2015 m. lapkričio 22 d., sekmadienis

Gosh boombastic xxl volume mascara


Aš labai apsidžiaugiau, gavus visą naujienų dėžutę iš Gosh, Gosh man patinka, naujienos dar labiau. Aš jau pasakojau apie Gosh naują kreminę pudrą, dabar atėjo eilė apžvelgti blakstienų tušą, kurio šepetėlis labai didelis ir neįprastas.




Gamintojo aprašymas:




Tegul Jūsų blakstienos būna maksimalios apimties! Tušas, turintis didelį guminį šepetėlį, ilgina, atskiria ir labai tankina blakstienas - jos gražiai išryškėja. Be kvapiųjų medžiagų.

Ryškios, tankios, bene dirbtinės blakstienos šį sezoną – tikrai ne blogo skonio ženklas. Po užrietimo, padenkite blakstienas tankinančiu produktu – jo tepkite tris-keturis sluoksnius, nelaukiant, kol išdžius kiekvienas sluoksnis. Tuomet pridėkite tušo blakstienų galams – tam labiausiai tinka ne įprastinis šepetėlis, o apvalus. Laikykite šepetėlį vertikaliai ir užtepkite dar vieną sluoksnį blakstienų galams.

Talpa: 13 ml.

Kaina: 12,90 EUR

Įpakavimas:








Šepetėlis:











Rezultatas:








Mano nuomonė:


Man labai patinka ryškūs įpakavimai, jie traukia akį ir atrodo kiek neįprastai, svarbu, kad ryškūs įpakavimas nebūtų vienintelių kosmetikos priemonės pliusų. Gosh naujiena jau yra parduotuvėse, tačiau niekur nemačiau tušo tėsterio, nes prieš perkant įvertinti šepetėlį yra būtina. Būtent todėl, aš padariau žymiai daugiau nuotraukų. Šepetėlis yra labai didelis, jis vos telpa tušo buteliuke. Ji reikia mokėti naudoti, prie jo reikia priprasti. Aš kelis kartus perskaičiau tušo aprašymą tam, kad suprasti, kaip reikia tepti ir laikyti šepetėlį teisingai, kai įsisavini tai, viskas gaunasi savaime, blakstienos ilgos ir gražios, jeigu darai taip, kaip atrodo ir patogu tau, reikia valyti akis ir vokus nuo tušo likučių, šepetėlis labai didelis, todėl nudažyti vokus gali labai lengvai. Tušas labai gerai laikosi, puikiai nusivalo paprastu vandeniu ir nedirgina akių. Jeigu Jums patinka labai dideli ir neįprasti tušo šepetėliai, griežtai laikytis instrukcijų ir nauji iššukiai - tušas specialiai jums.



PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig