2015 m. lapkričio 3 d., antradienis

L'oreal Collection Exclusive Pure Reds (spalva JLo)



Aš kartais nesuprantu, kaip dirbant normalų darbą galima bloginti, kaip merginos dar turi norą apie kažką rašyti ar ką nors daryti po sunkios darbo dienos. Aš po kelių pristatymų ateinu namo ir patikėkite, nieko rašyti nesinori, arba kaip tik norisi pasidalinti savo mintimis apie tai ką sužinojau ir apie tai, ką išgirdau. Tačiau šiandien noriu labai trumpai apžvelgti L'oreal Color Rich lūpų dažus, nes pravažiavus kelias parduotuves supratau, surasti matinius Maybelline neįmanoma, ypač raudoną atspalvį, todėl kol yra galimybė nusipirkti pigiau, rekomenduoju atkreipti dėmes į raudonų lūpų dažų liniją iš L'oreal. Taip, čia jau senai ne naujiena, naujiena - rožinių lūpų dažų serija, tačiau rudens sezonui, man asmeniškai, norisi raudonų ir tamsiai bordo atspalvių, todėl mano pasirinkimas L'oreal JLo  raudonas atspalvis.





Gamintojo aprašymas:




Collection Exclusive Pure Reds
Lūpų dažai
L‘Oréal Paris pristato naują rudeniui skirtą lūpų dažų ir nagų lakų kolekciją - Color Riche Collection Exclusive!
Tobulas rudens aksesuaras – raudonos lūpos. Kiekvienos jos vis kitokios, nuo raudonų su oranžo užuominomis iki sodriai raudonų. Juk kiekviena moteris turi turėti savo raudoną lūpdažį. Collection Exclusive Pure Reds lūpdažių kolekcijos 4 unikalios raudonos spalvos sukurtos žymioms moterims Blake Lively, Doutzen Kroes, JLo ir Eva Langoria. Jos tokios skirtingos, kad tobulą atspalvį sau ras ir šviesaus gymio blondinės, ir tamsaus gymio brunetės.
Lūpdažių sudėtyje esančios velveto dalelės suteikia minkštumo pojūtį, o grynieji pigmentai ir jojoba aliejus užtikrina intensyvią matinę spalvą, kuri nesausina lūpų.
Kolekciją sudaro 4 lūpdažiai ir 6 nagų lakai.
Spalvos:


Talpa: 7ml
Kaina:


Įpakavimas:







Rezultatas:






Mano nuomonė:

Labiausiai man patinka L'oreal Color Rich lūpų dažų kvapas, tai retro, senovinio lūpų dažo kvapas, kartais net dažytis nėra būtina, užtenka tik pauostyti. Būtent todėl, tai jau trečias lūpdažis mano kolekcijoje, mano mėgstamiausias, kuris surenka daugiausiai komplimentų - šaltas bordo Plum Intense, rožinis ir šitas ryškūs, šaltai raudonas. Dabar žiūrint nuotraukas, suprantu, šita spalva pagrindinis akcentas, jis labai ryškus, satininis konsistencijos, dengiasi labai lygiai ir be problemų, išsilaiko ant lūpų apie penkias valandas, po to pigmentas kiek susigeria, tačiau spalva lieka vis dar ryški. Nuotraukose aš nenaudojau pieštuko, tačiau realiam gyvenime pieštukas manau būtinai, lūpų kontūras bus ryškesnis ir atrodys žymiai tvarkingiau. Ar rekomenduoju? O taip, tikrai taip, tai tobulo atspalvio lūpų dažai, planuoju nusipirkti dar vieną, šiltai raudoną atspalvį Blake.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig