričio 22 d., sekmadienis

Catrice Multi Matt Blush (spalva 010 Love, Rosie!)


Aš labai pasidžiaugiau, gavus Catrice ir Essence naujienas, paskutinė pagrindinė kolekcija tiesiog tobula, čia kiekvienas gali surasti tai, kas tikrai patiks. Aš labai vertinu MAC, Chanel ir Dior, tačiau kartais ir Catrice gali nustebinti. Taip, tai nėra profesionalams skirtos priemonės, yra ir blogų produktų, o yra tiesiog tobulu. Šiandien vakariniam skaitymui mano atsiliepimas apie matinius Catrice skaistalus.

Gamintojo aprašymas:


Spalvų pasirinkimas:





Kaina: 4,19 EUR

Kur pirkti: Drogas ir Eurokos

Sudėtis:



Įpakavimas:











Rezultatas:





Mano nuomonė:

Tiesą sakant, matiniai skaistalai man labai patinka, jeigu reikia švytėjimo, galima pridėti higlighterį, todėl su jais paprasčiau. Catrice skaistalai net 4 atspalvių, man labiau patinka tamsesni atspalviai, nes šviesūs kiek miltinės tekstūros. Sumaišius atspalvius, rezultatas mane tenkina. Pigmentacija nėra labai stipri, manau tai labai gerai, kai mes šnekame apie mass market kosmetiką, tokie produktai tinka visiems, sunku padauginti ir nereikia ypatingų įgūdžių. Skaistalų įpakavimas plastikinis, tačiau aš turiu kelis skaitalus, jie išsilaiko gerai, nesibraižo, o tai, kad dangtelis permatomas leidžia juos atskirti nuo kitų turimų. Aš naudoju skaistalus tik namuose, todėl man nereikalingas veidrodis ir teptukas, plius tai taupo produkto savikainą, būtent todėl catrice ir essence kaina nėra labai aukšta. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, man labai patiko atspalvis - šaltas rožinis, galima maišyti turimus atspalvius ir didinti spalvos intensyvumą. Kaip už tokią kainą labai geri skaistalai, ar galima juos palyginti su Chanel ir MAC? Manau tikrai ne, tai visiškai kita kosmetikos priemonė ir kainų kategorija.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig