2015 m. lapkričio 29 d., sekmadienis

Institute Esthederm ŠVELNUS GILUMINIS PORŲ VALIKLIS



Dar vienas mano atsiliepimas šiandien apie Institut Esthedem giluminį porų valiklį, kuris mano ir mano odai labai patiko ir tiko. Veido valymui aš skiriu labai daug dėmesio, mano vonioje daugiausiai visokių prausiklių, valiklių ir giliai valančių kaukių, būtent todėl su malonumu išbandžiau šį tobulą variantą.






Gamintojo aprašymas:



Šis kremas apjungia visą Institut Esthederm veido valymo procedūros patirtį. Švelnus odai poveikis ir išskirtinė tekstūra sukuria unikalų veiksmingumą: dėl specialių judesių absorbuojami giliai porose esantys nešvarumai.

Išskirtinė kintanti konsistencija vakuumo principu ištraukia nešvarumus, esančius giliai porose. Oda lieka švari ir švelni liesti. Naudojant kartu su skaistinančiu veido šveitikliu-kauke kiekvienas, net ir kurio jautri oda, gali mėgautis „Institut Esthederm Paris“ sukurtos veido valymo procedūros nauda savo namuose.

Sudėtis:



Talpa: 75 ml.

Kaina: 32 EUR

Kur pirkti: Eurovaistinė


Įpakavimas:







Konsistencija:


Mano nuomonė:

Kodėl man patiko ši priemonė? Nes ji puikiai ir labai švelniai valo veido poras. Po proginių makiažų mano veido poros jau neatrodo tokios švarios, kokių aš norėčiau, o tai uždegimai ir spuogai, būtent todėl veido valymas man užima pirmą svarbumo vietą. Bet dažniausiai giluminis veido valymas - tai arba mechaninis, po kurio veidas atrodo taip, kad net baisu išeiti į gatvę arba labai agresyvios veido kaukės, po kurių veidas būna labai išsausėjęs. Institute Esthederm valiklis veikia labai švelniai, jo konsistencija labai tiršta, kaip sustingę klijai, būtent dėl to, jis ištraukia visus nešvarumus ir veido porų. Aš tepu gana storu sluoksniu ant veido odos ir pradedu masažuoti sukamais judesiais, po to nuplaunu šiltu vandeniu. Rezultatu lieku labai patenkinta, veidas švelnus, lygus, poros švarios, bet veido oda nepažeista ir neišsausėjusi. Rekomenduoju, man patiko. Kaip dažnai naudoju? priklausomai nuo poreikio, jeigu nėra renginių ir nedarau sunkaus makiažo, vieną kartą per savaitę, jeigu renginių daugiau - du kartus, su tokiais valymais svarbu nepadauginti.






SHARE:

1 komentaras

  1. I've heard good things about this esthederm svelnus giluminis... Going on my wish list now..... :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig