2015 m. lapkričio 4 d., trečiadienis

ESSENCE MAKE ME PRETTY TREND EDITION


Labas rytas, mano brangieji, vyras išvažiavo į komandiruotę, todėl man lieka tik rašyti blogą, nuo pat ryto ir pradedu. Šiandien labai trumpai noriu papasakoti apie essence makiažo šepetėlius, kurios pirkau Rygoje, nes pas mus, Lietuvoje tokios kolekcijos nebuvo, aplamai, Rygoje Droge aš pamačiau visas kitokias essence ir Catrice kolekcijas, tačiau jau buvo išpardavimai, norimų atspalvių nebebuvo, o šepetėlius pirkau nuotraukoms daryti, jie tokių ryškių atspalvių, kad labai gražiai žiūrisi, juk jų kaina buvo vos po 2 EUR.






Parduotuvėje aš mačiau beveik visus siūlomus variantus, tik nebuvo dėžutės, manau tokį grožį nusipirko pirmoje eilėje, nes aš pati pirkčiau negalvodama.

Įpakavimas:











Mano nuomonė:

Aš nepamenu tiksliai kiek kainavo teptukai, tačiau tai nebuvo labai brangiai, plius jiems buvo taikoma nuolaida. Ką aš pasirinkimas -šepetėlį spindesio suteikiančiai pudrai, jis labai gražus ir oranžinis, pakankamai didelis, tačiau labai kvepia sintetika, jeigu visus kitus teptukus įmanoma naudoti, jie gerai atlieka savo darbą, šito negaliu naudoti dėl kvapo, o kvapas, deja, neišsiplauna, gal po kiek laiko, tačiau dabar tikrai ne. Teptuką maskavimo priemonėms naudoju šešėlių bazei, jis labai fainas (visi teptukai skirti maskavimui arba kreminei pudrai yra nenatūralūs, tačiau sintetika irgi būna skirtinga). Taip, šita yra iš pigesnių (juk nes nešnekame apie geros ir stebuklingos kokybes teptukus, kurių kaina apie 40EUR). Šitoje vietoje - kokia kaina, toks ir rezultatas. Mano kosmetinėje kaip tik nebuvo laisvo teptuko NYX baltos spalvos bazei tepti, todėl šitas teptukas ir buvo nupirktas. Plius, jis labai gerai atrodo nuotraukose. Aš jau žinojau, kad manęs namuose laukia labai daug Catrice ir essence naujienų, todėl man reikėjo fono fotografavimui. Labiausiai patikęs teptukas- šešėliams, rožinės spalvos - šešėlių skaidymui, jis toks mažas ir plokščias, kad puikiai tinka užtepti šešėlius ant apatinio voko, žalios spalvos - pravesti lanko liniją, šių šepetėlių kokybė tikrai gera ir verta dėmesio. 

Ką noriu pasakyti apibendrinant, labai gaila, kad pas mus nėra visų limituoto leidimo kolekcijų, puikiai suprantu, kad kai kurie žmonės negali investuoti labai didelių pinigų į kosmetikos šepetėlius, todėl toks variantas - labai gera proga išbandyti ir įvertinti.  Aš vakar pravažiavau kelias Eurokos parduotuvės (ten dekoratyvinei kosmetikai taikomos nuolaidos), tačiau pasirinkimas labai menkas ir tragiškas, ten nėra net naujienų, kurias gavome testavimui mes, nėra testerių išbandyti spalvas, o pusė kosmetikos jau atidaryta ir išbandyta. 




SHARE:

2 komentarai

  1. Tokių dėklų šepetėliams kaip Essence yra Cascadoje ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nežinau, kaip kokybė, bet tikrai labai gražūs :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig